Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה, עוד שבוע עומדת להסתיים תקופת אחריות היצרן לרכב שלי. פוקוס 2006. הרכב היה שנתיים וחצי בחברת ליסינג וחצי שנה אצלי. הייתי רוצה שבמוסך יבדקו את הרכב, אבל עקרונית אין לי תלונות וגם טסט עברתי בלי בעיות. השאלה האם אפשר לבוא סתם למוסך? אולי יש איזה רשימה של דברים באוטו שאפשר לבדוק גם אם אין תלונות? תודה לכולם

פורסם

כדאי לבדוק לפני כן שבאמת אחריות היצרן היא 3 שלוש, כי יש לא מעט רכבי ליסינג שנקנים עם אחריות קצרה יותר (חצי שנה עד שנה וחצי) כדי שהמחיר לחברת הליסינג יהיה נמוך יותר.

פורסם
שאלה פשוטה - מה הית בודק ברכב לקראת סיום אחריות היצרן?

הייתי קופץ למוסך אחר שאינו מוסך מורשה של הייבואן מבקש בדיקה כללית של הרכב.

לא נראה לי שמוסך מורשה הייבואן יבצע בדיקה מקיפה רק בכדי לבצע תקלות ברכב ולתקנן על חשבון הייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכל המגיבים. בסוף הייתי במוסך מורשה של פורד. אכן יש להם את השירות הזה - בדיקה לפני תום האחריות. לא יודעת באמת עד כמה הבדיקה רצינית, אבל בסוף יצאתי עם פרגון ממוסכניק אחד למוסכניק אחר, שלעניות דעתי זה דבר שלא קורה כל יום. אמר לי שרכב מטופל לדעתו מצוין, הכל נקי ובסדר. זה די עשה לי טוב, כי רכב נקנה מליסינג של פרי ולא ממש שמעתי מילה של פרגון לחברה זו או ליסינג בכלל.

פורסם

למה אתה מצפה במילים נחייה ונראה ? אולי אתה חושב שבמידה ובעוד חודש תתגלה פריצה באטם ראש מנוע תוכל לבוא בטענה אל המוסך שהרכב נבדק על-ידם לפני תום האחריות ושהם יתקנו על חשבונם ?

פורסם

ברור שאת בדיקת תום האחריות יש לעשות במוסך מורשה יבואן וזו תמימות לחשוב שהם לא יבצעו אותה טוב.

הרי כסף על בדיקה הם לא יכולים לקחת ונשאר להם רק לחפש ריג'קטים כדי להרוויח על התיקון.

כמובן שהכירות מעמיקה עם הדגם ותחלואיו נותן להם יתרון שלמוסך כללי אין, כמו גם התחברות עם סורק תקלות מקורי וספרות יצרן עדכנית לליווי התיקון שיכול להתבצע מידית וללא צורך בנסיעה נוספת למוסך שבסופו של דבר יעשה את התיקון.

לסיכום, מוסך כללי לא יעשה את הבדיקה חינם וסביר להניח שיפנה את הלקוח למוסך מורשה.

פורסם

אם כבר אז אני אישית הייתי ניגש למוסך שמכיר את הרכב ומבקש רשימה של תקלות וכמובן משלם על הבדיקה ולאחר מכן הייתי מבצע בדיקה במוסך המורשה.

פורסם

אם כבר לשלם כסף אז עדיף כבר לשלם על בדיקת קנייה שתהיה יותר מקיפה לכלל מערכות הרכב אשר כוללת בדיקת דינמומטר, בלמים, בולמים ותיפקוד תיבת הילוכים אוטומטית.

• תוכן חדש...