Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין. כמה מעלי כתבו שביטוח חובה מכסה פגיעות גוף גם אם הוא לא מיועד לנהג צעיר.

לפי מיטב ידיעתי מדובר בטעות. באתר הרשמי של משרד הרישוי ישנו מחשבון לחישוב עלות הביטוח [חובה בלבד] בכל חברות הביטוח, ובכולן המחיר לנהג צעיר יקר במאות שקלים מלנהג מעל 24.

למיטב ידיעתי ביטוח חובה מכסה פגיעות גוף בלבד, אז אם הוא מכסה בכל מקרה ולכל גיל, מה ההבדל בין מתחת או מעל 24???

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• ספונסר פורום
פורסם
לא עדיף לארגן הסדר עם הנהג ולקבוע ביחד שאחד ההורים שלך נהג?

כולם פה יוצאים מרוויחים.

כולם מרווחים מה?תיק פלילי על הונאת ביטוח?

פורסם

מקרה מצער ללא ספק,

עוד יצאת בזול (למרות כמה שאתה חושב שלא)

מחזק את אלו שטענו להודות בטעות זו גדולה.

כל הכבוד!

פורסם

ל-ADITI

אני מאוד חושב שיצאתי בזול.

ת'אמת בשביל כניסה מאחור אני חושב שיצאתי קצת בנזק.

אבל לך תדע אם זאת הייתה סיטואציה אחרת,ניקח דוגמא קצת מוגזמת אבל נגיד שהוא מהפחד היה מאבד שליטה ונכנס בגדר ליד(למי שמכיר הגדר של האוטובוסים).

פה כבר הנזק יכל להגיע ל20-30 ולך תדע אם היו עושים לו טוטאלוס על זה בקיצור אפשר להביא פה 1001 דוגמאות.

יצאתי קצת בנזק בקשר למקרה אבל למדתי לעתיד וטוב שלמדתי מהנזק הקטן הזה.

ועוד משהו בקשר למנהלי הפורום אני חושב שצריך לעשות דביק עם הסברים על הנזקים שעלולים לקרות ללא נהיגה עם ביטוח ושכל אחד יביא דוגמאות מהחיים האישיים שלו (מקווה שיהיו כמה שפחות דוגמאות) על נזק שקרה לו בגלל נהיגה ללא ביטוח.

אולי זה ימנע כמה מקרים מצערים שיקרו לאנשים שיהיו מודעים לעניין.

פורסם

ככל הידוע לי (איפה כל הסוכנים והשמאים נעלמו), ההחרגה של נהג צעיר היא לכל הביטוח ולא למקיף בלבד או נזק בלבד.

נכון שאם היה נזק בגוף אז קרנית הייתה משלמת אבל מיד בתום ההליך היא הייתה טובעת את בעל הפוליסה על תשלומים שהיא שילמה שלא מכוסים בפוליסה.

מי שחושב שחברת ביטוח תתנדב לשלם משהוא (גוף או רכוש, חובה או מקיף)למרות העבירה על תנאי הביטוח לא מכיר עדיין חברות ביטוח וההערות על "יש ביטוח אבל לא לנהג צעיר" הן לא ענייניות כי בעצם אין ביטוח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, אין דבר כזה "כל הביטוח" מהסיבה הפשוטה שפוליסות החובה והמקיף הן נפרדות לגמרי, מכסות נזקים מסוגים שונים (חובה=גוף בלבד, מקיף=רכוש בלבד) ומשולמות בנפרד. אפשר גם לבטח בחברות ביטוח שונות.

בביטוח מקיף מותר לחברות הביטוח להגביל את הנהגים המורשים לנהוג (רק מגיל 24, רק עם שנה וותק, נהגים מסויימים נקובים בשם, הכל אפשרי) ובמקרה שנהג אחר ינהג הפוליסה לא תהיה בתוקף.

בביטוח חובה אין לחברות הביטוח אפשרות חוקית להגביל את הנהגים המורשים לנהוג. (למעט באופנועים)

מה שכן יש זה אפשרות לגבות תעריף שונה עבור מקרה בו הנהגים העיקריים הם מבוגרים או בעלי וותק או בעלי היעדר הרשעות וכו'.

נהג עיקרי הוא כזה שנוהג ברכב באופן קבוע.

אם למשל הפוליסה קובעת שהנהג העיקרי הצעיר ביותר ברכב הוא בן 24, והרכב היה מעורב בתאונה כשנהג בו מישהו בן 22, אז נשאלת השאלה אם הוא היה נהג קבוע ברכב.

במקרה שכן (ונטל ההוכחה על חברת הביטוח) - חברת הביטוח תוכל אולי להתנער מתשלום. (ואז יש את העניין עם קרנית אבל זה כבר דיון נפרד)

במקרה שלא - הביטוח תקף ויש כיסוי מלא לכל נזקי הגוף. זה המקרה שבשרשור - הבחור לא משתמש ברכב הנ"ל באופן קבוע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...