Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תל אביבים - זו העיר שלכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תל אביבי כבר כמעט 10 שנים.

בשנים האחרונות חלה התדרדרות מטורפת בעיר ובצביון שלה, במקום עיר של צעירים היא הופכת להיות אט אט לעיר של עשירים.

95% מהפרוייקטים החדשים שנבנים בעיר הם מגורי יוקרה לאלפיון העליון.

בנוסף, ואני יכול להגיד את זה מניסיון אישי, חולדאי מתעלל בתושבים עם רכבים כשכל מה שהוא רואה בעניים שלו זה את הכסף מדוחות החניה המוגזמים בעליל.

אני התייאשתי ולצערי בעוד זמן קצר אני עוזב את העיר. אבל אפשר עוד לשנות.

אם יש כאן תושבי תל אביב שעוד רוצים לשנות משהו , יש אלטרנטיבה שפויה.

אני השתכנעתי שאני תומך בעיר לכולנו, מפלגה עם אג'נדה חברתית ברורה ולא פוליטית.

מפלגה שתפעל לטובת העיר ולא לטובת כל מיני "חברי מפלגה" כאלה ואחרים שצריך לשריין להם מקומות.

השינוי כבר באוויר, עיר לכולנו צוברת תאוצה מטורפת ויש סיכוי לא רע בכלל שבראשות העירייה הקרובה יישב מישהו שהוא איש של מעשה ולא פוליטקאי שכל מה שמעניין אותו זה הכסא.

אני מזמין אותכם לצפות בסרטון הזה, אם בא לכם לשמר את תל אביב כאחת הערים המיוחדות בעולם, לכו להצביע ב 11.11 לעיר לכולנו.

mAZ0jos3dyg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רציני איתי?

מבלי להיכנס לפוליטיקה בסיסית (דב חנין הוא שמאלני רדיקלי מאד מאד מאד מאד בלי שום פשרה חברתית) בצחוק לא הייתי מצביע לו.

ואגב, חצי מהסלבריטאים שמופיעים בסרטון בכלל לא חיים בתל אביב. היחידי שמודה בזה הוא דן תורן שחי בחולון באמת.

אורי גוטליב חי במושב במרכז

טלי שרון חיה בכפר סבא

עידו רוזנבלום בגבעתיים

ועוד כהנה וכהנה.

סרטון טפשי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מה זה משנה אם ראש עיר הוא שמאלני או ימני ? הוא ראש עיר, לא ראש ממשלה.

דב חנין הוא איש של מעשים שיזם הרבה מאוד חוקים חברתיים חשובים ממדרגה ראשונה, ללא שום קשר לנטיתו הפולטית. הנה חלק מהם :

תיקון לפקודת העיריות, האוסר על הרשויות המקומיות לגבות תשלום בכניסה לגנים ציבוריים (ביחד עם חברי הכנסת משה גפני ודוד אזולאי). החוק אושר בפברואר 2007.

תיקון לחוק עבודת נשים, שעניינו הארכת חופשת הלידה בשבועיים. ההצעה הוגשה על ידי ח"כ דב חנין, ח"כ נדיה חילו, ח"כ גדעון סער וח"כ שלי יחימוביץ', והחוק אושר במאי 2007.

חוק איסור מכירת כרטיסי הגרלה לקטינים. החוק משלב שלוש הצעות חוק פרטיות, שהוגשו ע”י חנין וחברי הכנסת אחמד טיבי, זבולון אורלב וח”כים נוספים. הצעת החוק אושרה בקריאה שלישית באוקטובר 2007.

תיקון לחוק שמירת הסביבה החופית. החוק מחיל את חוק החופים, החל על חופי הים התיכון, גם על מפרץ אילת. החוק אושר באוקטובר 2007.

הצעת חוק הודעה לעובד. הצעת החוק מבטיחה לעובדי קבלן מידע על תנאי החוזה שבו הם מועסקים. חוק זה נועד לתקן מצב בו לא נאמר לעובד אילו תנאים סוכמו בין הקבלן למעסיק בפועל ולהבטיח כי עם תחילת ההעסקה יימסרו לעובד תנאי ההעסקה שבהם מחויב הקבלן כלפי המעסיק בפועל. החוק דורש כי יימסר לעובד המידע הדרוש לו כדי לדאוג למימוש זכויותיו. הצטרפו להצעת החוק חברי הכנסת יורם מרציאנו, יעקב מרגי, ליה שמטוב, רן כהן, שלי יחימוביץ', מחמד ברכה וחיים אורון. החוק אושר באוקטובר 2007.‏‏‏[2]

חוק לצימצום זיהום האוויר מתחבורה (פרק שפוצל מתוך חוק אוויר נקי ושמתקן את פקודת התעבורה) – החוק יוצר הסדר ברור בחלוקת הסמכויות בין הממשלה והשלטון המקומי. אושר בפברואר 2008.

חוק הרשויות המקומיות (אכיפה סביבתית-סמכויות פקחים), אושר במרץ 2008.

חוק הגנת הכנרת - אושר באפריל 2008.

חוק המזהם משלם, המעלה את הקנסות על זיהום באופן משמעותי (ביחד עם חבר הכנסת מיכאל מלכיאור). אושר ביולי 2008.

אתה יודע מה קורה בסוף, בוחרים נציג של העבודה או הליכוד, הנציג הזה מרפד את מושבי העירייה בעכוזם של כל מיני אנשים שהמפלגה חייבת להם, שאין להם כל קשר לעיר עצמה.

