Jump to content

חזי מזרחי

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

הנקודות של חזי מזרחי

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אני מצטער אני חדש כאן ולכן לא ידעתי , אבל לא ענית לי על השאלה ..זאת השאלה האחרונה שלי להיום כי אני בלחץ מאוד גדול , התכוונתי לא לקטע של לערבב מים ירוקים עם אדומים , אני מתכוון עם זה בסדר לערב מים וורודים מחברות שונות לתוך מיכל המים , זה אפשרי ?
  2. יש לי מים וורודים שקניתי והמכונאי נתן לי מים וורודים גם מסוג אחר ניראה לי , האם מותר לערבב ולא לערבב ממש אלה רק טיפה כי ניראה לי שחסר לי קצת ..נגיד וחסר לי קצת ,אפשר להוסיף מהסוג האחר ממה שיש במיכל של המים?
  3. תודה על ההסבר הלחץ הורג אותי ): בגלל הלחץ כל פעם עולה לי עוד שאלה שאלה אחרונה : - אם אין לי נזילה אז אין סיכוי שבמהלך הניסעה יירד לי מים , והאם המים ירדו רק מתי שהרכב היה במנוחה ?
  4. (: אני שמח מאוד להיות פה , אתמול נרשמתי לפורום ומאוד התרשמתי ממנו . אני פשוט בלחץ קטסטרופלי כי החליפו לי מים , היו לי בהתחלה מים ירוקים והמכונאי אמר שזה לא טוב ..ברגע שהוא סיים את עבודותו אז הוא אמר לי למחרת לבדוק את המים ..כשקמתי למחרת בבוקר אז נעלמו המים והייתי בלחץ קטסטרופלי , קמתי בבוקר והוספתי מים והלכתי גם למוסך שיבדקו שאולי יש נזילה ..מתברר שאין נזילה , אבל בזמן הנסיעה שיצאתי משם זה מה שעושה לי לחץ ..אז אני מפחד שחס וחלילה ירדו לי מים ושזה יפגע לי במנוע ): , יש לי למה לדאוג אחי ?
  5. אני מתכוון איפה שיש את המים יש את המקסימום ויש את המנימום , האם המים יכולים בבום אחד בזמן נסיעה או שבכלל לא יורדים , או שרק בזמן מנוחה של הרכב זה יכול לקרות?
×
×
  • תוכן חדש...