Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי-

לפני שבוע לקחנו C4 2006 "יד ראשונה מליסינג" - האוטו נראה מצויין ונוסע פגז. לפני כן היה לנו פורד פוקוס (טרנד, למעשה), אוטו קשה אבל נותן תחושה של ביטחון - במיוחד לאישתי.

עם ה- C4 שמנו לב שעל כבישים שהם לא כל כך חלקים, מרגישים מאוד את הבולמים. לא ממש נקישות, אבל כל חור יחיסית קטן או חיבור באספלט מורגש בהחלט - לא נעים.

שוב, במישור הואטו ממש מרחף.

השאלה: האם זה בסדר? האם השוני הוא כ"כ גדול (במיוחד לעומת הפוקוס?) - עלינו להתרגל או יש מה לבדוק?

ניתן לכוון את הבולמי צעצועים? אגב, הצמיגים נראים רחבים למדי עם חתך נמוך.

תודה על הפורום!:lol:

פורסם

החתך החדש יותר נמוך משל הפורד?

גם מכאן יכולה לבוא התשובה לשאלתך.

מה זאת אומרת מרגישים את הבולמים?

ה C4 היא לא סיטרואן "אמיתית" מבחינת הנוחות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

מה שאתה מתאר הוא אופיני ל C4 , הרכב נוקשה על מהמורות , היא בהחלט לא הסיטרואן של פעם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

דווקא לפי הC4 קופה של חבר 170 כ"ס נראלי ידנית , הרכב מרחף על מעלומות וחורים כמו סיטרואן אמיתית בלי רעשים מיותרים. רכב פצצה.

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם
היי-

לפני שבוע לקחנו C4 2006 "יד ראשונה מליסינג" - האוטו נראה מצויין ונוסע פגז. לפני כן היה לנו פורד פוקוס (טרנד, למעשה), אוטו קשה אבל נותן תחושה של ביטחון - במיוחד לאישתי.

עם ה- C4 שמנו לב שעל כבישים שהם לא כל כך חלקים, מרגישים מאוד את הבולמים. לא ממש נקישות, אבל כל חור יחיסית קטן או חיבור באספלט מורגש בהחלט - לא נעים.

שוב, במישור הואטו ממש מרחף.

השאלה: האם זה בסדר? האם השוני הוא כ"כ גדול (במיוחד לעומת הפוקוס?) - עלינו להתרגל או יש מה לבדוק?

ניתן לכוון את הבולמי צעצועים? אגב, הצמיגים נראים רחבים למדי עם חתך נמוך.

תודה על הפורום!:lol:

לפני שאתה בודק בולמי צעצועים ( שזו יופי של טעות ), בדוק לחץ אויר בצמיגים. לחץ גבוה מדי, אפילו במעט, גורם לנסיעה קשיחה ולא נוחה.
פורסם

המצב המתואר הוא נורמלי ל C4.

גם לי היה פוקוס דור שני ליסינג, ואחריו C4, וגם סיטרואנים "אמיתיים" בעבר.

הצמיגים של הסיטרואן הם 205/55/16 לעומת 195/65/15 בפוקוס, ומאחר וה- C4 לא נהנית מהמתלים המעולים של פעם, הצמיגים נמוכי החתך משפיעים חזק על הנוחות.

אכן מהמורות ארוכות של כביש מהיר נספגות בצורה מצויינת, וגם פסי האטה מהסוג המוארך יותר, אבל תפרים באספלט, מכסי ביוב בולטים ודברים כאלה באמת לא נספגים היטב ע"י המתלים של ה C4.

הצמיג הרזרבי של ה C4 הוא במידה 195/65, ופעם אחת היה לי פנצ'ר בגלגל האחורי, וכשעברתי על מהמורות ותפרים באספלט היה ניתן להרגיש שיפור משמעותי בספיגת הזעזועים עם הצמיג בחתך הגבוה יותר.

אם האוטו היה שלי ולא ליסינג, אני הייתי מחליף ג'נטים ל 15 אינץ' עם צמיגים 195/65 בתור הדרך הזולה והפשוטה ביותר לשפר את הנוחות של ה C4. אני בטוח שתוכל למצוא צמיגייה שיש לה 4 ג'נטים פלדה שמתאימים לאוטו, וישמחו לקבל בטרייד אין את הג'נט 16 הקיימים שלך. לא תצטרך להוסיף הרבה כסף.

אם אתה מוכן להשקיע קצת יותר, אתה יכול לשים סט יפה של ג'נטים מסגסוגת קלה.

אין מה לעשות - ככה זה האוטו הזה. הם כבר לא עושים אותם כמו פעם.

ולפעם הבאה: נסיעת מבחן לפני הרכישה!!!!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
לפני שאתה בודק בולמי צעצועים ( שזו יופי של טעות ), בדוק לחץ אויר בצמיגים. לחץ גבוה מדי, אפילו במעט, גורם לנסיעה קשיחה ולא נוחה.

ועוד משהו חשוב: לא לסמוך על השעונים שיש בתחנות הדלק, אפילו אם הם דיגיטאליים. מניסיון, ההבדל בין משאבה למשאבה עלול להגיע ל 5-7 PSI, וזה ה-מ-ו-ן (וגם ההבדל בנוחות הוא עצום).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...