Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....אני לא מצליח לפתור בעיית רעשים (תיקתוקים)(כאילו עובר חשמל ברמקולים)רק כשהמנוע מונע...התיקתוקים לא גוברים עם הווליום.כשאני מרים את הווליום אני לא שומעה רעש הזה...כשאני מוציא את הrca מהמגבר הרעשים נעלמים...החיוות אצלי של dragster...מגבר lanzar vibe 416..רמקולים אחורים של pioner 300w..וסאב pioneer 400 w rms...רדיו דיסק pioneer premier 600ub....כבל פלוס העברתי בצד אחד ו rca בצד השני באוטו...מינוס ניסיתי לקחת מכמה מקומות בבאגז' ולא עזר...ניסיתי לשים משתיק גם לא עזר....גם ניסיתי לשים קצר ממינוס של rca ל HU...גם לא עזר...אני כבר לא יודעה מה לעשות...ניסיתי לשים מגבר באוטו אחר והוא עובד ללא רעשים...גם ניסיתי לשים רדיו דיסק אחר לאוטו שלי והיו רעשים.......יש לי מיצובישי כריזמה 98.....אם מישהו יודעה מה לעשות ..אשמח מאוד .....תודה

פורסם

נסה אולי לבדוק שהארסיאיי לא עובר סמוך למדחס המזגן מאחורי תא הכפפות ועם הוא שם תעביר אותו מתחת לשטיח הרכב ואולי איפה שנפגשים כול הכבלים לפני המגבר בבאגאז יש הצטלבות כבלים נסה להפריד כמה שיותר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

המגבר מותקן על גוף מסוג ברזל כלשהו? במידה וכן נסה להפעיל שהמגבר מנותק מאותו גוף ברזל

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

יש לך במקרה פיוניר 6900UB? כי גם אצלי לאחרונה התחילו רעשי אלטרנטור ולא ממש מצאתי פתרון לזה.

ניסיתי להחליף אדמה, לשנות מיקום כבלים, לעשות את הטריק של המינוס של ה RCA וכו' ושום דבר לא עזר ועדיין יש בעיה ברעשי אלטרנטור בטוויטר שמאל.

נראה לי אני אחליך את הפאנל ונראה אם זה יעזור.

אם תמצא פתרון אשמח אם תשתף.

פורסם
יש לך במקרה פיוניר 6900UB? כי גם אצלי לאחרונה התחילו רעשי אלטרנטור ולא ממש מצאתי פתרון לזה.

ניסיתי להחליף אדמה, לשנות מיקום כבלים, לעשות את הטריק של המינוס של ה RCA וכו' ושום דבר לא עזר ועדיין יש בעיה ברעשי אלטרנטור בטוויטר שמאל.

נראה לי אני אחליך את הפאנל ונראה אם זה יעזור.

אם תמצא פתרון אשמח אם תשתף.

אצלי זה לא רעש אלטרנטור...אני מכיר רעש אלטרנטור זה כמו יללה כמו שריקה כזאת...אצלי זה משהו אחר.. רעש תיקתוקים(כאילו עובר חשמל ברמקולים)

• תוכן חדש...