Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

רשימת המועדפים שלי, מורכבת מכעשרים אתרים המועדפים עלי.

לצערי, כ10 אתרים בערך, בעת ניסיון להכנס אליהם, מופיע הקישור הבא:

http://www.cars.co.il/

ולצערי אין לי אפשרות להכנס, ל ל10 אתרים שרובם ככולם , אתרי מועדנים, ופורומים של רכב.

האם למישהו יש מושג מה קורה, ומי השתלט לי על המועדפים, וכיצד ניתן להיפטר מההאקר או הווירוס שגרם לכך.

חשבתי על רעיון למחוק את האתרים האלה, ולהוסיף אותם שוב, כמועדפים פיבורטים. השאלה האם זה יעבוד?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אהלן צביקה

לא יודע על המכה החדשה,אבל מניסיון אנטיוירוס קספרסקי עושה עבודה מעולה! (והתנסתי עם לא מעט)

יש פה גירסת ניסיון ל30 יום

https://kaspersky-global.esd.arvato-systems.de/arvato/downloadDemo.do?product=21639819

נידרשת הרשמה ותקבל את הלינק להורדה במייל בתוך זמן קצר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

שלום רב E M777 !

רשמתי שני מועדפים חדשים , במקום שנים שלקו בווירוס המוזר, ולמרבה הפלא שעובד, האתר נפתח ועובד כרגיל, מה שנותר לי, זה עבודת נמלים, של שחזור שאר הפורומים שלקו בווירוס מחדש, עבודה ששאני חייב להודות שנואה עלי.

נשארה השאלה כיצד ומדוע זה קרה, בשלב זה אוותר על קרפרסקי.

תודה לך בכל מקרה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...