Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר שהבאתה בקישור הוא האח הגדול של המגבר שהצעתי לך והוא

מתאים בדיוק לסאב.! 400RMS ב-4 אום.

סאב 400RMS עם סליל אחד זה בעייתי כשמחפשים מגבר עם איכות מעל הממוצע

רוב המגברים האיכותיים בטווח ה-200$ מוציאים פחות מ-400RMS ב-4 אום.

בחנתי את כול המגברים באתר עד 200$ שמוציאים 400RMS ב-4 אום

והאלפיין הנ"ל הוא הבחירה הטובה ביותר.

מגברים אחרים באותה רמה מוציאים פחות מ-400RMS ב-4 אום

פורסם

כפי שרשמתי האלפיין לא במלאי אז אני חייב ללכת על משהו אחר, מוכן לעבור את ה 200$ אך לא לעבור 5.5 ק"ג אחרת לא יביאו אותו.

איך המגבר הזה JBL http://www.sonicelectronix.com/item_12248_JBL+GTO7001.html#

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

זה אחלה מגבר, אני חיפשתי מגברי קלאס D

אבל סאב 400RMS לא ישפיע על מערכת החשמל אני מעריך

כך שאין מניעה מלקחת מגבר מונובלוק קלאס AB כמו שהבאתה בקישור

יש אפילו שיגידו שזה יותר טוב.

בקיצור זה מגבר איכותי ומתאים, לך על זה.

פורסם

לדעתי הפוניקס גולד הכי מומלץ מבחינת עלות לתמורה, יש להם מגברים טובים, הייפוניקס אוברייטד בהרבה לדעתי, אבל רק לדעתי.

פורסם

1+

גם לדעתי הפוניקס גולד הוא המגבר המשתלם ביותר

שהרי גם ככה הוא מגביר סאב, והוא עוצמתי, מדוייק ואמין.

ואם תשאלו אותי 99% מאנשי הפורום (המבינים) לא יבדילו במבחן עיוור בינו לבין מגבר X שיקר ממנו בהרבה.

מלבד זאת ראיתי אותו ב 209$ עם ערכת חיווט 4 גייג' של פוניקס גולד (מומלץ) + שלט .

ניראה לי עסקה לא רעה בכלל.

מה גם שהעוצמה שלו היא אדירה הן ב 4 OHM והן ב 2.

מה שגם יהווה בסיס טוב לשידרוג עתידי. 800 RMS מכובדים ביותר ב 2 OHM .

ישנו עוד מגבר אך אני חייב לציין שאינו מכיר אותו ברמה האישית (לא שמעתי.) http://www.sonicelectronix.com/item_9465_Power+Acoustik+OV1-3000D.html

של Power coustik שהיא גם חברה טובה , מגבר מפלצתי SPL , אולי הוא גם מדוייק.

אם מישהו מכיר אותו אז שימליץ. אם לא אז כדאי ללכת על הפוניקס , אחלה מגבר.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

נראה לי שאני אלך לפי המלצתך.

Phoenix Gold Ryval V8001: 149$

• 4 ohms: 600 watts x 1 chan.
  • 2 ohms: 800 watts x 1 chan.
  • THD 1%

אני אקנה את החבילה של ה 209$.

אם מישהו חושב אחרת אשמח לקבל תגובה.

תודה מראש לכולם.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

בסוף הזמנתי את ה ALPINE מאתר אחר, קצת כבד מקווה שיביאו לי אותו :-) זה הדגם: Alpine MRP-M850 (קצת יותר חזק מהדגם הראשון שחשבתי עליו. http://www.sonicelectronix.com/item_8518_Alpine+MRP-M850.html

RMS Power Output:

• 4 ohms: 500 watts x 1 channels
  • 2 ohms: 800 watts x 1 channels

פורסם

נקווה שהוא גם יגיע אליי :roll:

תודה רבה על העזרה והייעוץ.

• תוכן חדש...