Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זכור לי שהאילומינייטור נראה ככה - זה משהו יותר ישן שלהם לא?

ולכל הרוחות! את ההפתעה שלי הצליחו לזהות כבר לפי החלק האחורי של השלט ולפי חור של בורג אינעל העולם!

אתה מפתיע כרגיל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_228_256&products_id=8495

היתכן?

היתכן והצלחת לצלם את הממברנה בקטע שבו לא רואים את התלתן?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה פתאום לאנוס

זה לא קרוב אפילו, הממברנה שהוא צילם היא חלקה, ובמה שאתה הבאת היא מנייר.

ורואים שאין את התלתן אצלו בבירור.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

צביקה אתה ממש shorlakk הולמס :lol:

זה באמת סקאן זביק.

להלן הספיקיישנ'ס:

wfr 006.jpg

מה שקרה הוא שכרגע אין לי כסף לקנות את הוופרים שאני באמת רוצה (שגם מצריכים בנייה חדשה, ובאופן אירוני משהו האילומינייטור והם חולקים משהו משותף, אבל את זה נשמור לחידה הבאה), ולכן החלטתי ללכת באופן זמני מאוד על הרמקולים הכי זולים ופשוטים שאפשר למצוא, וזה אלה. כמובן שאין לי ציפיות, אבל לפחות משהו שיעביר באופן סביר את הנסיעות הארוכות לבאר שבע.

אז כן, כרגע הסט אפ שלי מורכב מאילייט שלושה חלקים וממחר יצטרפו אליהם גם הווייג'ר 6.5" האימתניים. מעניין איך זה יישמע :lol:

צביקה, את הסכין גילוח תקבל במעמד חגיגי במפגש בנתניה.

תודה למשתתפים! :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר -

אני מציע לך להגיע למפגש חמוש!

היית מדבר איתי הייתי נותן לך מהמלאי של הוופרים הישנים שלי מידבאסים של אופטימוס שהסבתי אותם ל1WAY...

Pioneer TS-X150

פורסם

Audio engineers say that the illuminator series suck . Very poor performance compared to the cost . Revelator is much better and justifies the cost ... Thats from many sources , including speaker builders like zaphaudio and selah audio .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הווייאג'ר יותר טוב, ברור :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

לא אמרתי שאני הולך לקנות אילומינייטור, אמרתי שיש קשר קטן בין הרכש הבא לאילומינייטור :wink:

וכן, גם לי יצא לקרוא ביקורות רעות. ממש מפתיע. נראה לי שכגודל הציפייה כך גודל האכזבה.

ישראל, כמה חודשים, לשמור לך אותם בהזמנה מוקדמת?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...