Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה כמה אלפי שקלים לעמותה והתאחדות לעומת עלות של 4 צמיגיי דראג???

:lol::lol::lol:

אלון

נ.ב.

שכחו את העבר - תסתכלו קדימה.

אני יודע שתקנונים כבר יש לכם - כמעט מושלמים...

ספורטאים גם יש... חסר קצת מנהיגות שהתעייפה והתיאשה - אולי זה הזמן לחזור...

אלון

פורסם

אלון,אני ואריק הם שני היהודים הכשרים שנשב בערב חג המולד ונסתכל על הקריסמס טרי מהעלה אבק שלנו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הכותרת לא נראה לי רלוונטית לנושא.

לא הוגש נגדו כתב אישום כי אירגן מרוצים רחוב פיראטיים.

הוגש נגדו כתב אישום מכיוון שהציע למתחרה 500 ש"ח בשביל שיתחרה נגדו ובהמשך נגרם מותם של השניים שנהגו נגדו.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
הכותרת לא נראה לי רלוונטית לנושא.

לא הוגש נגדו כתב אישום כי אירגן מרוצים רחוב פיראטיים.

הוגש נגדו כתב אישום מכיוון שהציע למתחרה 500 ש"ח בשביל שיתחרה נגדו ובהמשך נגרם מותם של השניים שנהגו נגדו.

הכותרת נלקחה מהידיעה בטלויזיה. כפי שעולה מהפרטים כאן - כמובן הייתה מוטעית או לכל הפחות מנופחת ללא כל בדיקה של העובדות והבנת ההקשר.

אלון

פורסם

עמותת הדראג ז"ל

אלון!

עמותת הדראג הוקמה תחת לחץ שלי על מנת ליצור עבורם בית בהתאחדות הספורט המוטורי שהקמתי דאז

נציגיהם אז ישבו וחתמו מול עו"ד רון דרור על הצטרפותם באמצעות נציגם קובי שבתאי וליאור ברוך).

הם גם הציגו איתנו את התקנון ואת עצמם ב"אוטומוטור" בגני התערוכה.

מריבות פנימיות בתוך אותה עמותה בין הגרעין ה"קשה" לבין הנציגים שחתמו הביאו להתפרקות כללית של העמותה

ולהפסקת הפעילות.

המסמר האחרון נחת עליהם באותו מירוץ ערד המפורסם שבוטל ברגע האחרון.

עם התפטרותי מניהול ההתאחדות עקב מחלוקות פנימיות ב"אירדא" והתפטרותו של ליאור ברוך מעמותת הדראג גווע כל התהליך.

חלק מעמותת הדראג פותה ע"י חברים מסויימים לקשור את עתידם בעזרת עמותת הג'יפים,חלק דרך עמותת הראלי,ובאין רועה לעדר נהרס כל המרקם העדין ע"י קבלת החלטות תמוהות (200 מטר) של היועץ לספורט מוטורי שסבר אז שדראג ל200 מטר עדיף על לא כלום. (טעות איומה).

עם ההחלטה של "אירדא" על הקמת ההתאחדות החדשה ניסו חברי הראלי להחיות את סיפור הדראג מחדש ואף נציגים מטעמם הוזמנו לישיבות,מכל זה לא יצא כלום.

אל לאנשי הדראג להלין אלא על עצמם, כפי שאז נלחמנו אנשי הראלי לקבלת הכרה לספורט המוטורי,אנשי הדראג מבחירה ישבו על הגדר,נלחמו בינם לבין עצמם,רצו מעמותה לעמותה לנסות להתחבר ונפלו.

יעיד על כך ליאור ברוך שימים ולילות עמל אז לניסוח תקנונים ולנסיונות להפיק אירועים,וגם הוא לבסוף קרס בגלל מלחמות יהודים.

לבוא ולהאשים את עמותת נהגי המירוצים וותיקי הראלי? זו חוצפה שאין כדוגמתה.

גלוי נאות

"קוביסו" שמו קובי שבתאי, הוא אחייני, (בן אחותי) הוא זה שדחפתי אותו ימים ולילות להקים את העמותה "אידרו" ולחבור איתנו.

