Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובר 620 , שנת 99 מנוע 2 , חשבתי לקנות , אבל נתקלתי בשאלות הבאות: האם האחזקה זולה ? רובר היא חברה אמינה? יש שוק \ אין שוק ?

פורסם

620 , TI , ידני , מנוע 2.

ועוד פעם אני שואל , האם רכב מסוג זה הוא אמין ? האם האחזקה שלו זולה ? מה עם צריכת הדלק ?

פורסם

אז אני כנראה לא ילך על הרכב הזה , רכב עם אחזקה יקרה לא מתאים לי כרגע..אין לי את הכסף להשקיע.

פורסם

העניין עם רוברים הוא שמצד אחד הכל יכול להיות בסדר במשך שנים ולא תהיה לך שום תקלה, אבל מצד שני יכול ללכת לך ראש המנוע כמה ימים אחרי שקנית אותו.

אי אפשר לדעת בוודאות.

אני ממליץ על רובר כרכב למי שמחפש הרבה נוחות במעט מחיר אבל מוכן לקחת את הסיכון שהוא יצטרך להשבית את הרכב לכמה ימים ולתקן לו הכל עם השקעה רצינית.

להורים שלי היה רובר 216SI שלא עשה שום תקלה במשך 6 שנים ו200000 קילומטר (כן, מאתיים אלך קילומטר). נא לזכור שזה גם היה בחו"ל ורוב הזמן על כבישים מהירים.

פורסם

רובר הוא רכב מפואר ומאובזר מאד במחיר זול מאד ופה הבעיה.

מה שזול תמיד יותר יקר, החלקים של רובר יקרים יחסית למכוניות אחרות וגם קשה למצוא אותם בחלק מהמקרים.

אני לפני שנתיים בערך רציתי לקנות רובר 214 או 216 וחיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי רכב מושלם ומושקע למה אנשים מעדיפים לא להשקיע כלכך ולשים חלקים חלופיים מהסוג הכי גרוע שיש כי יקר לטפל ברכב הזה.

עצה שלי תתרחק מהסוג רכב הזה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם
העניין עם רוברים הוא שמצד אחד הכל יכול להיות בסדר במשך שנים ולא תהיה לך שום תקלה, אבל מצד שני יכול ללכת לך ראש המנוע כמה ימים אחרי שקנית אותו.

אי אפשר לדעת בוודאות.

אני ממליץ על רובר כרכב למי שמחפש הרבה נוחות במעט מחיר אבל מוכן לקחת את הסיכון שהוא יצטרך להשבית את הרכב לכמה ימים ולתקן לו הכל עם השקעה רצינית.

להורים שלי היה רובר 216SI שלא עשה שום תקלה במשך 6 שנים ו200000 קילומטר (כן, מאתיים אלך קילומטר). נא לזכור שזה גם היה בחו"ל ורוב הזמן על כבישים מהירים.

פותח השרשור ציין שהוא מתעניין ב600TI הרכב הזה לא סבל משום בעיה בראש המנוע, הבעיה באטם הראש הייתה במנועים מסדרה K וגם אותה פתרו בסופו של דבר.

SHAI.S אתה מייעץ לאנשים להתרחק מרובר, על מה אתה מסתמך ? אם אין לך נסיון או ידע ממשי על הרכב תחסוך מאיתנו את ההמלצות שלך.

אין במה שכתכתי שום כוונה לפגוע באף אחד מהמגיבים.

Peugeot 208GTI

פורסם

הדוגמה של ראש מנוע הייתה סתם בשביל להמחיש. יכולתי באותה מידה לכתוב רדיאטור מתפוצץ או סדקים בדשבורד.

אני פשוט אומר שרוברים מסוימים הם פצצות זמן כלכליות.

אחרים לא. זה תלוי במזל שלך.

פורסם

זה נכון לגבי כל רכב, אני לא מסתיר חלילה את זה שלרובר יש בעיות מסויימות אבל רכב שטופל כראוי ולפי הספר ולא במוסכי מדרכה

מזדקן בכבוד ולא מהווה פצצת זמן כלכלית יותר מרכב צרפתי או איטלקי מקביל .

Peugeot 208GTI

פורסם
רובר הוא רכב מפואר ומאובזר מאד במחיר זול מאד ופה הבעיה.

מה שזול תמיד יותר יקר, החלקים של רובר יקרים יחסית למכוניות אחרות וגם קשה למצוא אותם בחלק מהמקרים.

אני לפני שנתיים בערך רציתי לקנות רובר 214 או 216 וחיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי רכב מושלם ומושקע למה אנשים מעדיפים לא להשקיע כלכך ולשים חלקים חלופיים מהסוג הכי גרוע שיש כי יקר לטפל ברכב הזה.

עצה שלי תתרחק מהסוג רכב הזה.

אני אפעם לא נתקלתי בבעייה של חוסר חלפים או קושי במציאתם. בדבר עלות האחזקה היא איננה יקרה מעלות האחזקה של הרנו מגאן שהייתה ברשותי, אפשר לומר אפילו שהיא זולה משמעותית בהתחשב בכמות הפעמים שהרנו הייתה במוסך:lol:

פורסם

אם משווים את מאזדה 323 לרובר 600TI , מי יותר אמינה ומי לוקחת פחות דלק ואצל מי האחזקה היא יותר יקרה?..

• תוכן חדש...