Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מים וורודים שקניתי והמכונאי נתן לי מים וורודים גם מסוג אחר ניראה לי , האם מותר לערבב ולא לערבב ממש אלה רק טיפה כי ניראה לי שחסר לי קצת ..נגיד וחסר לי קצת ,אפשר להוסיף מהסוג האחר ממה שיש במיכל של המים?

פורסם

חזי, חסוך בחשמל של המחשב, רכז את כל שאולתיך , בשרשור אחד, ואל תפתח כל 5 דקות , שירשור חדש בנושא דומה, או קשור אליו.

בכך את דוחק שרשורים אחרים, חשובים לא פחות, לתחתית הדף, או לדף השני. בנוסף ערוך חיפוש בנושאים דומים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=68844

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מצטער אני חדש כאן ולכן לא ידעתי , אבל לא ענית לי על השאלה ..זאת השאלה האחרונה שלי להיום כי אני בלחץ מאוד גדול , התכוונתי לא לקטע של לערבב מים ירוקים עם אדומים , אני מתכוון עם זה בסדר לערב מים וורודים מחברות שונות לתוך מיכל המים , זה אפשרי ?

פורסם

שלום רב!

ראשית צא מן הלחץ.

קרא שוב בייון את הקישור שצרפתי, בתגןבתי הקודמת.

התייחס בעיקר לתגובה האחרונה, המציינת שימוש במים וורודים בלבד, מסוגG12+.

לא מומלץ בדרך ,כלל מי קירור מיצרנים שונים, גם שהם בעלי אותו צבע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...