Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פולו קלאסיק 2001 נוע טוב האוטו חיצונית ופנימיתשמור ביותר מושקע חלונות כהים מערכת צמיגי מגנזיום מגני רוח אך............פגיעה בשלדה האוטו במחיר של 23000 אני מתלבטת בגלל התאונה. הרכב השני הוא גולף טורבו דיזל אוט'1999 שמור עם מנוע חדש .במחיר של 30000 (מונית לשעבר) מה מומלץ מבין השניים לאור הנסיבות הכואבות של שתיהן(תאונה/מונית). עייפתי מלמצוא את האוטו האולטימטיבי.

פורסם

לא מומלץ לקנות מונית לשעבר או מכונית עם פגיעה רצינית בשילדה .

אולי משהו כזה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=962756

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא מומלץ לקנות מונית לשעבר או מכונית עם פגיעה רצינית בשילדה .

אולי משהו כזה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=962756

תודה רבה אך סקודה לא בתקציב שלי 30000 בלחץ גם זה .2

1. מה הסיבה שלא כדאי מונית (את בעל הרכב אני מכירה ) האוטו עם מנוע חדש

2. מה הסיבה שלא מומלץ לקנות רכב עם מתיחה בקורה (למעט הקושי במכירת הרכב)

3. האם המחיר כדאי הרכב עבר בדיקה במכון , המנוע במצב מצוין וגם כל השאר למעט השאסי

פורסם

1 - מוניות עוברות 500 אלף ק"מ ויותר, הרכב כולו עייף (יש עוד הרבה חלקים אחרים, לא רק מנוע).

2. כתבתי "פגיעה רצינית",

האם נעשתה בדיקה לרכב במכון בדיקות?

אם כן -האם המתיחה בקורה נרשמה תחת הכותרת "משמעות נמוכה" או " משמעות גבוהה"?

מהי חומרת הפגיעה?

האם היא רק בעלת משמעות מסחרית או גם בטיחותית? - קשה לענות לך דרך מסך ללא פרטית מדוייקים ותמונת המצב האובייקטיבית

חשוב מאוד:

האם הרכב עבר בדיקה במכון שאתם בחרתם או המוכר הציג לכם בדיקה קודמת ?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
1 - מוניות עוברות 500 אלף ק"מ ויותר, הרכב כולו עייף (יש עוד הרבה חלקים אחרים, לא רק מנוע).

2. כתבתי "פגיעה רצינית",

האם נעשתה בדיקה לרכב במכון בדיקות?

אם כן -האם המתיחה בקורה נרשמה תחת הכותרת "משמעות נמוכה" או " משמעות גבוהה"?

מהי חומרת הפגיעה?

האם היא רק בעלת משמעות מסחרית או גם בטיחותית? - קשה לענות לך דרך מסך ללא פרטית מדוייקים ותמונת המצב האובייקטיבית

חשוב מאוד:

האם הרכב עבר בדיקה במכון שאתם בחרתם או המוכר הציג לכם בדיקה קודמת ?

הרכב עבר בדיקה במכון מטעמי "מכון הדרום"מנוע:רעש מערכת תיזמון ושסתומים,ניקוי מערכת הקירור

קפיצים:בולמי זעזועים אחוריים חלשים וקדמיים להחליף

סרן קדמי ומערכת היגוי:לתקן זוית היגוי נקישה בתיבת הגה חופש במערכת היגוי/צוט הגה

שלדה משמעות גבוהה:פגיעה/תיקוןקורה אורכית קדמית אחרי תושבת ריתום מנוע

משמעות נמוכה:החלפת כנף קדמי תיקוני פח לחיצות שריטות צבע פגיעות מרכב תחתון הוחלפו חלקי מרכב/ גשר קד'עיון' החלפת מכסה מנוע מתיחה בקורת אורך קדמי

משמעות שולית:החלפת פגושים הוחלפו שמשות

עלי לציין שהאוטו חיצונית נראה יפה "עבר תיקון יפה"

ובכל זאת כמה אחוז נהוג להוריד

פורסם

אני לא יכול לתת משקל פה בנוגע לרכבים הנ"ל בגלל מחסור בפרטים, אבל אני יכול להמליץ לך על סקודה פאביה שתכנס לך בצורה מושלמת בתקציב.

חיפוש קצר ביד2 יענה לך על כל השאלות.

פורסם
הרכב עבר בדיקה במכון מטעמי "מכון הדרום"מנוע:רעש מערכת תיזמון ושסתומים,ניקוי מערכת הקירור

.שלדה משמעות גבוהה:פגיעה/תיקוןקורה אורכית קדמית אחרי תושבת ריתום מנוע

משמעות נמוכה:החלפת כנף קדמי תיקוני פח לחיצות שריטות צבע פגיעות מרכב תחתון הוחלפו חלקי מרכב/ גשר קד'עיון' החלפת מכסה מנוע מתיחה בקורת אורך קדמי

.ובכל זאת כמה אחוז נהוג להוריד

זאת תאונה רצינית, לא "קצה השלדה".

משמעות היא שלרכב הזה, במידה והתיקון לא היה טוב, יש בעיה בטיחותית מעבר לירידת ערך מסחרית.

אני לא הייתי נוגע ברכב כזה גם אם המחיר היה 40% מתחת למחירון.

בכל מיקרה, זה לא אוטו אולטימטיבי.

תחפשו קורדוה, פביה, פולו SDI ללא פגיעות קשות וללא קילומטראז' מטורף.

אני מבין שהוצאתם כמה מאות שקלים, אבל זה לא השיקול לקנות רכב עם בעיות .

בשביל מה עשיתם את הבדיקה? לא כדי לגלות את מה שגיליתם ?

פורסם

במחיר של 30 אלף ש"ח משיגים היום סיטרואן קסארה מודל 2004-2005. בדיזלים אפילו משלמים פחות.

לטעמי זה רכב "קצת" יותר מוצלח מפולו טורבו דיזל שהייתה מונית.

• תוכן חדש...