Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מצער על איביזה צהובה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים קניתי איביזה 20VT צהובה אחרי שחיפשתי המון זמן!

יד 3 150K שנת 02 שילמתי 51 אלף עליה המחירון היה 40 אלף.

לרכב הייתה תאונה קלה שתוקנה במסגרת הביטוח לפני 4 שנים בעלות 700 שקל.

עשיתי לה ביטוח והשקעתי 4000 שקל על יישור קו.

לפני שבועיים עשיתי תאונה ושמאי קבע שהרכב מושבת.

עכשיו קיבלתי צ'ק מהביטוח 33 אלף שקל.

אחרי שהורידו כמה אחוזים על תאונה שהייתה ממזמן.

מכה קלה מאוד בכנף שהורידה את הערך "בסעיף תאונה שלא תוקנה"

עוד 6% יד גבוהה

בערך 7% על קילומטר גבוה

ועוד ועוד על כל מיני סיבות.

ותחשבו על הכסף שגם הפסדתי על הביטוח.

פעם הבאה שאתם משתוללים עם הרכב קחו את זה בחשבון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העיקר שאתה בסדר :-)

בקשר לנושא עצמו, זה חלק מהסיכון שקונים רכב שהוא מעל המחירון של יצחק לוי שמחזיק את כל השוק בביצים עם המחירים הלא ריאלים שלו.

אם נגיד היו משלמים לך לפי מחירון יד 2, מחיר רכבך היה 55 אלף שח (הרבה יותר ריאלי) ואחרי שקלול ק"מ ותאונה קודמת כ-50,500.

נקווה שבעתיד הלא רחוק יהיו חברות ביטוח שיציעו בפוליסה שלהם אפשרות לבחירה בין המחירונים, אני בטוח שהרבה יקפצו לחברות ביטוח כאלו.

פורסם

חברות הביטוח ולוי יצחק עושים עלינו יד אחת.

אף חברת ביטוח לא תסכים לפעול ע"פ מחירון יקר יותר.

על אותו משקל, אם הייתה חברת ביטוח שהייתה נותנת לך יותר כסף חזרה על ק"מ נמוך, המון היו רצים אליה!

GS300.

פורסם

העיקר שיצאת בריא ושלם.

מעוניין לספר ולשתף אותנו בפרט התאונה?

או שנסתפק בחתימה שלך?

" SEAT IBIZA 20VT

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

השאלה היא. עם לא היה לך עדיף לנסות לתקן את הרכב ולמכור שוב

כי ההפרש שלך הוא 20K~

תיקון. על חשבון הביטוח. ומכירה של הרכב. נכון לא 33K. אבל אולי יותר היית מקבל.?

שוב הכול תלוי כמה גמרת את הרכב. (עם הנזק הוא תיקון שאסור לתקן בגלל בטיחות? או בגלל עלות חלקים + עבודה!)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לדעתי הסטרטאפ של חברות הביטוח יהיה לקחת לנו פרמיות לפי מחירון יד2 ולשפות אותנו לפי לויצחק.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ותחשבו על הכסף שגם הפסדתי על הביטוח.

כן זה בדיוק הדבר הנכון לקחת בחשבון כשאתם משתוללים...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצטער לשמוע, ואתה בטח לא רוצה לשמוע את זה עכשיו אבל עשית את הטעות הקלאסית - קנית רכב בהרבה מעל מחירון והשתוללת איתו. גם ברשותי היה רכב שהיה שווה הרבה מעל (קליאו ספורט) אבל קודם כל קניתי אחד שבאמת היה שווה את זה, לא רכב עם 150 אלף ק"מ עם תאונה שהורידה אחוזים מהשווי, וחוצמזה - לא השתוללתי עם הרכב מבלי לדעת מה אני עושה. למזלך זה רק כסף - תספוג את המכה ותלמד להבא. לקחים בחיים זה דבר חשוב וכל אחד מאיתנו למד או ילמד את זה מתישהוא (אם זה מנחם אותך, לפני הרבה שנים גם אני עשיתי תאונה עם רכב ספורטיבי שהשקעתי עליו הרבה - ועוד ביומולדת שלי...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לפני חודשיים קניתי איביזה 20VT צהובה אחרי שחיפשתי המון זמן!

יד 3 150K שנת 02 שילמתי 51 אלף עליה המחירון היה 40 אלף.

לרכב הייתה תאונה קלה שתוקנה במסגרת הביטוח לפני 4 שנים בעלות 700 שקל.

נשאלת השאלה, למה הסכמת לשלם על הרכב הזה 11 אלף מעל המחירון?

הרכב נסע 21 אלף ק"מ בשנה ועוד יד שלישית, אחרי תאונה ועוד הרכב לא היה תקין והשקעת עליו 4000 ש"ח.

פורסם

כי המחירון לא ריאלי בעליל.

הרכבים האלה נמכרים בדר"כ בתחום הזה של מחירים.

מי שלא מתאים לו לא קונה, מי שמתאים לו נהנה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

איפה האוטו?

למה אנשים תמיד עושים טעויות ואח"כ באים להתיעץ.

אם חברת הביטוח נתנה לך 33K ש"ח זה אומר שב 3300 ש"ח (10%)אתה קונה מהם את הרכב כמו שהוא.

באותו יום שאתה מפרסם אותו אתה מוכר אותו במינימום של 10K ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כי המחירון לא ריאלי בעליל.

הרכבים האלה נמכרים בדר"כ בתחום הזה של מחירים.

מי שלא מתאים לו לא קונה, מי שמתאים לו נהנה.

בקשר למחירון אני מסכים איתך, אבל ראה את נתוני הק"מ והיד של הרכב בהשוואה לשנת הייצור. אני לא הייתי רוכש רכב כזה כלל גם מתחת למחירון.

פורסם
איפה האוטו?

למה אנשים תמיד עושים טעויות ואח"כ באים להתיעץ.

אם חברת הביטוח נתנה לך 33K ש"ח זה אומר שב 3300 ש"ח (10%)אתה קונה מהם את הרכב כמו שהוא.

באותו יום שאתה מפרסם אותו אתה מוכר אותו במינימום של 10K ש"ח.

אני לא מנהל פה - אבל הנה הודעה שהייתי שם כ"דביק"

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני אגיד לך למה הוא שילם 1 מעל המחירון, כמו שהוא כתב הוא חיפש אחת כזו, וגם צהובה!

הקטע פה שהרבה "ילדים" בלי קשר לגיל שלהם אלא בעיקר לניסיון, שועטים על "הזדמנויות" שכאלו.

אני הייתי שם את זה כדביק בפורום להמלצה על רכב, שמי שאין לו ניסיון יכנס לת'רד הזה ויראה מה מחכה לו...

הייתי גם עורך תכותרת וקורא לכל אחד לקרוא לפני פרסום להמלצה, ושכל אחד שחווה סיפור כזה שיכתוב...

• תוכן חדש...