Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורה של הטויוטות החדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שבחלק מהדגמים של הקורולה \ אוריס \ פריוס יש תאורה שמאוד דומה לקסנון (מאחר שסביר להניח שטויוטה לא תתקין קסנון בדגמי הקורולה והפריוס..) לכן רציתי לשאול * באיזה מהדגמים של הקורולה \ אוריס יש את התאורה הזאת?

*אילו מנורות אלו?

פורסם

אף אחד מהדגמים הללו לא מגיע עם קסנון מקורי (לפחות לא בארץ). מה שראית זה קסנון, אבל כזה שהותקן באופן פרטי.

פורסם

אמרתי שלא מדובר על קסנון , לא יכול להיות שכל כך הרבה בעלי קורולות(החדשות) \ אוריס \ פריוס

עם אותו סוג תאורה התקינו באופן פרטי...

זה הגיע כך מהיצרן אני משער . תאורה מאוד לבנה .

פורסם

מה שאתה מדבר זה ריפלקטור וקסנון שמותקנים ישירות מהחברה. כמה שידוע לי, קסנון מסוג כזה הוא חוקי.

ניתן לעשות זאת דרך החברה וכמובן העלויות יהיו בהתאם.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

נורות זנון לא עובדות טוב עם רפלקטור. פיזור האור לא אחיד והוא מסנוור. אם זה הותקן כאן בארץ, לדעתי לא חוקי. שווה ערך להתקנה מקומית. מה גם שאפשר לראות בבירור שהוא מסנוור, מה שלא קורה במערכת שהותקנה במפעל, עם פנסי עדשות/פרוג'קטור יעודיים.

גם לי יצא לראות מספר "מקררים" כאלה עם התאורה הזו והם הפריעו לי מאוד בנסיעה.

!AWDSOME

פורסם

orel3, לא אמרת שלא מדובר על קסנון, אלא הנחת שלא מדובר על קסנון.

גם אני נתקל בהרבה קורולות/אוריס/פריוס עם תאורה לבנה/סגולה חזקה ומדובר על קסנון ולא נורות.

פורסם

אני התכוונתי לנורות זנון (Xenon), לא נורות הלוגן בסגנון ה Cool Blue של Osram, או ה Diamond Vision של Philips.

אנחנו מדברים על אותו דבר :)

בכל מקרה, זה נעשה בהתקנה מקומית, זה בהחלט נראה כמו משהו שהותקן בארץ, ועד כמה שידוע לי, זה לא חוקי.

!AWDSOME

• תוכן חדש...