אני ממש משתומם על תלונותיהם של שרידי ופליטי אנשי הדראג.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

צר לי אבל או שאני לא מבין או שאני מטומטם? מה קשור למרוצי הדראג ומה שקרה במורדות הכביש מירושלים? יושבים שני ילדים באוטו ונהרגים, בדראג יושבים שני אנשים באוטו? לפני שנתיים נהרג באותו המקום בחור בן 20 שנהג בסובארו STI ואני לא יודע אם הוא היה שייך למועדון 555 וזה לא ממש משנה, הוא נהרג כי הוא רצה להראות לחברה כמה מהר הוא נוסע, וכן הוא הגיע מהר מאוד לבית הקברות אז מה יאשימו את מעודון הראלי? או אולי מעודון זה או אחר? ומה שמעניין שמעורב פה גם כסף, אתה רוצה להמר לך תהמר בקזינו שם בטוח יותר, ולכן גם כתבתי שנכון יהיה להכניס את כל המצב למסגרת הנכונה ולא להתחיל ולנסות להאשים מועדון זה או אחר.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיף

פורסם
עמותת הדראג ז"ל

אלון!

עמותת הדראג הוקמה תחת לחץ שלי על מנת ליצור עבורם בית בהתאחדות הספורט המוטורי שהקמתי דאז

נציגיהם אז ישבו וחתמו מול עו"ד רון דרור על הצטרפותם באמצעות נציגם קובי שבתאי וליאור ברוך).

הם גם הציגו איתנו את התקנון ואת עצמם ב"אוטומוטור" בגני התערוכה.

מריבות פנימיות בתוך אותה עמותה בין הגרעין ה"קשה" לבין הנציגים שחתמו הביאו להתפרקות כללית של העמותה

ולהפסקת הפעילות.

המסמר האחרון נחת עליהם באותו מירוץ ערד המפורסם שבוטל ברגע האחרון.

עם התפטרותי מניהול ההתאחדות עקב מחלוקות פנימיות ב"אירדא" והתפטרותו של ליאור ברוך מעמותת הדראג גווע כל התהליך.

חלק מעמותת הדראג פותה ע"י חברים מסויימים לקשור את עתידם בעזרת עמותת הג'יפים,חלק דרך עמותת הראלי,ובאין רועה לעדר נהרס כל המרקם העדין ע"י קבלת החלטות תמוהות (200 מטר) של היועץ לספורט מוטורי שסבר אז שדראג ל200 מטר עדיף על לא כלום. (טעות איומה).

עם ההחלטה של "אירדא" על הקמת ההתאחדות החדשה ניסו חברי הראלי להחיות את סיפור הדראג מחדש ואף נציגים מטעמם הוזמנו לישיבות,מכל זה לא יצא כלום.

אל לאנשי הדראג להלין אלא על עצמם, כפי שאז נלחמנו אנשי הראלי לקבלת הכרה לספורט המוטורי,אנשי הדראג מבחירה ישבו על הגדר,נלחמו בינם לבין עצמם,רצו מעמותה לעמותה לנסות להתחבר ונפלו.

יעיד על כך ליאור ברוך שימים ולילות עמל אז לניסוח תקנונים ולנסיונות להפיק אירועים,וגם הוא לבסוף קרס בגלל מלחמות יהודים.

לבוא ולהאשים את עמותת נהגי המירוצים וותיקי הראלי? זו חוצפה שאין כדוגמתה.

גלוי נאות

"קוביסו" שמו קובי שבתאי, הוא אחייני, (בן אחותי) הוא זה שדחפתי אותו ימים ולילות להקים את העמותה "אידרו" ולחבור איתנו.

אני ממש משתומם על תלונותיהם של שרידי ופליטי אנשי הדראג.

