Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צביקה, התמונה האחרונה, זה מהספארי הקרוב?:D

כן, אתה לא רואה? צילמו פומה. היה מגניב, זרקנו לה במבה.

היה מפגש מצויין. הגיעו די הרבה אנשים, במיוחד בהתחשב בעובדה שרק לפני שבוע היה מפגש.

לגבי מערכות וציוד - אין מה להשוות לרמה שהייתה במפגשים שהתקיימו רק לפני שנתיים-שלוש. אם פעם קליפורניה בום הייתה נפוצה בכל רכב ורוקפורד נחשב היי-אנד, היום ניתן למצוא נציגות בערך לכל יצרן בעולם ברכב של איזשהו חבר פורום. פשוט תענוג.

בקיצר - היה אחלה! :-D

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר אחד בטוח המפגש חייב לחזור לשעה 12:00, בצאת שבת באו 3\4 אנשים גג, ונשארנו עד 23:00, אז אין מניעה להתחיל ב12:00 ולהשאר עד 20:00 ובצאת שבת הדתיים יצתרפו

פורסם
צביקה, התמונה האחרונה, זה מהספארי הקרוב?:D

אולי כדאי מפגש הבא באמת לנסות להתמקם בהתאחדות (כשאין משחקים כמובן) באמת האווירה שם יותר טובה בגלל שלא שכולם נשארים פחות או יותר באותו איזור

לאור התמונות הקשות הנהלת הפורום החליטה בעצת אליקו להעביר את המפגש לספארי הקרוב לטובת בטחון באי מפגש פורום האודיו.

DSCN0306%20%28Large%29.JPG

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עתיד

+1 :-)

סך הכול היה נחמד אך קריר וחשוך :lol: ובכלל לפי דעתי בחורף או שצריך לעשות מפגשים "על האש " או להתחיל להביא משקאות קצת יותר חריפים מבירה :twisted:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

שתהיה לי בריא גורל, שכחת את המפגשים שהיינו שם מ12:00 עד 23:00?

נראה לי שגם אם נתחיל ב07:00 בבוקר, נסיים שם כמה חבר'ה ב23:00..

אבל תכל'ס, למרות שכתבתי לפני כן שחושך לא מפריע לשמוע וכו', מבעס להתחיל כמעט בחושך, ובקור. נו כיף.

אבל עזבו אתכם שטויות, ראיתם איך איתמר, אחרי שמכר את הקלארוס שלו, התבעס ששמע אותו אצל אלי, ורצה לקנות בחזרה?:wink:

פורסם

אני גם חושב שיש יתרון במפגשים (שלפחות) שמתחילים באור שבו אפשר קצת להתעסק במערכות ולעזור אחד לשני בעניינים טכנים מה שאי אפשר או יותר נכון לא מומלץ לעשות בחושך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

+1 להקדים ל 12 :D החושך מקדים מידי אנחנו בחורף אין מה לעשות

שנחיה בלפלנד תיהיה לנו האפשרות להתחיל מפגשים כל כך מאוחר :p

ובהחלט יש אנשים גם בשעות המאוחרות יותר של השבת ככה

שגם מי ששומר יכול להצטרף בצאת השבת

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

גם לדעתי שעת המפגש הייתה פחות מוצלחת, אבל בהחלט שמחתי לראות שהגיעו כמה אנשים שומרי שבת => המפגש השיג את מטרתו.

אחת ל- לא יקרה שום דבר אם נזיז את המפגשים לימי שישי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הוא כמעט אכל יותר מדי פאביה אתמול.. :twisted:

צביקה, אשמח לדעת מה הקשר... :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לסיכום שנתי:

השנה היתה יותר טובה ויותר נכונה ויותר יעילה מי שנה קודמת שלי.

המפגשים: אני לא הייתי בכול המפגשים השנה, אבל במפגשים אחרונים ממפגש למפגש ובמיוחד מפגש אחרון הרמה בארץ עלתה, ומשה חשוב ביותר האנשים התחילו להייות יותר מגובשים וחברתיים.

שנה טובה לכולם, ותמשיכו להייות כמו שאתם, שיהיו יותר התקנות ומחירים יותר נחמדים.

• תוכן חדש...