Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לקנות רכב יד 2, אי לי מושג בזה, רכב ראשון שלי.

אני מחפשת פיאט פונטו או יונדאי גטס 2003-2004

כשאני מחפשת באינטרנט, אני רואה שטווח הק"מ שמכוניות עברו הוא רחב ובהתאם לכך משתנה המחיר שדורשים על הרכב.

ידוע לי שככל מס' הק"מ גדול יותר- כך הבלאי גדול יותר.

אם כי, שאלתי היא מה טווח הק"מ המקסימלי שרכב עבר כדאי לקנות?

פורסם

הממוצע הארצי לרכב פרטי הוא באיזור 15-18 אלף בשנה. אולם חשוב גם איך טופל הרכב ולא רק כמה ק"מ יש לו.

הרכבים מהסוג שציינת מאוד נפוצים ולא תהיה לך בעיה למצוא אחד עם קילומטראג' ממוצע או אפילו פחות.

אל תוותרי בשום אופן על בדיקה מקיפה במכון שאין לו שום קשר למוכר.

פורסם

לפי מה שאני מבין את מחפשת רכב קטן קומפקטי, מהם הדרישות שלך מהרכב, ידני אוטומט? ומה התקציב?

פיאט פונטו לא הייתי ממליץ, יונדאי גטס עדיפה.

קילומטרא'ז ממוצע לרכב פרטי זה 15 אלף בשנה, שימי לב כי את רוכשת מאדם פרטי ולא מליסינג או מגרשי מימון וכדומה.

למה לא? תעשי חיפוש בפורום תקראי הרבה איך לא ליפול בקניית רכב משומש...

בכל אופן גטס מ 2005 פרטית לא צריכה להיות עם יותר מ70 אלף קילומטר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
פיאט פונטו לא הייתי ממליץ, יונדאי גטס עדיפה.

:shock:

בבקשה תגיד שאתה לא רציני....

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

הרכבים שציינת נפוצים מאוד, בעיקר בחברות השכרה וליסינג שמשם הם יוצאות בדרך כלל בעלות ק"מ גבוה מהממוצע, אני מציע לך למצוא ספייס elx פרטית.

• תוכן חדש...