פורסם

חוקים חברתיים וירוקים לחוד. ודעות מדיניות רדיקליות לרעתך לחוד.

אגב, לדעתי, אם הוא יבחר זה כמו שהוא ינהל ממשלה קטנה. ומספיק חוק יפו אחד קטן כדי להפוך את תל אביב לער (א)ביב.

ואז זו תהיה העיר שלי. ושל מוחמד. ושל חמיד ופטימה.

אני לא יודע של מי תהיה העיר, אבל אם תמשיך כך הפורום בטוח לא יהיה שלך.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
חוקים חברתיים וירוקים לחוד. ודעות מדיניות רדיקליות לרעתך לחוד.

אגב, לדעתי, אם הוא יבחר זה כמו שהוא ינהל ממשלה קטנה. ומספיק חוק יפו אחד קטן כדי להפוך את תל אביב לער (א)ביב.

ואז זו תהיה העיר שלי. ושל מוחמד. ושל חמיד ופטימה.

תגיד יותר פשוט שאתה גזען מגעיל ונגמור.

פורסם

אני תל אביבי מלידה.

אתה ממש צודק.

העיר הזאת זאת לא העיר שגדלתי בה.

חולדאי הוא קיבוצניק שהגיע לתל אביב עם נקודת מבט של קיבוצניק על העיר

והוא משנה אותה לפי מה שהוא חושב שצריך להיות.

proxima

כן כולם גזענים.

לכל עיר יש את התושבים שלה.

לתל אביב היו תל אביבים.

עכשיו אין פה תל אביבים.

אייל

פורסם
מה זה משנה אם ראש עיר הוא שמאלני או ימני ? הוא ראש עיר, לא ראש ממשלה.

דב חנין הוא איש של מעשים שיזם הרבה מאוד חוקים חברתיים חשובים ממדרגה ראשונה, ללא שום קשר לנטיתו הפולטית.

כעיקרון מסכים איתך אבל כשאדם מעודד אנשים לא למלא חובה אזרחית ומוסרית כמו שירות בצבא הוא פסול מבחינתי.

אני איש שמאל בדיעותיי (לא כמו חנין אבל הרבה שמאלה ממפלגת העבודה) ועדיין גם כאיש שמאל יש לי קווים אדומים מאוד ברורים שהעיקרי שבהם הוא מילוי חובותי החוקיות, האזרחיות והמוסריות.

לגבי ת"א, מזמן היא לא עיר לגור בה אלא עיר לגור לידה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני תל אביבי מלידה.

אתה ממש צודק.

העיר הזאת זאת לא העיר שגדלתי בה.

חולדאי הוא קיבוצניק שהגיע לתל אביב עם נקודת מבט של קיבוצניק על העיר

והוא משנה אותה לפי מה שהוא חושב שצריך להיות.

proxima

כן כולם גזענים.

לכל עיר יש את התושבים שלה.

לתל אביב היו תל אביבים.

עכשיו אין פה תל אביבים.

כלומר תל-אביבי הוא מי שאמו תל-אביבית ?

פורסם

או שגוייר כהלכה.

ולגבי ד"ר חנין - יש להבדיל בין דעותיו למעשיו. הוא פרגמטי, שקול, פרלמנטר מצטיין ומסור לעבודתו בכל לב.

ומי שעוקב אחר כתיבתי בפורום, יודע שאני לא כותב זאת משמאלניות יתירה.

אה, והסרטון פשוט נהדר.

פורסם
ולגבי ד"ר חנין - יש להבדיל בין דעותיו למעשיו. הוא פרגמטי, שקול, פרלמנטר מצטיין ומסור לעבודתו בכל לב.

אכן התלבטות.

יש לי בעיה מוסרית קשה להצביע לקומוניסט.

מצד שני, יחימוביץ' יצא נגדו חוצץ, שזה כבר פלוס גדול לטובתו.

מצד שלישי, אני חובב של גישה פרו-אנרכיסטית לניהול מקומי.

מצד רביעי, אני יודע מי מנהל את העירייה (הוועד).

נלמד עוד קצת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מסכים עם הקביעה שתל אביב מתברגנת

הסבירות שתידרס ע"י אאודי\במוו\מרצדס גבוה מאי פעם! :-)

:lol::lol::lol::lol:

לחתימה.

ולעניינינו.

אני לא רוצה להיכנס לפוליטיקה אבל בתור מישהו שלומד כל יום בתל אביב ולפעמים מבלה שם, צר לי להגיד אבל אני מסכים ב-1000% עם שלומי.

העיר הזאת נהפכת לעיר של עשירים, פקקי תנועה בכל מקום, אין כמעט חנייה, המחירים מופקעים כמעט בכל דבר... אתה צריך להיות עשיר כדי לגור שם. נקודה.

קחו לדוגמא שיש מקומות שאתה אוכל בהם, ומזמין קולה בזכוכית (קטן) עולה 12 שקל!!!

אני גר בפתח תקוה, ופ"ת זו עיר עם פחות פקקים ועם מחירים יותר שפויים.

עם הזמן העיר התחילה להרגיש צעירה, בגלל כל הפיתוח של אם המושבות... היא כיום העיר הכי מבוקשת אם לא מהמבוקשות.

נ.ב. אתה יכול לגור בקריית מטלון ליד סוכנות פורשה.:wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

עוד נתון מעניין: השנה נאספו 200 מיליון ש"ח מדוחות חנייה בלבד.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...