Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

75% מהישראלים חוגרים. האומנם? (YNET)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף מאשר להיות קרוב לשמשה הקדמית יותר מאי פעם :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1

אני אף פעם לא מתחיל נסיעה לא חגור,אחורה\קדימה\נהג\בגאז',וכנ"ל לגבי הנוסעים שאיתי. איך שאני נכנס לאוטו אני כבר חוגר אוטומתית,זה כמו להכנס הביתה ולהדליק את האור.

אישית,אני פשוט לא מבין את הסליחה על המילה,אדיוטים(באמת שאין דרך אחרת לתאר אותם),שלא חוגרים. איך החגורה מפריעה בכלל? באמת שהיא אף פעם לא הציקה לי בשום דרך. אבל מה לעשות,נסיון וטעיה - אתם תראו איך אותם אדיוטים יחגרו טוב טוב אחרי שהם ישברו את האף בגלל בלימת חירום ב20 קמ"ש.

פורסם

כמובן שאני חוגר, אף אחד לא נוסע אצלי לא חגור וילד לא ייסע איתי ללא מושב בטיחות.

אולם - מהכרותי את האנשים בארץ -הרוב המוחלט מקפיד לחגור מקדימה, ואילו מאחור צריך להתחנן אליהם שיחגרו. גם ילדים לא מאובטחים הם מחזה נפוץ מאוד וזה באחריות הוריהם. גם נהגים מקצועיים רבים אינם חוגרים.

אני לא יודע לאיזה אחוז זה לשייך את כל האנשים האלה. אני משייך אותם לטיפשים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
הפעם האחרונה שראיתי מישהו בלי חגורה הייתה לפני שבועיים, וזה גם היה איזה עבריין בביואיק שעישן סיגר והיה 2 מטר מההגה במצב שכיבה, כך שזה לא מייצג כלום.

אני אומר שהנתונים שלהם הם בולשיט.

אתה ראית בפעם האחרונה לפני שבועיים, אבל שוטר רואה את זה 20 פעם ביום לפחות. כמה שעות אתה על הכביש ביום? (אתה לא חייב לענות).

נפלא לראות את כל יפי הנפש כאן בפורום, כולכם בעד חגורת בטיחות, אבל כשמישהו מקבל דו"ח על חגורה...:twisted:

Xbox12341

פורסם

לא נוסע לא חגור, וגם מי שאני מסיע חוגר או הולך ברגל, וכולם יודעים את זה היטב.

הנתון של 25% נשמע מוגזם לדעתי, לא נתקלתי בהרבה אם בכלל אנשים שלא חוגרים עד היום, מקדימה בוודאות.

מאחור...זה כבר משהו אחר, מסתבר:roll::shock::?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני אישית הרבה פעמים לא חוגר וגם כשאני כן חוגר זה רק בגלל המשטרה. לא אוהב את החגורה מה לעשות...

אולי הסקר שלהם כולל נהגי מוניות שפטורים מחגורה בעיר:lol:

כמו שאמרו לך זה אולי הדבר שימנע ממך לפגוש את ההגה או השמשה הקדמית ויציל את חייך.

"לא אוהב את החגורה" אף פעם לא הבנתי את המשפט הזה, החגורה לא מפריעה לכלום, אתה נוהג ברכב ויושב בו, היא לא מגבילה אותך ולא מפריעה.

לא מטיפה לך מוסר כי אתה אדם בוגר שמחליט החלטות לגבי חייך, אבל אם היית אב לילדים לעומת זאת והיית מספר שאינך חוגר את ילדיך זה כבר היה הופך להיות דיון אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני ממש מרגיש ערום אם אני נוהג בלי חגורה.

(לא שעירום מפריע לי בדרך כלל, אבל באוטו זה שונה).

אם אני לא שם חגורה אני מרגיש שמשהו חסר. למרות שהיא לא לוחצת עלי כל הזמן, ההרגשה "הנכונה" היא שהיא צריכה להיות שם.

לפני שנה וחצי נסעתי בפורד אנגליה בלי חגורה. הרגשתי ממש מוזר ותהיתי איך היו נוסעים ככה פעם.

פורסם
אני לא אומר שזה דבר חכם אבל מצד שני מה תגיד לכל האנשים שמעשנים ומסתכנים בלחלות ב1000 סוגי סרטן וכו' וכו'...

אלה שמעשנים מסכנים רק את עצמם והם לא מעניינים אותי.

אתה, כשאתה לא חגור, יכול לעוף עליי ולהרוג אותי אם במקרה ניפגש בתאונה.

לא רק שזה "לא דבר חכם", זה דבר מטומטם בעליל

עריכה- צודק יוסי, ערום באוטו זה שונה. החגורה משאירה סימנים :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מעניין למה הם החליטו לערוך את המדגם דווקא ליד מרכזים מסחריים.

"ליד קניון עזריאלי" יכול גם להיות במתחם החניה של הקניון, שם הגיוני שפחות אנשים יחגרו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הסקר היה נערך בבית שאן, אולי 25% היו חוגרים.

ואם הוא היה נערך בקרב בעלי קורולה SUN 2006, 99.87% היו חגורים.

ובהזדמנות זו, מישהו יודע איך מבטלים את הצפצוף הנוראי של זמזם חגורות הבטיחות?

פורסם

נשמע הגיוני, ולכל אלה שאומרים ש"חגורה מפריעה לו" נשמע טיפשי לחלוטין,

ומאחורה זה בכלל סיפור אחר רוב המקרים לא חוגרים ונתקלתי בהרבה מצבים שאנשים

מסתירים או מורידים את החגורות מאחורה "כי זה מפריע להם מאוד".

• תוכן חדש...