דני לוי

בלה בלה בלה בלה בלה

אני לא מכיר אותך ואף פעם לא היה לי שיחה איתך ואני מראשי וראשונה עמותת IDRO ז"ל. אני ליאור B, קובי, דייגו, רן ובן עבדנו כולנו ימים כלילות להקים את העמותה כחוק ולפי דרישות החוק המסכן הזה, והאמת שעצם העובדה שקובי אחיין שלך בדרך כלל גרמה לו להראות לא אמין למרות כל העבודה הקשה שלו והמסירות למען הענף תמיד איפשהו הוא היה צריך קודם לטהר את השם שלו בגלל הקישור המשפחתי. ולמרות זאת אני לא זוכר אף ריב או מלחמה בין חברינו או נציגינו בכל אותם עשרות פגישות ומאות שיחות שניהלנו אני ליאור B, קובי, דייגו, רן ובן באותה התקופה.

אנחנו כינסנו ואיחדנו את המאות נהגים בארץ ונערכנו ביחד עם ראש עיריית ערד למרוץ פיילוט ראשון כאשר חלק מאיתנו השקענו לא רק אלפים מר חלווה אלא עשרות אלפים .

נכון שאחרי הביטול של מירוץ ערד ברגע אחרון על ידי יועץ המשפטי של משטרת הדרום יצא לכולנו האויר והחשק להמשיך... ודוגרי המצב בספורט המוטורי בארץ ב 3 שנים האחרונות שעברו מאז לא ממש גרמו לאחד מאיתנו לרצות לחזור ולהתאמץ .

חבל לי שיש כאילו מצב של אתם, הם ואנחנו... אנשי ראלי VS אנשי דראג VS אנשי ג'ימקאנה.. אבל האמת כבר לא איכפת לי. שמישהו אחר ישבור את הראש. I was in it for the fun & for the love of the sport אני ממש לא בקטע של פוליטיקות ואינטריגות

וכל זה ממש לא קשור לטרד המקורי , סליחה למנהלים

פורסם

מר בלה בלה

תתייחס למה שכתוב במשפט למעלה.אותך אגב מעולם לא ראיתי באף ישיבה לכן התגובה שלך מראה בדיוק למה התפרקתם.

אם אינך מכיר אותי ומעולם לא נפגשנו,איך אתה מר בלה בלה חורץ דין?

(שקובי אחיין שלך בדרך כלל גרמה לו להראות לא אמין למרות כל העבודה הקשה שלו והמסירות למען הענף תמיד איפשהו הוא היה צריך קודם לטהר את השם שלו בגלל הקישור המשפחתי)

אגב אין לי גליון הרשעות, לידיעה8)

מירוצי מכוניות

פורסם

ליאור,

התגובה שלך לא במקום... - אין אנשי ראלי מול דראג מול ספורט עממי - בין הענפים הללו אין כל קונפליקט. גם ההתבטאות שלך על דני לוי מבלי להכיר אותו (ולא שהוא צריך סנגוריה שלי) מוכיחה לי שמישהו מלעיט אותך (או עשה זאת בעבר) בדיס אינפורמציה.

חבל שעשרות אלפי שקלים ירדו לטמיון - אבל אם זה יקרה זה בגלל אזלת יד שלכם. נהגיי הראלי לא יכולים להשפיע על הכרתכם כהתאחדות - אם תהיו מאוחדים.

דני לוי רק חיזק מה שאמרתי - יש בינכם מחנאות (גם אצלנו הייתה) וזה מה שתוקע את הענף שלכם. אם היום היא לא קיימת - מחר אתם יכולים להקים התאחדות.

לגביי ה 200 מטר - אני לא מבין (דני - זה אליך),

יובל הוציא תקנה שמגבילה מירוצי דראג ל 200 מטר???

איך זה מסתדר עם החוק שמחייב הסתמכות על תקנונים בין לאומיים?

אלון

פורסם

אלון

בזמנו בישיבה שהיתה בסוברו התעוררה בעייה בנושא הדראג,מלמד בתפקידו כיועץ ניסה לדחוף שיהיו מאוצים (דראג בעברית) של 200 מטר במקום 400 מטר כנהוג. לאלוהים הפתרונים מאיפה זה בא.

מכיוון שאז הייתי בהליכי פרישה לא התערבתי נגד, אנשי הדראג שהיו בישיבה יצאו מאד נסערים.

מה שקרה מאז רשום בספרי ההסטורייה העגומה של התקנות.

