Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב לבעיות סחיבה?יש לי בראבה שנת 1996 1600 מנוע.בזמן אחרון בהילוכים ראשון ושני בקושי סוחב.יש לי ב19 לינואר טסט.אני מתלבט קשות אם לתקן את הרכב ולקחת לטסט.או לתקן אחרי טסט.האם כדאי לקחת לבדיקה ממוחשבת שיאתרו בדיוק את הבעיה?.יש לי אגזוז מקולקל ברכב מזה מספר חודשים.לא היה לי כסף לתקנו (1500 ש"ח תיקון)אם זה בגלל אגזוז אז למה לשלם על בדיקה ממוחשבת.כדאי לי לתקן אגזוז ולראות מה קורה או לעשות בדיקה ממוחשבת לאיתור הבעיה.כי אם זה מנוע לא שווה לי בכלל להשקיע ברכב ולשלם על הטסט בכלל.תודה לכל העונים.

פורסם

אם האגזוז שלך רועש / סוחב אוויר - תהיה חייב לתקן אותו לפני הטסט.

אגזוז משפיע על הסחיבה רק אם הוא סתום.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כי זה לא עובר טסט

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

השאלה שלי האם לעשות בדיקה ממוחשבת לרכב או לתקן קודם אגזוז.החשש שלי שאם בעיה שגורמת לאי סחיבה יקרה מדי (מנוע)אז לא כדאי לי מהתחלה להשקיע ברכב:טסט , אגזוז וכולה.

פורסם

אני מוכן לקחת אותו ממך בחינם :-D

וברצינות - מה תעשה איתו אחרת?

פורסם

באונו שהייתה לי פעם היה חור באגזוז, וחוץ מרעש של טרקטור לא זכור לי בעיות סחיבה, קח ת'רכב למוסך אמין לבדיקה ואחר כך תחליט

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מה שמעתם על "

נ. איל ושות' מעבדה לרכב ממוחשב מתמחה בדיאגנוסטיקה ותיקון המערכות האלקטרוניות באוטו." ממוקם ברשל"צ?

פורסם

מדובר על מקצוען אמיתי.

אבל למה את חושב שהבעיה שלך היא באחד המחשבים?

פורסם

מה זה אומר אגזוז מקוקלק לא ברור. מערכת פליטה סתומה יכולה לגרום לבעיות סחיבה.

אם יש בעיה ידועה תקן אותה, טסט או לא טסט. למה לחכות?

בכל מקרה מוסך יוכל לבצע מספר בדיקות, להתרשם ולהגיד לך אם הבעיה קשורה באגזוז או שלא כך שתוכל לקבל החלטה בהתאם למגבלות התקציב שלך. להחזיק רכב זה לא זול, אין מה לעשות.

פורסם

היתה בעיה במחשב.במנוע פעלו רק 2 צילינדרים ושלישי בקושי מתוך ארבע והוחלפו פלגים.לדבריו היו שחורים מאוד.בן אדם מקרין אמינות.מה שמאוד מוזר לי שלפני חצי שנה עשיתי טיפול ולפי דו"ח של המוסך הוחלפו 4 פלגים.

יכול להיות שתוך חצי שנה הפלגים השחירו?יכול להיות שפשוט שכחו להחליף פלגים בטיפול וחיובו אותי עליהם?

• תוכן חדש...