Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים קניתי דוטק אובישן לאוטו פשוט מפחידים

אבל היום נכנס לי גו'ק לראש רק לבדוק אם יהיה הבדל

לקחת קומפוננט שמאל ולחבר אותו בגישור של ערוצים 1 ו2

וקומפוננט ימין לחבר אותו בגישור של ערוצים 3 ו4 לכוון שיהיה אותו דבר הכול

המגבר שיש לי הוא kicker zx350.4

האם אפשרי כזה דבר

כי בגישור המגבר מספק 180 או 175 הוא נחשב גם אנדררייטיד אז זה קצת יותר

רק לבדיקה אם זה יהיה יותר איכותי ויותר עוצמתי אני ישאיר.

האם אפשרי כזה דבר?

פורסם

זה אפשרי רק תעשה את זה בהיגיון ובזהירות.

לפני שאתה מחבר את הגישור תוריד למינימום את הגיין של המגבר , ואחר כך תתחיל להעלות את הגיין בהדרגה ובזהירות שלא יהיה קליפינג או כל דיסטורשן מסוג שהוא.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אוווו אוווו נישמע מעניין עוד מעט נילך לעשות רק צריך לחפש מפצלי rca מנקבה ל2 זכרים ויהיה בסדר

כן ידוע שעם הגיין צריך להיזהר מזה יתן בכלל יהיה הבדל באיכות או רק עוצמתי יותר ?

זה לא יכול לשרוף את הוופר הוא מוצהר 140 רמס ואני יתן לו עוד 40 זה לא יגרום נזק?

פורסם

כמו שאמר איתמר,

תוריד את הרדיו דיסק לאפס !, ואת הגיין של המגבר לאפס !

תבצע את הגישור תרים את הרדיו דיסק לאט לאט עם דגש על הכל לאט, ל75 אחוז

ואז תתחיל להעלות גייס עד שתרגיש טיפונת קליפינג, ואז תרד אחורה עד שלא תשמע קליפינג - וכדי להיות בטוח תרד עוד טיפונת, גם ככה יש לך מספיק בשר

פורסם

הבדל יחיד שיכול להיות באיכות- הוא פחות ממנה. מגבר לא אמור להיות מגושר עבור קומפוננט, מקסימום עבור סאב.

יותר חזק יהיה, מן הסתם.

מתחדשת*

פורסם

ידוע רק רציתי לראות איך ישמעו ולראות אם זה לא גורם נזק לרמקול או למגבר

רק בשביל זה העלתי את הנושא הזה הרי המגבר מגושר בערוצים אני מעדיף להשאיר את הסאב שמה מאשר

קומפוננט המגבר מספיק פותח את הקומפוננט רק רציתי לבדוק ...

תודה רבה לעונים

גבי

פורסם

מכיוון שקנית את הדוטק לפי כמה ימים אני ממליץ לך להמנע מעבודה בגישורים נכון לעכשיו.

עוד חודש חודשיים לאחר שהסט יתחיל לקבל גמישות שאופיינית לו רק אז תוכל לחבר אותו עם עוצמה חזקה יותר.

כרגע במצב הנתון אתה רק יכול לגרום נזק.

בנוסף, עבודה בגישור לא מומלצת כי אתה מאבד את רוב השליטה של המגברבאלמנטים (דאמפינג פאקטור), לפעמים עדיף מגבר חלש יותר אבל ששולט באלמנטים ולא נוצר מצב של עיוות מאשר מגבר חזק שלא מסוגל לשלוט באלמנטים ומעוות.

העיוות שאני מדבר עליו הוא לא כתוצאה מסף כניסה(GAIN) אלא מתגובת דאמפינג פאקטור נמוך שגורמת למחירה בתדרים הנמוכים ובגבוהים.

under construction..

פורסם

כמו שניר כתב יש יתרונות לכאן או לכאן.

אני מסכים עם מה שהוא כתב וומליץ לך לחכות שבוע שבועיים עם העניין הזה.

תן לסט לרוץ קצת , כך גם תלמד אותו ותכיר אותו .

אחרי זה תגשר אותו , תכוון אותו בדרך הנכונה ותראה בעצמך אם יש שינוי לטובה או לרעה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תאמת רק רציתי לעשות את זה לבדיקה אני מסופק מאיך ששומעים הגיין בלחץ על שליש והדוטקים מפציצים

רק רציתי לשאול אם זה לא גורם נזק וכדומה מחיבור בגישור וזה ידוע שיש יתרונות וחסרונות

אבל תאמת אם כיוונים נכונים בקושי שישמעו את העיוות

נראה לי שבכלל ולא ישמעו אני עדיין בסרטים על איך לשים את הטוויטר לפי השמיעה הכי איכותי ולא צורח וצורם כשזה

לכיוון השמשה .

ותאמת אני רוצה להשאיר את היציאות 3 ו4 בשביל עוד סט של דוטק אני מבסוט מהם מעל ומעבר

ואם אתם אומרים שלא שווה לגשר עכשיו אז נחכה לסאב ולמונו שאני רוכש בזמן הקרוב ואז נגשר

עד שאני יביא עוד דוטק ונשמע איך זה יהיה..

תודה רבה לעונים..

גבי

• תוכן חדש...