דצמבר 2008,אנחנו שלוש שנים לאחר העברת חוק הנהיגה הספורטיבית בכנסת.

זה סתם כי אני מזוכיסט.

:-P

מירוצי מכוניות

פורסם

בד"כ אני לא נוהג לכתוב פה , אבל נושא IDRO מאוד רגיש אצלי מאחר והייתי מאוד מעורב בנושא

בכל מקרה בזמנו מבחינתנו נושא ה-200 מטר בכלל לא בא בחשבון (כי תכ'לס זה לעשות צחוק מעבודה)

ונכון, IDRO ז"ל ולא בגלל אותם 7 פעילים שהיו דאז בעמותה, אלא בגלל עסקים שמוערבבים בספורט שהחליטו

לערב עוד אנשים שכל העניין הזה לא מצא חן בעיניים מלכתחילה ולבסוף הקש ששבר את גב הגמל

היה המירוץ שבוטל .

התקנונים לדעתי מוכנים מזמןןןן רק נשאר שמישהו יקח את זה הלאה ,עדיף מישהו מה"גרעין הקשה"

אבל גם אז, אם לא ימסדו את הספורט העממי ביסודיות שום דבר לא יהיה שווה

כי בארצנו הקטנטונת ענף הדראג מושתת על ה"עם"

פורסם

מר בלה בלה

תתייחס למה שכתוב במשפט למעלה.אותך אגב מעולם לא ראיתי באף ישיבה לכן התגובה שלך מראה בדיוק למה התפרקתם.

אם אינך מכיר אותי ומעולם לא נפגשנו,איך אתה מר בלה בלה חורץ דין?

(שקובי אחיין שלך בדרך כלל גרמה לו להראות לא אמין למרות כל העבודה הקשה שלו והמסירות למען הענף תמיד איפשהו הוא היה צריך קודם לטהר את השם שלו בגלל הקישור המשפחתי)

אגב אין לי גליון הרשעות, לידיעה8)

יכלת לעזור יותר אבל כנראה שזה התאים לך שאנשי הדראג התבלבלו ונפלו (חוסר נסיון) ואתה

ראית שאתה לא יכול להשתמש באנשי הדראג נגד ההתאחדות השניה פשוט "פרשת" כמה נוח, וכל מה שרשמת על זה שאתה דחפת ובנית את IDRO הכל שקרים

ובקשר לקובי,

זה עשה לו יותר נזק שאתה דוד שלו ולא להפך

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

עצה קטנה חבר'ה - ממי שבשנה האחרונה אכל מרורים בגלל מריבות ספורטאים (גם אני נדבקתי לזה שאני צודק - אבל לא הייתי חכם לעקוף את הצד הריגשי/ייצרי).

לא משנה מי צודק - המריבות פוגעות באינטרס של כולם - גם של הצודקים.

תפתרו את הבעיות בינכם ב IDRO ותציגו חזית אחידה - תהיה לכם התאחדות מהר יותר ממה שאתם חושבים (לא בטוח מירוצים - אבל התאחדות לפחות - שלב נוסף בדרך). תוכלו לטפל גם בתקנות שעושות לכם עוול - אם יש כאלו. תהיה לכם אוטונומיה מלאה. זה הצד הטוב בחוק שהעבירו בעיקר ספורטאי הראלי כשדני לוי (שמשום מה אתם כל-כך משמיצים כעת - חלקכם לפחות) היה המנוע העיקרי מאחרי הדבר הזה - לטוב ולרע - בעיניי בעיקר לטוב.

צאו מהויכוחים - תפנו אנרגיות לעשייה - אני בהחלט מוכן לעזור באופן אישי - עם או בלי נהגי הראלי.

אני לא חושב שאמינותי מוטלת בספק - או שיש לי אי אילו אינטרסים... בראלי בדראג או בכל ענף מוטורי אחר.

אלון

פורסם

דני לוי היקר

היכן באחת מ-13 התקנות מוזכרת המילה דראג או 200 מ' ?

אני ממתין לציטוט שלך מתוך התקנות !

קובי

אף לא אחד מענף הדראג לא התעניין בתקנות מעולם ! חבל !

יובל מלמד

• תוכן חדש...