Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מצער על איביזה צהובה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אבל לא "כל אחד והישור קו שלו".

יש כאן סוג של שפה משותפת בפורום, כשמישהו אומר "ישור קו" אף אחד לא חושב על בליינדרים ועץ ריח, אפשר להתווכח אם שמן גיר או רפידות אחוריות כנסות להגדרה, אבל רובינו מבין למה הכוונה.

בשורה התחתונה הלקח בסיפור האיביזה די טריוויאלי- קניתם ביוקר - שמרו בשבע עיניים. אם ח"ח מישהו יכנס לי בלאון4 המושקעת שלי או באלפא75 המאוד מושקעת וכל מה שיהיה לי זה המחירון של יצחק (הצורר) לוי להתכסות בו, רמת הכעס שלי תהיה כמו של ריצ'רד דרייפוס בסרט שהוא חוטף עצבים על הכביש ונוקם עם אלת בייסבול (או שזה היה שוטגאן).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא חושב שמין הראוי שאנשים שמעולם לא קנו רכב משומש ו/או ספורטיבי מכספם הפרטי בתקציב מוגבל, ולא התנסו בחיפוש

וייאוש של אי מציאת אקזמפלר ברמה טובה , בכלל יתנו חוות דעת. (ואני לא רומז רק לבן אדם אחד כאן ,אלא לכמה)

+100.

פשוט משפט לספרי הפורום.

החלק המדהים הוא לחפש את אותו רכב בהפרש של כמה שנים ולראות איך השוק משתנה...

חיפשתי (במשך תקופה קצרה וחשוכה מאוד) קליאו ספורט לעצמי, וחיפשתי לאחר כמה שנים שוב.

הופקדתי על נושא הקנייה של אחת כזו עבור חבר טוב בעל ממון שלא מבין במיוחד בשוק הרכב.

מדהים לראות איך שוק משתנה בהפרש של כמה שנים, ועד כמה מי ש"בתוך" השוק של חיפוש רכב כזה,

לא יוכל להיות מובן לעולם עבור אנשים שהולכים לסוכנות ואבא'לה מזמין להם רכב חדש מהניילון,

במיוחד שמדובר ברכב שבלי שום קשר לכלום - הוא לא מיוחד (החדש).

אז נטלי, אני יודע מזה לקנות רכב מאוד מאוד מאוד ספציפי ולא סתם רכב ספורטיבי (מה גם שזה לא שהיצע הספורטיביות בארץ כזה ענק).

עידן לדוגמה, הוא דוגמה חיובית לחיפוש אקזמפלרים ספציפיים. גם אייל, כמובן.

אני את הרכב הנוכחי שלי חיפשתי במשך כחצי שנה, ומצאתי ב-ד-י-ו-ק מה שרציתי.

זה לקח זמן, אבל בהחלט היה שווה את זה.

ישור קו יכול להיות באמת צמיגים, גופיות לרכב\ריפוד חדש.

קניית בובות לתליה על החלונות האחורים, קוביה פרוותית לתליה על המראה, מראה פנורמית, כיסוי הגה, שטיח לדש בורד.

אכן, זה תמיד טוב ליישר רכב ולהפוך אותו ללא בטיחותי על ההתחלה. :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מסכים עם קונדסון ואייל.

מי שלא נסע מאשקלון לחיפה רק כדי לראות רכב קרוע לא יבין את זה. לא מדובר על לנסוע לסוכנות ולהזמין. ממש לא.

פורסם

לנסוע פעם אחת רחוק בשביל רכב זה עוד טוב...

אתה יודע מה זה לראות את אותו רכב :shock:

3 פעמים שונות אצל 3 סוחרים שונים,

כל פעם בחלק אחר של הארץ !?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כבר דיברנו ב917 שרשורים אחרים על כך שלא קונים לעולם מסוחרים , נכון ? :)

איך אמר אדם חכם בפורום אוף טופיק : אם אתה הולך לישון עם כלב , אל תתפלא שאתה קם בבוקר עם פשפשים...

גם אני גמעתי מרחקים ארוכים מאוד בתקופת חיפוש הגולף (הקודמת והנוכחית) ,

וזה חלק מהסיבה שרשמתי מה שרשמתי , כי מי שלא חווה תסכול של חיפוש הרכב המושלם בתקציב מאוד מוגבל,

לא יכול לתת דיעה רלוונטית לתשלום מעל או מתחת למחירון וכמה.

אז לפעמים שווה לשים עוד 5K ולסיים את הסיוט. ולפעמים שווה לשים גם 10.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ולפעמים שווה לשים גם 20 (לדעתי לפחות).

