Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנרוף נוזל -עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צינורות ניקוז באראסאיי, בדיחה צרפתית. :x

הייתי מציע לך אפשרות של תיקון הסאנרוף, אבל כבר הצלחת להרוס את הגומיות עם הסיליקון

ובטח גם המסילות חטפו קצת

אז אני אצטרף אל העצה לפתוח את כל ה"בית" של התאורה הפנימית שמתפרק בקלות כפי שצויין כאן, ולחפש חורים מאיזור האנטנה ו\או המנוע של הסאנרוף, הייתי ממליץ גם להוציא את המנוע עם מברג כוכב ולהציץ גם שם

עודד.

מה הבדיחה פה? בכל רכב שיצא לי לראות עד היום עם סאן רוף יש מסילות ניקוז

הכוונה היא שהמסילות לא ממש עושות את העבודה שלהן.

דניאל

הבדיחה פה היא לא שהניקוז לא עובד ב RSI אלא שבדגם הסנרוף של ה RSI אין צינורות ניקוז והוא עובד על עקרון של איטום מוחלט ולכן חשוב לא לפגוע בגומייה שם.

ישנן 2 שיטות איתום לסנרוף.

1. איטום חלקי עם צינורות ניקוז.

2. איטום מלא ללא צורך בניקוז (RSI).

נ.ב. ישנה אפשרות נוספת לנזילה והיא לא האנטנה. מתחת למסגרת העליונה של הסנרוף ישנו חומר איטום נוסף שאם הוא לא טוב אז נכנסים משם מים (בין הגג למסגרת) ולכן כשתחליט לתקן את הדבר אז תפרק את כל המסגרת ותחדש את חומר האיטום שם (מן פס זפת מוזאר) ואז לא יהיו יותר נזילות.

פורסם
צינורות ניקוז באראסאיי, בדיחה צרפתית. :x

הייתי מציע לך אפשרות של תיקון הסאנרוף, אבל כבר הצלחת להרוס את הגומיות עם הסיליקון

ובטח גם המסילות חטפו קצת

אז אני אצטרף אל העצה לפתוח את כל ה"בית" של התאורה הפנימית שמתפרק בקלות כפי שצויין כאן, ולחפש חורים מאיזור האנטנה ו\או המנוע של הסאנרוף, הייתי ממליץ גם להוציא את המנוע עם מברג כוכב ולהציץ גם שם

עודד.

מה הבדיחה פה? בכל רכב שיצא לי לראות עד היום עם סאן רוף יש מסילות ניקוז

הכוונה היא שהמסילות לא ממש עושות את העבודה שלהן.

דניאל

הבדיחה פה היא לא שהניקוז לא עובד ב RSI אלא שבדגם הסנרוף של ה RSI אין צינורות ניקוז והוא עובד על עקרון של איטום מוחלט ולכן חשוב לא לפגוע בגומייה שם.

ישנן 2 שיטות איתום לסנרוף.

1. איטום חלקי עם צינורות ניקוז.

2. איטום מלא ללא צורך בניקוז (RSI).

נ.ב. ישנה אפשרות נוספת לנזילה והיא לא האנטנה. מתחת למסגרת העליונה של הסנרוף ישנו חומר איטום נוסף שאם הוא לא טוב אז נכנסים משם מים (בין הגג למסגרת) ולכן כשתחליט לתקן את הדבר אז תפרק את כל המסגרת ותחדש את חומר האיטום שם (מן פס זפת מוזאר) ואז לא יהיו יותר נזילות.

דברי חכמים :wink:

HOOTERS

:ladysman:

• תוכן חדש...