Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח מעיריית תל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי עכשיו טלפון שהגיע להוריי בדואר רשום שנחתם ע"י מישהו מהבית (לא על ידי)דו"ח על חנייה.הסכום 250 ש"ח על חניה בתל אביב עם מספר הרכב שלי ולא רשום דגם המכונית.הסתכלתי במפה וראיתי שבחיים לא הייתי ברחוב הזה בתל אביב ואין סיכוי שעשיתי זאת באמצע יום עבודה.מה עושים למי פונים ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
קיבלתי עכשיו טלפון שהגיע להוריי בדואר רשום שנחתם ע"י מישהו מהבית (לא על ידי)דו"ח על חנייה.הסכום 250 ש"ח על חניה בתל אביב עם מספר הרכב שלי ולא רשום דגם המכונית.הסתכלתי במפה וראיתי שבחיים לא הייתי ברחוב הזה בתל אביב ואין סיכוי שעשיתי זאת באמצע יום עבודה.מה עושים למי פונים ?

פונים לדואר ומשלמים.

שבע שנים התעלמתי מדו"ח חניה שקבלתי כביכול בת"א ברחוב שלא הייתי בו מעולם ולאחר שבע שנים עירית ת"א עיקלה לי את חשבון הבנק.

שילמתי.

ארז רונן

פורסם

גם אם לא הייתי שם?גם אם לא עשיתי את העבירה המיוחסת?איפה פה הצדק?מה מונע מהם לקום מחר בבוקר ולהחליט שהם נותנים לי קנס של 500 שקל כי בא להם?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
גם אם לא הייתי שם?גם אם לא עשיתי את העבירה המיוחסת?איפה פה הצדק?מה מונע מהם לקום מחר בבוקר ולהחליט שהם נותנים לי קנס של 500 שקל כי בא להם?

אתה יכול להוכיח שהרכב היה באותו הזמן במקום אחר? כמו למשל במוסך, או שתדלקת ויש לך קבלה עם מספר הרכב?

לפני שנים מספר תפסה המשטרה פקחים של עיריה באזור השרון שהיו רושמים דוחות חנייה פיקטיביים לרכבים שחלפו על פניהם בכביש ועל ידי כך הגדילו את הפרמיה שקיבלו. אולי גם בת"א השיטה הזאת עובדת.

ארז רונן

פורסם

יש לך אליבי - כלומר הוכחה שהיית במיקום אחר באותו זמן ?

אם כן שלח להם בצירוף מכתב נזעם.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

קודם כל תוודא שמישהו אחר לא עשה שימוש ברכב שלך באותו היום.

תודיע להם בכתב ובטלפון שיש טעות והרכב שלך לא היה באיזור באותו היום. הפקחים מצלמים את הרכב לפני שנותנים את הדו"ח בדיוק למקרים כאלה.

אסף

פורסם

עוד לא ראיתי את הדו"ח כי הוא הגיע לבית ההורים אבל אפילו דגם של המכונית לא צויין בדו"ח.הדו"ח מקורי היום הגיע בפעם הראשונה.

fiat x1/9

פורסם

אם זה הדו"ח המקורי (כלומר זו הודעה רשומה ראשונה) אתה רשאי לערער.

אם מדובר על תזכורת לאחר שההודעה הראשונית לא שולמה, הדו"ח נחשב לחלוט (אלא אם עברה שנה מיום ביצוע העבירה - לרכב בבעלות פרטית), ולא ניתן לערער עליו.

פורסם

דיברתי עם נציג מהעירייה והוא טוען שיש את פרטי הרכב אך אין תמונה.במקרה של משפט שאני יוצא חייב האם בית המשפט יכול לחייב אותי על סכום גדול יותר מהדו"ח המקורי?

fiat x1/9

פורסם

בהחלט, אחרת כולם היו פונים לבית המשפט וסותמים את המערכת.

עדיין לא ענית על השאלות ששאלתי קודם. אם אתה מבקש עזרה, אז תן פרטים.

פורסם

חוץ מהשאלה אם הדו"ח מקורי או דו"ח ישן עם קנסות לא ראיתי שאלה אחרת שלך.עניתי על השאלה הזו.הדו"ח ממקורי.אני לא מתמצא בענייני משפט אבל אני מניח שאם אין להם תמונה אז זו מילה שלי נגד המילה של הפקח.אני חושב שאני אקח את הסיכון ואלך להישפט.

fiat x1/9

פורסם

לצורך העניין, זה מה שביקשתי ממך לבדוק אחרי שענית שהדו"ח מקורי, כדי לוודא שבאמת יש לך זכות ערעור.

אם זה הדו"ח המקורי (כלומר זו הודעה רשומה ראשונה) אתה רשאי לערער.

אם מדובר על תזכורת לאחר שההודעה הראשונית לא שולמה, הדו"ח נחשב לחלוט (אלא אם עברה שנה מיום ביצוע העבירה - לרכב בבעלות פרטית), ולא ניתן לערער עליו.

למיטב זכרוני - תקופת הערעור הינה 30 יום מקבלת הדו"ח הראשון, ולא 90 יום - בדוק בגב הדו"ח שהגיע אליך.

אתה פונה אל המחלקה בעירייה שאחראית על כך - כל ההוראות רשומות עבורך בטופס שהגיע לידיך.

אם לא מדובר על הודעה ראשונה - הסיכוי היחיד שיש לך לערער הינו להוכיח שההודעה הראשונה לא הגיעה לידיך ולא בשל הימנעותך מלקחת אותה או שינוי כתובת מבלי לעדכן.

• תוכן חדש...