Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי טוויטרים של חברת soundStream בעלי מגבר(מגבר בנוסף לטוויטרים)

הטוויטרים רציניים ביותר ושווים כיום הוא כ 400 שח בחנויות אם לא הזולות ביותר

אצלי הם מחוברים לרדיו דיסק עצמו (לא למגבר או משהו) ורציתי לדעת אם אפשר לכוון אותם למערכת

ואני יסביר

כשהתקינו לי את המגבר סאב וופר רמקולים והטוויטרים חיברו את הטוויטרים ישירות לרדיו דיסק והחביאו את המגבר שבא ביחד איתם בתוך הדשבורד(זה נראה כמו 2 טוויטרים שמחוברים ביחד אבל בעצם הגדול מביניהם הוא המגבר שלהם)

כשאני שומע מוזיקה ברכב הטוויטרים ברכב לא מורגשים...ואני שומע היפ הופ טראנס ומזרחית...

מצאתי טראנס אחד שבקטע מסויים ממנו הצלילים גבוהים מאד מאד ושם שומעים את הטווטרים (הצליל נשמע כמו זריקת אוויר מהטוויטרים)

ככה שמתי לב שהטווטרים פועלים אבל לא מורגשים בשירים רגילים... רק בקטעים מסויימים כמו הטראנס הזה שבו יש 20 שניות רק שהטוויטרים עובדים

ולכן רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לכוון את הטוויטרים שיהיו יותר "רגישים" ומחוברים למוזיקה

מצטער על החפירה

תודה לעוזרים ולמנסים לעזור

תמיר

פורסם

החלק הקטן הזה שבא עם הטויטר נקרא קרוסאובר שחותך את הצלילים ולא מגבר .

לא כ"כ הבנתי איך ולמה חיברו לך אותם בצורה הנ"ל.

תוכל לפרט בבקשה מהם הרכיבים העומדים ברכב ומשם אנסה לעזור.

לפי זה:

רדיו דיסק :

מגבר :

סאבוופר :

רמקולים :

אלמנטים אחרים :

סטס.

פורסם

רדיו דיסק :קנווד kdc2020

מגבר : jbl gto5355

סאבוופר : DBXi-12 EARTHQUAKE

רמקולים : pioner TSA6982S 4way

אלמנטים אחרים :טוויטרים סאונד סטרים (לא זוכר דגם.. אבל ציור עכביש אם זה עוזר)

עריכה: וכיצד היו צריכים לחבר לי אותם?

פורסם

הטויטר מחובר למגבר דרך קרוסאובר או אקטיבית דרך קרוס חיצוני ואז למגבר.

הטויטר אמור לבוא כחלק מסט קומפוננט המורכב מוופר\מידבאס , טויטר וקרוס אובר המחלק את הצלילים.

מה שהוא עשה זה פשוט חיבר לך רמקול FULL RANGE מקדימה למגבר והוסיף טויטר עם קרוס לHU.

אם אתה מעוניין לשפר את השמיעה משמעותית, למכור את הפיונר הקידמיים והטויטרים ולרכוש סט קומפוננט נורמלי ולהתקינו במקום.

פעם ראשונה ת'אמת שאני שומע על התקנה כזו.

סטס.

פורסם

הרמקולים של הפיונר הם 6X9 אחוריים!

את הטוויטרים שיש לי עכשיו ביקשתי שיחבר לי אותם וזה מה שהוא עשה...

מקדימה אין לי כלום ועדיין שומעים מדהים! ואנשים שהשקיעו על המערכות שלהם 4 אלף אמרו לי... אבל אולי אני יקנה morel pluse 5.25

אגב אם אני יקנה קומפוננט morel אני יוכל להחליף את הטוויטרים שיש לי בטווטרים של הקומפוננט?

• תוכן חדש...