Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי נוקיה n95 8gb כידוע עם יציאת tv הוא מגיע עם כבל מהיציאת audio שלו לחיבור של 3 כבלים כמו בטלויזיה(צהוב,אדום ולבן).רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לחבר את הכבל הזה למסך של lilliput שברשותי,על מנת לראות קטעי מוזיקה וGPS מהפלאפון עצמו,הבעיה היא בחיבור למסך שיש לו חיבור של audio ולא כמו שיש בכבל צהוב,אדום,ולבן,האם ישנה אפשרות לאיזשהו מעבר ?

תודה מראש לעוזרים,

רועי

פורסם

אין בעיה לחבר את ה 95 למסך חיצוני

יש ך כניסות וידיאו במסך אליהם אתה מחבר את החוט הצהוב

תוכל לראות כאן את ההתקנה שעשיתי גם עם מסך ליליפוט

פורסם

שרון שלום לך,

האמת שמזמן הסתכלתי על ההתקנה שלך ואהבתי את הרעיון,נתתי לי מוטיבציה לעשות את זה גם,היום לפני שניסיתי שוב הסתכלתי על ההתקנה שלך וניסיתי להבין עם איזה כבל אני מחבר את זה? במסך של LILLIPUT אומנם יש לי כניסה של audio וכניסה של וידאו אבל לא כמו הכבל של הנוקיה,כלומר חיבור audio רגיל כמו של מערכת סטראו,אני אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי איזה כבל אני יכול לחבר בין המכשיר למסך?

פורסם

אם אתה משתמש בכבל המקורי שמגיע עם המכשיר אז יש לך שם 3 בננות:

1 צהובה = וידיאו

2 אדום ושחור = אודיו

במסך יש את חיבור AV1

RCA צהוב הולך לצהוב בכבל המקורי

RCA אדום+לבן הם אידיו אין והם מתחברים לאדום והשחור

אין שום צורך במתאמים הכבל אמור לעבוד אחד לאחד

פורסם

מצטער אך אני חושב ששוב לא הבנו אחד את השני,ואני פונה אליך שוב,במסך LILLIPUT עם מקלט הטלויזיה שברשותי אין יציאות או כניסות RCA יש כניסה אחת של USB שרשום עליה A/V חוץ ממנה יש עוד 3 יציאות האחת היא לחשמל/לתקע המצת, על אחת רשום ANT. ועל האחרת רשום EAR. בעצם שזאת יציאת הAV.אני מצרף תמונה שאולי נוכל להבין אחד את השני טוב יותר,

שוב תודה רבה לך!

up.php?i=wiyi2wynzdy5.jpg

23112008054.jpg

23112008045.jpg

23112008049.jpg

פורסם

לא,לא קיבלתי שום מתאם של USB אבל איך זה יכל לעזור לי? איפה אני יכול לקנות אחד כזה? ואיך אני יוכל לחבר מתאם USB עם יציאות RCA ? אומנם במסך יש לי יציאה 1 של USB אבל בפלאפון אין לי יציאת RCA.

פורסם

איך הוא מתחבר לכבל שיוצא מהנוקיה? הרי הכבל שיוצא מהנוקיה הוא 3RCA לבן אדום וצהוב, והכבל הזה הוא מUSB גם ל-3RCA איך לחבר ביניהם?

פורסם
ואללה איזה רעיון, לא צריך carputer, הרי גם בנוקיה הזה יש gps, שירים, רדיו... רק יש אפשרות לחבר מסך מגע?

איזה השוואה עקומה,

N95, IPHONE או כל צעצוע כזה לא מהווה או יהווה תחליף אמיתי לCAR PC, אין שום גמישות במכשירים האלו, אין אפשרות לשליטה נוחה, שלא לדבר על תוכנת שליטה, הכל שם מבוסס על 7 מליון לחיצות כי המסכים קטנים ואי אפשר לשים 30 כפתורים במסך

בקיצור זה לא זה - נקודה

אבל זה בהחלט נחמד,

פורסם

אתה צריך לחפש מתאים MINI USB ל RCA ולא USB רגיל.

יש מלא חנויות של כבלים ומתאמים ברשת(מישראל) אתה יכול לחפש בגוגל.

• תוכן חדש...