Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

חבר טוב שלי קנה פורד פוקוס שנת 2006 שנראת כך: ford-focus-2006.jpg

האוטו בגרסא הכי פשוטה ומגיע עם רדיו דיסק מובנה ומחשב דרך שמציג נתונים על צג בלוח השעונים.

שמתי לב שתאורת הרקע של הרדיו דיסק ושל הצג של המחשב דרך נשארת להיות דלוקה גם אם הפנסים מכובים וגם כשהאוטו נעול כלומר דולקת קבוע ולא משנה מה. יצרתי קשר עם מוסך פורד ונתנו לי לדבר עם החשמלאי שלהם והסברתי לו את הבעיה והוא אמר לי שככך זה בדגמים הללו ושזה תקין! אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ובמיוחד אשמח לשמוע מאנשים שיש להם או שהיה להם אוטו שכזה האם באמת הדבר תקין ונורמאלי ברכב הזה?

קראתי כמה שרשורים בפורומים בחול והבנתי שזו מחלה של האוטו הזה,הבנתי שישנו מיקרוסוויץ' בתוך המנעול(סוויץ') וברגע שמוציאים את המפתח של האוטו הריליי נשאר להיות תפוס והאור דולק,הרבה מאנשים מעדיפים לחיות עם זה ולא לגעת בזה ומפחדים לפרק את המנעול ההתנעה(סוויץ') של האוטו כי אפשר לגרום לבעיות יותר גרועות.

תודה מראש לכל המגיבים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הדבר תקין לחלוטין .

שים לב שבזמן שהאוטו מכובה - ללא מפתח - אפשר להפעיל את הרדיו למשך שעה .

אבל אם כל זה מפריע לך - במוסך מורשה בהתחברות למחשב אפשר לשנות את כל הדברים הללו .

אני אישית לא שיניתי את זה מתוך גישה שכמה שפחות להתעסק עם דברים שאין בהם צורך.

לא מעירים כלב ישן

פורסם

תודה לך על התגובה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא מעירים דב ישן...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

זה תקין, בהסתייגות קלה.

התאורה נשארת דלוקה 10 דקות לאחר כיבוי המנוע והוצאת המפתח.

אחר כך הכל נכבה.

• תוכן חדש...