Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, אמא שלי לפני קניה של דיהטסו טריוס משנת 2002 1300 אוטומטית, לפני שתפנו אותי לחיפוש קראתי עכשיו המון כאן בפורום ובג'יפולוג על הטריוס, הדעות אצל כולם שונות וקבועות, רציתי לדעת מה אמת ומה לא.

ראשית אמרו שהוא יותר מרווח מהג'ימני, חשוב שיהיה מקום לזוג מבוגרים לפחות וקניות, ואולי לכלב, כמו כן מה בנושא האמינות, כמה כתבו כאן שהרכב מסיים את חייו ב 100K קילומטר, האם זה נכון? רובם אומרים שהוא אמין ויש לו גיר מעולה, על איזה בסיס הוא בנוי מבחינת מכניקה?

כמו כן אמרו שזה רכב לפרחות ומתהפך בכל סיבוב, ברור שיש לו מרכז כובד גבוה, אבל אמא שלי לא תרים את בלם היד בנסיעה ובטח שלא תיכנס לפניות ביותר מ 40 קמ''ש, האם הוא כל כך לא בטיחותי?

אם איזה רמת איבזור ובטיחות מגיע הדגם של 2002 המאובזר?

מבחינת שטח, אמא שלי מחפשת פעם בטיולי קק''ל ושבילים שמגבילים לחוף הים, הבנתי שהוא 4*4 קבוע, מה צריכת הדלק שלו?

ואיך הוא מתנהג בשטח הקל הזה, האם מתחפר ודורש הרבה חילוצים, ברור לי שאין לו את יכולת השטח של הסמוראי...

כמו כן sronis ציין שרמת בגימור שלו מזכירה יפנית מיני משנת 90, האם זה נכון והוא כל כך לא איכותי?

איך הוא בעיר, מבחינת נוחות וברקסים?

וגם שאלה דיי חשובה איך הסחירות שלו, האם זה רכב שנתקעים איתו עד שמוכרים, או שמא נמכר בקלות לחובבי שטח קל?

תודה רבה, מצטער ששיגעתי אותכם בשאלות פשוט חשוב לי לדעת.

כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

השאלה הנכונה היא למה?

למה לקנות טריוס כשיש בשוק רכבים שעולים אותו הדבר ועושים עבודה טובה יותר, בין עם בשטח ובין עם בכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה הקשר ל 130 אלף שח? הטריוס אומנם מרווח יותר מג'מיני אבל זה לא חוכמה, הוא די צר וצפוף אכן בפנים נראה ומרגיש כמו יפנית מתחילת שנות 90. דווקא שטח קל הוא עושה ללא בעיות, שבילי קק"ל וחול מהודק ממש לא מהווה בעיה בשבילו .

אבל בכביש ובשטח מתרסק כמעט על כל בור ומרגיש לא בטוח ולא יציב בכביש במהירות גבוה. לגבי המנוע הוא מרגיש מספיק זריז כדי להתנוע בעיר וגם קל לתפעול ,חניה וכו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

דיברתי על רכב משנת 2002 ובטח לא 130 אלף שקל אלא סביב ה 50 אלף שקל.

איזה אופציות כביש/שטח יש בשנים האלו ב 50 אלף?

מה הכוונה מתרסק בכל בור? ברור שזה לא סיטרואן c5 השאלה איך הוא מבחינת שוק ואמינות מכנית נטו?

האם זה נכון שהם מתים בגיל 100 אלף קילומטר?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...