Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז הבעיה שלי היא כזאת, הרכב שלי עובר פחחות וצבע, הפחח תיפל באוטו וכשהוא ראה שהמכסה מנוע יושב

לא הכי ישר הוא כיוון אותו אבל כשהוא סגר את המכסה הוא התעקם שוב, משם הוא ראה שהמכסה נוגע במצבר.

ראיתי את הבעיה וחשבתי להעביר אותו לבגאג' אך מצד אחד אנשים אמרו לי שלא הכי מומלץ, למה? לא יודע.

האם באמת יש סיבה שבגללה לא מומלץ להעביר את המצבר לאחור?

אשמח לעוד הצעות.

פורסם

חשבת להחליף למצבר יותר קטן בגודל פיזי? נמוך יותר? קצר יותר? נראה לי שזה הכי קל לעשות. אתה לא חייב ללכת לקנות אחד חדש,אתה יכול לחפש חבר עם אוטו שהמצבר שלו יותר קטן פיזית אבל מבחינת אמפ"ש הוא באותה עוצמה והמצבר שלך יושב אצלו טוב פשוט תיקח ותחליף איתו במצברים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מצבר לא אמור להיות שם, אם תנסה למקם אותו שם תצטרך חוטים ארוכים יותר שההתנגדות שלהם מין הסתם תהיה גדולה יותר,

אלא אם תמצא חוטים עבים מספיק ו\או מסוג אחר , בכדי לפצות על האורך שבעקבותיו תגדל ההתנגדות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אפשר להעביר את המצבר לתא מטען , אבל כמו שכתבו , צריך לבנות כבלים ארוכים לחשב התנגדות

ולבנות בסיס חזק ומאובטח למצבר .

אפשרות נוספת - להעביר באותה הזדמנות גם את המנוע לתא מטען ,

ואז לא תהיה בעיה מציאת כבלים ארוכים וחישוב נפילות מתח :idea:

זה יעלה קצת כסף - קצת הרבה כסף , גם בלי להעביר את המנוע לאחור .

לכן הטוב ביותר , וגם זול יותר - להשאיר במקום ולהחליף למצבר יותר נמוך , ובאופן כללי לבדוק את אזור תושבת המצבר

אולי יש בעיה אחרת .

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

רגע אני לא מבין, כשתכננו את הרכב החליטו שהמצבר יהיה בתא המנוע במקום X, מה פתאום הפחח מחליט לשנות סדרי עולם ולהעביר אותו מקום??

אם הוא לא מספיק מקצועי בכדי לסדר את המכסה במקום ולהשאיר את המצבר במקום אז שיגיד שהוא לא מסוגל ושלא יבלבל לך את המוח, כדאי לך ללכת לפחח אחר, כי זו פעם ראשונה שאני שומע תשובה מטופשת כזו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כל הבעיה היא כנראה בגודל של המצבר.

יש אנשים שמעבירים את המצבר לבגאז' או מתחת למושב האחורי מאותה סיבה שהם מעבירים את לוחית הרישוי מהמרכז לצד, אבל אין בזה שום תועלת פרקטית.

פורסם

הפחח לא מעביר לי את המצבר, הוא פשוט אמר לי שהמכסה נוגע במצבר (מצבר לא מקורי, רכב שנת 94) ואני לא במצב הכי

טוב כרגע לקנות מצבר חדש, ולפי מה שבדקתי לא מצאתי מצבר נמוך יותר.

פורסם

שלום רב !

אותי מעניין לדעת האם זה המצבר שישב ברכב, לפני תיקון הפחחות, אם כן במקום, לקבל את ההצעה הדבילית להעביר את המצבר לתא המטען, מומלץ להעביר את הפחח תחילה לשם.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

אותי מעניין לדעת האם זה המצבר שישב ברכב, לפני תיקון הפחחות, אם כן במקום, לקבל את ההצעה הדבילית להעביר את המצבר לתא המטען, מומלץ להעביר את הפחח תחילה לשם.

חחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מצברים רטובים הפולטים גזים רעילים לסביבה אסור להתקין בתא המטען.

קיימים מצברים ייעודים מסוג AGM להתקנה בתא המטען.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל תודה לכולם.

כנראה שאני לא אעביר את המצבר, הבנתי את הבעיות בהעברתו.

דבר נוסף המצבר היה באוטו לפני הצבע והמסה מנוע נגע בוא כנראה תמיד ברגע שסוגרים אותו

יש צלעות חיזוק למטה ואחת הצלעות נוגעת טיפה במצבר והמכסה מתרומם טיפה, ואז יושב לא הכי ישר.

הבעיה שהוא תמיד אצלי היה ככה מאז שקניתי את הרכב פשוט לא חשבתי שזאת הבעיה, בעיה נוספת היא שרוב המצברים

הסטנדרתים מגיעים כ 19 ס"מ גובה ואני צריך לפחות 18 ס"מ.

פורסם

ברכבים מסוימים בוולבו , ואלפא-רומיאו המצברים מותקנים מאחור במקור.

בב.מ.וו המצבר מותקן מלפנים אבל על תושבת מיוחדת כך שבזמן תאונה חזיתית המצבר מחליק קדימה ולמטה במקום לאחור.

חוץ מנושא חלוקת המשקל , מצבר בתאונה חזיתית מסוכן , מדובר במשקולת נושאת חומצה ,המסוגלת להבקיע דרכה אל תא הנוסעים.

יש אין ספור פרוייקטונים מוצלחים להסבת מצבר לחלק האחורי, לא מדובר בפרוייקט פולאריס.

פורסם

באתר של שנפ שצרפתי אליו קישור, מופיעים כל דגמי המצברים על כל מידותיהם ונתוניהם, כך גם בחברות מצברים אחרות, אז לפני הקנייה עשה קצת מחקר ותיגש לקנייה בראש שקט.

http://www.schnapp.co.il/h/products.asp

באתר של וולטה - מצברי וולקן, ניתן להתאים מצבר לפי סוג רכב, אתה מזין את הנתונים והם אומרים לך מה מתאים לרכב שלך.

http://www.volta.co.il/HTMLs/article_list.aspx?c0=12444&bsp=12160

בהצלחה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...