Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו הלו חבר'ה אני מבאת-ים ותתחילו להרגיע כן?! ואתה מנתניה בוא בוא הלך עליך אני כבר שתעבור תראה מה יהיה לך!

וחולון סתם כוסיות! כל פעם יש איתם מכות הם בורחים!

:-D:-D:-D.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אל תשכח לקחת איתך דרכון! (אלא רק אם אתה באמת מגיע מנתניה, אז יש לך PASS לכניסה לכל החיים)

הPAAS הפנס והפנסים עלינו ( אומנות רחוב מופשטת ) שלא יתלכלכו שאנו לא מכניסים (מכניסי) לאורחים :grin:

proxima למה מגזים?

התחלתה ואתה ממשיך - בכל עיר יש דברים הזויים, לנו יש עוד פתרונות אשפוז ( עיין ערך אברבנל - ברבי )

אם החבר שם, ואתה קופץ לביקור - אז דבר חופשי , זה בסדר אתה לא אחראי :wink:( אני מבין אותך ,גם אני על תרופות )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קח אתך אחד כזה, תמיד תוכל להעלם מהזירה על גבי שאר המכוניות בסביבה.

לאוטובוס השני היו חורים מיוחדים למשור שרשרת, תזדקק להם.

monster-bus.jpg2004_dawn_of_the_dead_wallpaper_002.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
היי חבר'ה

מחר אחה"צ אני רוצה ללכת לבקר חבר שמתגורר 5 דקות נסיעה ממני.

הוא אומר שאין ברירה וצריך לנהוג, ועדיף באוטובוס ממוגן. רציתי לדעת כמה זה באמת מסוכן להגיע לשם ברכב פרטי, או אם יש צורך בלנסוע לשם עם נשק בהישג יד.

אם זה לא כזה מסוכן לנסוע לשם לבד, אז איך מגיעים בדרך הכי בטוחה?

תודה

ברווז.

תראה, ברווז,

כלל מספר 1 הוא אל תנהג בכבישי ישראל.

כלל מספר 2 הוא, שאם אין ברירה וצריך לעבור על כלל מספר 1 אז צריך לנהוג על כלי משוריין היטב, כדי שלא יהרגו אותך אלה שעוברים באדום, אלה שעוצרים בירוק, אלה שעוברים קוים, אלה שחותכים מסימטאות, וכל אלה שאני לא יכול להזכיר מקוצר מקום.

כלל מספר 3 מתנגש עם כלל מספר 2, שכן כלל 3 אומר שצריך לנסוע כמה שיותר מהר כדי לקצר את הזמן שבו אתה בסיכון, אבל רכב משוריין כבד יותר מרכב רגיל.

כלל 4 טוען שאם אתה כבר נוהג, אל תנהג ליד מועדונים כי קיים סיכון שיירו בך. או ידקרו אותך. או קודם יירו ואח"כ ידקרו. או בכלל ישתמשו ב-RPG או בLAW (אם אתה עובר ליד מועדון בנתנייה).

כלל 5 אומר שתמיד תעשה עבירה כלשהיא-תהיה בנת"ץ, תסע בשמאלי, לא משהוא רציני. למה אם תיסע כחוק יעצרו אותך שוטרים תמיד.

כלל 6 אומר משהוא שלא מתאים לכל אחד: תפילת זבינאמו לדרך.

במחשבה שנייה, ברווז,

קנה אקדח.

המוות יותר מהיר ככה, ולפחות הוא לא יבוא לך בהפתעה.:-(

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
וחולון סתם כוסיות! כל פעם יש איתם מכות הם בורחים!

אהה, גיבור על חלשלושות :lol:

מדבריך עולה שבת-ימים הולכים מכות כבדרך שיגרה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אהה, גיבור על חלשלושות :lol:

מדבריך עולה שבת-ימים הולכים מכות כבדרך שיגרה.

.

אמיר - זו היתה אי הבנה ,הגישה שלנו חברותית ,מרחוק חשבנו שהחולונים זה בחורות, אנו אוהבים מגע אנושי :grin:

בסיבוב בעיר אתה מתייחס לסובבים , מסמן לזה ולזה , את זה פרקנו אתמול ההוא היה דיבור , מזה קיבלנו מכות

מעבר לכביש יש אחד שנרביץ לו מחר , יש עניין , דברים זורמים , יש חיי חברה חמים .

:oops: אם ביום שישי אני אכתוב עם שגיאות - כנראה שזה אחרי שאתקל במספר חברים מחולון

( זעזוע מוח קטן , זה בסדר, נותן עוד פרופורציות ואפשרות לראייה שונה של המצב )

ורואים תוצאות בשטח - רמת החינוך בבת-ים עלתה , כמות תאונות הדרכים ירדה , העיר מטופחת ויפה .

שש שלו ישמעו , יש קונצרטים בהיכל התרבות ומוזאונים .

( מבחינת הביטוח נמצאים בדירוג רמת סיכון נמוכה - פוליסה נמוכה )

אז בעצם אנחנו סתם אנשים נחמדים ורגילים + כמו בכל מקום, יש מספר חמומי מוח :-x

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אם אתה מגיע לבת ים תחנה שם "בעיגול" יש שם אנשים נחמדים.

שכחתי לציין , בימי שישי , הפגישה עם החברים מחולון בד"כ בחוף בריאשון :cool: (ליד חולות ריאשון ) חניה צמודת קרקע .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...