אגב, ברור לך שכל אחד מהסוחרים לא הזדהה כסוחר, נכון ?

על הראשון כתבתי אפילו בשרשור הדביק של "ייעוץ ברכישת רכב",

מי שזיהה שהוא סוחר הוא מוסכניק חבר של אבי שהכנסנו אליו את הרכב ל"מבט זריז".

הוא ישר אמר לנו "אבל למה לקנות רכב מסוחר?" למרות שהיו לו מסמכים והכל.

אותו סוחר חזר "לאיים" על בעל המוסך, זה היה די משעשע, בעטו אותו משם תוך שנייה בערך.

את אותו רכב יצא לי לראות אח"כ עוד פעמיים אצל אנשים שונים שטענו בתוקף שהם לא סוחרים, כל אחד מהם העביר בעלות על שמו, אגב.

אז לפעמים נופלים על הרכב המושלם על ההתחלה, ולפעמים מחפשים מלא זמן ומתפשרים,

ולפעמים מוצאים מה שרוצים אבל לא במחיר שרוצים / יכולים...

זה לא כמו לגשת לסוכנות כשהקושי הכי גדול שלך זה לבחור איזה צבע בא לך והאם להתקין את הרדיו בהתקנה מקומית או לא.

וכמובן - להתמקח ולקבל בחינם מרים שמשות עם האזעקה !!! :lol:

פורסם

יש שיטות להוציא מסוחר שהוא סוחר בלי שהוא שם לב אפילו, אני לא אפרט אותן מעל גבי הפורום כי גולשים כאן גם סוחרים ואני לא יכול להסגיר שיטות פעולה שפיתחתי במשך שנים :)

נ.ב. אף רכב לא שווה 20 מעל המחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז כנראה שדיעותינו חלוקות בהקשר זה,

אבל קח לדוגמה את שלושה 106 ראלי מסויימות שנמכרו באותה תקופה,

ב- 20K מעל למחירון (ומעלה), שזה יוצא כפול מהמחירון, כל אחת מהן מושקעות בדרכה שלה.

בוא לא נפתח דיון על רכבים ספציפיים (במיוחד כאלו שיש לי קשר אליהם),

אבל לדעתי יש רכבים ששווה לשים עליהם 20K מעל למחירון,

ואני מכיר לא מעט רכבים כאלו. איש איש ושיקוליו שלו.

פורסם

כל הדיון המעמיק הזה שאתם דנים בו רלוונטי לתקפה של כחצי שנה אחורה.

עם המיתון של היום ועם השיממון של שוק החדשות והמשומשות אף רכב לא נמכר במחירון (הרבה פחות) אפילו רכבי נישה נחשקים ושמורים.

מספיק לראות כמה זמן מפורסמות פה מודעות מכירה שמתחילות (או מסתיימות) ב" לוי יצחק לא אח שלי והוא לא רלוונטי למכירה".

בשטח מה שקורה הוא שהמחירון לא רלוונטי למודעה אבל 3 חודשים אחרי שמפרסמים וחתול מת לא טורח להתקשר מתחילות ההקפצות של הודעות עם כל מיני התחכמויות על משקל השורש ג.מ.ש :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עוד 5K ולסיים את הסיוט.

קלעת בול!!

גם אצלך זה סיוט? :lol:

אצלי זה נהיה חולני, החל באובססיה לאתר יד 2 וכלה בהפרעות קשב וריכוז בהרצאות. (נדמה לי שהמרצה לסטטיסטיקה אמר שיש 8 306GTI6 בארץ? זה לא כתוב לי במחברת משום מה :-D)

פורסם
יש שיטות להוציא מסוחר שהוא סוחר בלי שהוא שם לב אפילו, אני לא אפרט אותן מעל גבי הפורום כי גולשים כאן גם סוחרים ואני לא יכול להסגיר שיטות פעולה שפיתחתי במשך שנים :)

נ.ב. אף רכב לא שווה 20 מעל המחירון.

השיטה שעשיתי פעם למישהו שקלטתי שהוא סוחר. מספר אחר פורסם שלט על רכב סמוך, והייתה לי הרגשה שזה אותו אחד. אני מגיע לחולון, יורד איזה ערס בנעלי בית. שמתי מבעוד מועד את הטלפון השני שלו בשיחות היוצאות. תוך כדי שאני בא ללכת, אחרי שנפרדנו לשלום, אני מכניס את היד לכיס ולוחץ SEND. כמובן שהטלפון השני צלצל :lol:

יש לי עוד מלא סיפורים, אבל אין לי זמן.

• תוכן חדש...