Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכוון להביא מגבר מונו מארה"ב, כנראה אקנה אותו מן האתר הזה ואשמח לקבל פידבקים מכאלו שקנו והאם היו בעיות מיוחדות. האתר הוא http://www.sonicelectronix.com/

אחרי בדיקה של מגוון מגברים במגבלות התקציב (וגם יש לי מגבלות משקל אז לצערי ישנם מגברים שעומדים בתקציב אך לא במשקל אך זה פחות רלוונטי).

להלן הדגמים וההספקים שלהם (חלקם יורדים גם ל 1 אום אך זה בשלב זה לא רלוונטי עבורי), השאלה המהותית היא מי יותר קרוב להצהרות של העוצמה שלו, וכמובן פרמטרים של דיוק, איכות ואחוז עיוות נמוך.(כל ההספקים הם ב RMS)

תודה מראש

Phoenix Gold Ryval V8001: 149$

• 4 ohms: 600 watts x 1 chan.
  • 2 ohms: 800 watts x 1 chan.
  • THD 1%

Sony XMGTR6001 179$

• 4 ohms: 600 watts x 1 chan.
  • 2 ohms: 900 watts x 1 chan.
  • THD 1%

Alpine MRP-M650 200$

• 4 ohms: 400 watts x 1 chan.
  • 2 ohms: 600 watts x 1 chan.
  • THD 1%

200$ Clif Designs CD10.1DLX

• 4 ohms: 350 watts x 1 chan.
  • 2 ohms: 500 watts x 1 chan.
  • 1 ohm: 700 watts x 1 chan.
  • 0.2%

MTX Audio XThunder X500D 200$

• 4 ohms: 300 watts x 1 chan.
  • THD 0.1%

JL Audio A1400 220$

• 4 ohms: 320 watts x 1 chan.
  • THD 1%

Hifonics TXi 1508D 200$

• 4 ohms: 450 watts x 1 chan.
  • 2 ohms: 900 watts x 1 chan.
  • 1 ohm: 1500 watts x 1 chan.
  • 0.1%

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

הסאב פחות רלוונטי כיון שאני רוצה מגבר שיתמוך לי גם בשדרוגים עתידיים של הסאב.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

השאלה המהותית היא האם יש פער משמעותי (אם בכלל) בין ה RMS המוצהר ע"י היצרן Hifonics ובין המציאות בפועל, קראתי פה לא מעט וראיתי שיש לא מעט יצרנים שמגזימים בהספקים שלהם? ועל איזה מתח העוצמה המוצהרת 14.4 או 12V(זה לא צויין באתר היצרן Hifonics).

תודה.

פורסם

אשמח לקבל תגובה.

פורסם

הייתה שמועה לגבי ההיפוניקס (לא זוכר באיזו סדרה מדובר) שמספקים את הסחורה רק בPREOUT גבוה (יציאות הVOLT מהHU או קרוס\ליין דרייבר)

היו גם כאלו שסתרו,כדאי לבדוק

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני לא בטוח שאני מבין את המושגים הללו, אשמח אם תפרט, המערכת אצלי מחוברת בצורה די סטנדרטית.

פורסם

אני חייב להוציא הזמנה היום, אנא עיזרו לי לבחור את המגבר האופטימאלי ביותר.

תודה....

פורסם

אך אפשר לעזור לך לבחור את המגבר האופטימאלי אם אנחנו לא יודעים איזה סאב הוא צריך להגביר.

בכול אופן גם אם תוריד 20% מההספק המוצהר של ההיפוניקס הוא עדיין בחירה טובה.

מדובר במגבר טוב אמין חזק ועובד ב-1 אום שזה אופציה לשידרוג לסאב של 1000RMS למשל

אתה לא תתאכזב ממנו זה בטוח אז אין לך מה לדאוג.

פורסם

קודם כל תודה.

אמרתי שהסאב לא רלוונטי כיון שהיום יש לי P2 רוקפורד 200 RMS ויכול להיות שאעבור ל Infinity Kappa perfect 10 שאם אני לא טועה הוא 350 RMS ב 4 אום.

עדיין בחירה טובה?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

אז למה לא אמרתה קודם?..תשכח מההיפוניקס האינפיניטי קאפה פרפקט 10 הוא סאב SQ משובח

ורצוי להפעיל אותו עם מגבר יותר איכותי הבחירה היא האלפיין הנ"ל:

http://www.sonicelectronix.com/item_12018_Alpine+MRP-M500.html

הסאב צריך להיות DVC משמע עם 2 סלילים של 4 אום:

http://www.sonicelectronix.com/item_7823_Infinity+Kappa+Perfect+10d+VQ.html

פורסם

הסאב הוא עם סליל 1 של 4 אום. (יד שנייה)

אז הדגם הזה הוא גם אופציונלי (צייניתי אותו למעלה ולא יודע מה ההבדל ממה שהצעת) הוא קצת יותר חזק מהדגם שהצעת.

http://www.sonicelectronix.com/item_6471_Alpine+MRP-M650.html

במידה והאלפיין לא יהיה במלאי הוא כל בעיה שימנע ממני לרכוש אותו, מה האופציה הבאה אחריו?

עוד משהו קטן, אני די מאמין שאני יותר בחור של SQ ולכן המגבר צריך להיות בכיוון הזה, אשמח לדירוג 2-3 דגמים אם אתקל בבעיה בהזמנה.

פורסם

הALPINE לא בסטוק, חייב המלצה אחרת, תודה.

• תוכן חדש...