Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ראשון אני נוסע לקנות את הרכיבים רציתי לדעת מה דעתכם ואולי המלצות אחרונות לשינוי,התקציב הוא 3K.

אז ככה:

HU בערך 1000 שקל

Pioneer DEHP6000/6050ub הם אותו דבר

קומפוננט בערך 500 שקל

JBL GTO6507 לא ראיתי הרבה מתחרים בתקציב של +-500 פרט למורל פולס שאמרו שהטויטרים שלו צורמים

מגבר בערך 900 שקל

Mac Audio Z4200 יוציא לקומפוננט 2X110RMS ולסאב בגישור 285RMS

סאב

לא קיבלתי המלצות מיוחדות כנראה שאחפש משהו בתקציב של 600 שקל

יכול להיות JBL GTO1202D (לא שמעתי אותו או משהו). מחכה להמלצות שלכם דרוש סאב חזק ומדוייק שלא ימרח

מה דעתכם? ובאותה הזדמנות תודה לכל חברי הפורום שעזרו לי עד עכשיו

מקווה שהכל יהיה מוכן כבר עד המפגש הבא :-D

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

ברשותי ה-6050ub מאוד מבסוט ומרוצה ממנו מאוד נוח לשימוש ופונקציות נרחבות.

הסאב שצינתה אני רציתי לרכוש אותו זה סאב עם מגנט כפול וחזק.

רק שתקח בחשבון שהוא לא בא עם תיבה.אלה אם כן בחנות בא אתה רוכש שמו את הסאב בתיבה מתאימה.כי מחיר הסאב שצינתה הוא בלי תיבה.

בהצלחה רבה.

בן.

פרויקט בניית PLAYSEATּ+הגה FANATEC

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?467300

הפרויקט שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237666

פורסם

אחלה רדיו דיסק ומגבר.

מי סיפר לך שהטוויטרים של פולס צורמים?? תגיד למי שאמר לך את זה שיעשה קצת שיעורי בית.. בתקציב זה הייתי בהחלט ממליץ לך על הפולס.

פורסם

בקשר לפולס ראיתי כאן כמה תגובות כאלה...אם המצב הוא לא כזה אז מה עדיף הפולס או הJBL?

ומה בקשר לסאב יש למישו עצה?

דרך אגב מזל טוב צביקה ותודה על העזרה

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

up^ מישו? עצה אחרונה לפני שאני זז?

• תוכן חדש...