Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני גר באזור המרכז.

אני מתכנן בשישי-שבת לנסוע לטייל קצת רחוק מאזור מגוריי.

ההתלבטות היא כזאת, לנסוע לכיוון דרום כמו : באר שבע, מצפה רמון וכו'.

או לכיוון צפון ולטייל שם באזור נהריה.

האמת? אני לא מכיר כל כך טוב לא את הצפון ולא את הדרום.

אם מישהו מכיר איזה מקום עם טבע יפה ושיש מה לראות וממליץ על מקום מסויים אני אשמח לשמוע.

לא כל כך אכפת לי מרחק וכו' , מחפש הנאה מרבית.

בקיצור? מחפש "מסלול" לטייל בכיף ולראות דברים מסביב.

כל הצעה רק תוסיף לי

תודה רבה מראש,

עמיטל.

פורסם

לא סגור על המזג אויר אצלכם כרגע, אבל בגדול,אם לא גשום הייתי מעדיף לנסוע לצפון ולראות קצת ירוק.

אם כן גשום הייתי מעדיף לנסוע לדרום,במיוחד אם גשום באיזור הדרום ויש סיכוי לראות שטפונות (כמובן שצריך מאוד להיזהר לא להיות בתוך הערוץ,אבל מדהים לראות איך תוך חצי שעה של גשם פתאום צץ לך נחל שוצף).

ובלי שום קשר, אני אוהב יותר את הנוף הדרומי,משהו בקטע המדברי עושה לי את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה ציין איזה אופי טיול אתה מבקש?

משך ההליכה, קושי ושאר פרטים. טיול הליכה מישורי יחסית או "תפירה" של פיסטינים?

אני אישית מעדיף את הדרום ובעונה הזו של השנה חושב שזה הזמן הכי טוב לנצל אותו.

מסלול נחמד של כמה שעות יכול להיות נחל פרס ועד גבי פרס, אזור צומת הערבה.

שילוב הנחלים צפית ותמר, מסלול נוסף באותו האזור אך קצר יחסית (שילוב של הליכה וסולמות בגובהים שונים).

מצפה רמון: הר ארדון או לחילופין מעט מישורי יותר ממנו יכול להיות נחל נקרות ו"משהו" סהרונים לא זוכר את השם המדוייק.

חוץ מזה כנס לאתר אלתרנטיב וחפש ברשת עוד כמה אתרים בתחום. בסה"כ יש הרבה המלצות מצא את המתאים לך\לכם.

עריכה: אזור הדרום הינו בעייתי מבחינת פריצות לרכבים והעלמתם, שימו לב להמנע מחניה במקומות מבודדים. בטיולים שהמלצתי עליהם אין את הבעיה הזו.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

יום שבת הזה הייתי בדרום. היה מוי כייף.

יום שבת הקרוב אני אהיה בצפון. אני בטוח שיהיה מוי כייף.

אני אישית מעדיף את הצפון, במיוחד בתקופה זו כשהוא פורח,

מאשר את הדרום, שלדעתי שומם מעט יותר מבחינת הטבע.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עכשיו זאת ה-עונה של הדרום, ובאמת שאני לא סתם כותב את זה כי אני לן בבאר-שבע :wink:

הבעיה הגדולה ביותר של טיול בדרום היא אכן מכת הפריצות לרכבים, אם כי אני חייב לציין שכמה "אמיצים" שניסו טוענים שהתופעה כבר לא נפוצה כמו שהיתה בעבר. לך תאמין להם.

המלצות למסלולים בכל זאת -

במידה ותיהיה שבת חמימה ויפה - מומלץ בחום נחל דוד או נחל ערוגות שנמצא בסמוך אליו ומתוייר קצת פחות. בשניהם יש חניון מסודר של רשות הטבע והגנים שאמנם עולה כסף בכניסה אבל שווה לך את השקט הנפשי. מסלולים נפלאים שגורמים לך לתהות מאיפה לעזאזל מגיעים כל כך הרבה מים למדבר כל כך יבש.

באזור שדה-בוקר יש לך מסלול חביב שיורד לעין-עקב וחוד-עקב. גם כאן, אפשר להשאיר את הרכב בחניון עם שמירה ולטייל למעיין שנובע כל השנה (עין עקב).

טיול מהנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...