Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצד שני, ככל שאתה מרבה בנסיעות, אתה רוכש נסיון רב שיכול לעזור לך להמנע מתאונה...:roll:

בוא ותספר לי איך אתה תברח מתאונה שאתה עומד ברמזור, חסום מכל הכיוונים ורואה רכב שטס לכיוונך מאחור?

מה אני מנסה להסביר לך? לא את כל התאונות אפשר למנוע אבל את רובן כן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוא ותספר לי איך אתה תברח מתאונה שאתה עומד ברמזור, חסום מכל הכיוונים ורואה רכב שטס לכיוונך מאחור?

מה אני מנסה להסביר לך? לא את כל התאונות אפשר למנוע אבל את רובן כן.

במקרה שתארת יהיה הרבה יותר מהיר לברוח מהמכונית כאשר אתה לא קשור בחגורת בטיחות מאשר אזוק בחגורת בטיחות עם 800 נקודות עגינה.

בכל מקרה היית צריך להבין מהציטוט שצוטטת אותי שלא ברצינות יתרה יחסתי את הנסיון הנרכש על הכביש כתרופה אבסולוטית למניעת תאונות דרכים ולפני שתסביר לי שגם בתגובה להודעה הנוכחית אני טועה, אדגיש שאני רק מעלה טענה שאמורה להעלות חיוך ולוא דווקא טיעון. לראיה אוסיף :wink::wink::wink:.

ארז רונן

פורסם

כמו שאמר מאיר שלו -

הכביש הוא מקום מסוכן. צריך רכב מהיר מאוד - כדי להיות בו מינימום זמן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מה קורה ברכבים שבהם אין נקודות עגינה או ברכבים בהם החגורות האופציונליות היו חגורות בטן, כמו במטוסים?

אתה יכול לעשות נק עיגון שלישית אם זה חשוב לך

אם תרצה אני מוכן לצלם לך נק עיגון בפורד מווריק 72 שהוא ממש פשוט להעתקה למוסטנג או לפלקון שלך

זה פשוט מוטרה שמרותכת למשקוף שיש מסביב שלה שיבה מאורכת , ככל שהשייבה תהיה מאורכת יותר זה יהיה חזק יותר .

גם אם סיימת את האוטו אתה יכול לעשות זאת בפשטוט על ידי הוצאת הקדר שעל המשקוף , דפנות התקרה שלך יפרדו (אל אם כן והדביקו אותם ) ואז יהיה לך פתח עבודה של כ 35-40 ס"מ לפי זכרוני ופשוט תצטרך לרתך לשם נק עיגון

כמו שכבר נאמר כאן הייתי ממליץ לך להוסיף משענות ראש לכיסאות ( יש קיט שזה כביכול שומר על אוטנטיות ) אישית אני החלפתי את הכיסאות ואחת הסיבות הראשיות היו העניין של משענות ראש

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

באלפא ג'וליה שלי חשוב לי במיוחד שהרכב יראה אותנטי לחלוטין ולכן למרות שהייתה לי אפשרות להחליף את המושבים בכאלו עם משענות ראש העדפתי לקחת סיכון ולהישאר עם המקוריות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...