Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 206 - XT ו-XR

assi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אז אני חדש בפורום וכבר מצאתי אותו ידידותי ומועיל.

לענייני, אני מחפש רכב (בו ינהגו אני ואשתי לעתיד) עד 30k. הרכב יהיה מיועד לנסיעות יומיות באיזור המרכז בעיקר. חשבתי על 206 משנת 2000+/-(בעיקר בגלל הגעגוע לגיר ידני, אחרי 10 שנים של נהיגה על אוטומטיות..) . בחיפוש באתר יד 2 שמתי לב לשני דגמים של ה-206 - XT ו- XR. מישהו יוכל להחכים אותי קצת לגבי ההבדל בינהם? ובכלל, האם ה-206 מהשנים האלה מומלץ?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

XT זה דגם מפואר בידני XS זה המפואר אם אתה מדבר על 1600.

סך הכול הרכב נוח צריך לבדוק ידית איתות שהאורות איתות הכול פועל כשורה אחרת החלפת ידית עולה כ 2000 שקל,לא זול.

כמובן להבדוק תקינות חשמל.

יש עוד אופציות כמו הפונטו ספייס,חסכונית מאוד זולה לתחזוקה עדיף את גירסת ELX היא המפוארת וחזקה יותר 80 כ"ס לעומת 60 ברמות איבזור זולות יותר,לבדוק שיש נוזל קירור פאפרלו צבעו יהיה אדום או כחול לא זוכר מאיזה שנה עברו פיאט לאדום.

יונדאי גטס,תוכל לקנות אחרי מתיחת פנים תקבל רכב זריז בעל 97 כ"ס בשילוב גיר ידני צריך להתקבל רכב זריז,תמנע מגרסת GLF.

באזור ה40 אלף אולי תמצא גרנדה פונטו היא מחליפת ה ספייס,רכב מרווח רמת בטיחות גובהה,עדיף לקנות את מנוע ה 1400.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תקלת ידית האיתות המפורסמת רלוונטית לשנתונים החדשים יותר שאחרי מתיחת הפנים, כמדומני מ2002 והלאה.

חוץ מזה, יש טונות של מידע על הרכב הזה בארכיון הפורום וגם בתפריט ״רכב משומש״ למעלה. רק לטרוח דקה ולחפש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...