Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ברשותי פג'ו 307 שנת 2002 דגם 5 דלתות אוטומטית מנוע 2000, רמת האיבזור הכי גבוהה, בימים אלו הרכב מוצע למכירה הרכב מאוד מושקע ויש לו טסט לשנה, יד שלישית שעבר 130 אלף קילומטר, שלא תבינו לא נכון אני לא מפרסם אותו גם כאן, העניין הוא שקיבלתי הצעה דיי מפתה תמורת החלפתה, אך אשמח לקבל את העצה מכם.

התקשר אליי מישהו שמעוניין ברכב שלי כיוון שהוא 5 דלתות ויהיה יותר נוח למשפחתו החדשה, הוא מציע לי תמורה את אותו הדגם פג'ו 307, אך עם מנוע 1600 ולא 2000 כמו שלי עבר 100 אלף קילומטר ולא 130 כמו שלי, והוא יד שניה ואני שלישית, הדגם שלו זה 3 דלתות, הוא מציע החלפה ולתת לי עוד 3000 שקל ההפרש במחירון.

האם כדאי ללכת על זה כי עדיין לא החלטתי סופית איזה רכב בא לי, ונשמע כיפי העניין של ה 3 דלתות, אך הדילמה העיקרית היא זה 1600 ולא 2000, מפחד שהיא תיהיה חלשה ואני אתאכזב מהכוח שהתרגלתי.

מה אתם מייעצים לי?

אשמח לתשובות מוסברות והגיוניות יותר מ כן/לא.

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שתדע מניסיון שלי הרבה יותר קשה למכור רכב עם 3 דלתות! יקח לך המון זמן למכור עד שתמצא מישהו שיהיה מוכן לקנות פג'ו 307 3 דלתות.

אני במקומך הייתי מוכר את האוטו ומחפש משהו יותר אטרקטיבי.

בהצלחה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני סבור שהתשובה לשאלתך טמונה בזה שתשאל את עצמך, איזה ערך מוסף ייתן לך הרכב שהוצע לך (אם בכלל).

פרט לזאת - מצטרף לדעת קודמי בקשר לסחירות.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לי עצה בשבילך:

תבקש לעשות סיבוב על ה-307 1.6 ליטר שמוצעת לך כהחלפה, ואז תדע אם אתה מוותר על משהו.

במקומך, לא הייתי מבצע את ההחלפה:

בשביל 30K ק"מ הבדל ו-3 במקום 5 דלתות זה ממש לא שווה (מה גם שאתה יד 3 ואם תעשו החלפה תהיה שוב יד 3).

אני הייתי מנסה למכור את האוטו או לחפש לעשות החלפה עם בעל פג'ו 307 2 ליטר 3 דלתות (נדמה לי שהדגם נקרא XSI).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נכון, באמת לא חשבתי ששוב פעם אני אהיה יד שלישית.

אני באמת יוותר בשביל 3000 שקל לרדת ברמה זה לא שווה, תודה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...