Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתולות מיוחמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלעד, חתולים זה חולרע. איכס.

למה לא כלב?

אין כמו גולדן רטריבר "SPORT" :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אלעד, הגולדן שלי עצלן בטירוף - מעדיף לישון כל היום מאשר לטייל לו בחוץ... :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אלעד, בוא נראה אותך מוציא חתול מרוטש מתא המנוע, אחרי שנרקב שם במשך חודש וטיפסו פנימה רימות כדי לאכול אותו.

אחר כך תגיד לי שהם בעלי חיים מצחיקים.

(לצערי יצא לי לעשות את זה, לא בגולף ! ואני לא צחקתי באותו ביום !)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אל תלך למקרי קיצון.

במוצ"ש האחרון כמעט דרסתי כלב ב-100 קמ"ש במחלף נתניה צפון (בשעת חושך, כלב שחור גדול, קפץ לי לאמצע הכביש מאמצע שום מקום). בשניה האחרונה הצלחתי להתחמק ממנו.

אז מה, אם חלילה הייתי פוגע בו ונאלץ לגרד את השרידים מתא המנוע שלי, זה היה גורם לי לשנוא כלבים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הם גם לא כאלה מצחיקים שהם מחליטים להתאבד לך על הגלגל. :roll:

או שיש לפניך, על הכביש, חתול מפרפר עם הקרביים שלו בחוץ והדבר היחידי האנושי שיש לעשות זה לשים גז ולגאול אותו מיסוריו. :cry:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לא נראה לי שאייל שונא אותם.. הוא פשוט לא חושב שהם מצחיקים...

אני אישית חושבת שאחרי שראיתי כלב נדרס למוות מול הפנים שלי צריך לרצוח אנשים שנותנים לכלבים שלהם להסתובב חופשי בלי רצועה ובלי השגחה.

אבל אני לא שונאת אף אחד (טוב נו, אני נורא אוהבת חיות אפילו שאני גם אוהבת לאכול אותן...):)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אלעד, אחרי שיש לך היכרות אינטימית עם חלקיו הפנימיים, ואחרי שנופל לך הזנב לתוך המאוורר בלי יכולת להוציא אותו,

אתה פתאום מפסיק לחבב חתולים.

(חבר שהחזיק לי את הפנס כדי שאוכל לראות טוב, הקיא בערך 5 פעמים ולאחר מכן לא יכל להתסכל יותר על החתול שלו בבית שהוא מגדל במשך שנים)

היה לי פעם רצף של 4 מוצ"שים שבכל אחד מהם דרסתי חתול בדרכי חזרה מהביקור אצל ההורים בנתניה. (קפצו לכביש במהירות שעדיף כבר לתת גז) , אבל עזוב אותך שטויות : קפץ לך פעם תרנגול לכביש? קרה לי בכביש החוף ליד בית ינאי. אני שיטחתי אותו והסמי טריילר שנסע אחריי כבר עשה ממנו שניצל.

אגב כל האירועים הנ"ל קרו לי כשנהגתי ברכבים של אחרים...:roll:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• אחראי פורום
פורסם

אני דרסתי פעם יונה. כן, בדיוק כמו ג'ורג' מסיינפלד, הייתי בטוח שהיא תעוף.

היא לא עפה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם זה הפך ל"סיפורי חויה";

פעם ראיתי חבר עם אופנוע שטח באמצע מושב מתנגח בתרנגול מתאבד. זה היה מהדברים האלה שכשאתם מחשבים X וY במהירות מסויימת ואתם יודעים שהם יפגשו.

נסיעה עם חבר אחר ברכב של אביו בתוך העיר איזור של חנויות באמצע הלילה ופתאום חתול מתאבד עלינו מאחד הגגות. הספקתי לראות אותו באויר לפניי שנינו עם פרצוף של :shock: ובום בערך בסמל של המיצובישי. לא ראינו אותו לאחר מכן.

היו לי אישית כמה מיקרים של כמעט דריסה של בעל חיים כזה או אחר.

אבל ה-סיפור והכי מצחיק היה ליפני שנה בערך:

נוסע על כביש של 70 עם הפיג'ו וברגע האחרון יונה החליטה לנחות מולי, היה רכב בנתיב השמאלי וראיתי שזמן לבלום לא יהיה. קיוויתי שהיא תעוף או פשוט תעבור מתחת. ואיך שאני מגיע אליה אני נזכר בגובה של הסעפת פליטה ואגן השמן:shock: שמעתי "ווש" שכזה ומיהרתי להסתכל במראה האחורית. אממ היונה עמדה שם.. בלי ראש.:roll:

:wink:

פורסם

עם ה-33 הורדתי במצטבר משהו כמו חמש ציפורים. ל-146 נכון לעכשיו יש רקורד נקי, נכון לתקופה שהיא אצלי, למרות שבמוצ"ש האחרון היא כמעט העבירה כלב לעולם שכולו טוב.

פעם נסעתי באוטובוס. התקרבנו לגשר שמתחתיו היתה על הכביש נבלה כלשהי. בדיוק איך שאנחנו מתקרבים, עורב שעמד על הגשר החליט לנשנש משהו, והנבלה שעל הכביש נראתה לו כמו אחלה נשנוש. הבעיה היא שהוא לא לקח בחשבון שגם האוטובוס מתקרב ב-100 קמ"ש לכיוון אותה נבלה. כך קרה שהאוטובוס הכניס זפטה לעורב, ותוך פחות משניה גם הרגישו איך הגלגלים עושים ממנו שניצל :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אל תשאלו איזה מקרה קרה לי שבוע שעבר.

נסעתי בתוך העיר, הרמזור היה ירוק אז נתתי גז. בדיעבד לא הבחנתי 50 מ' קדימה בנמלה שהלכה לה על הכביש ודרסתי אותה. איזו מכה!

• תוכן חדש...