Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תל אביבים - זו העיר שלכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוקים חברתיים וירוקים לחוד. ודעות מדיניות רדיקליות לרעתך לחוד.

אגב, לדעתי, אם הוא יבחר זה כמו שהוא ינהל ממשלה קטנה. ומספיק חוק יפו אחד קטן כדי להפוך את תל אביב לער (א)ביב.

ואז זו תהיה העיר שלי. ושל מוחמד. ושל חמיד ופטימה.

גם אני תל אביבי , משהו כמו 7 שנים.

מסכים עם כל מלה.

לתת לשמאלן קיצוני כזה את העיר זאת התאבדות.

קראתי כל מלה באתר שלהם והם דיי צודקים, למרות שהם בעיקר מתארים בעיה קיימת ולא נותנים פתרונות מפוקסים.

במקרה הטוב יהיה שיוויון בתקציבים בין יהודים לערבים (וברור שיש פחות ערבים שיקבלו הרבה יותר כסף פר בן אדם)

ובמקרה הגרוע , העיר תיהפך לסניף של החמאס.

:lol::lol::lol::lol:

לחתימה.

ולעניינינו.

אני לא רוצה להיכנס לפוליטיקה אבל בתור מישהו שלומד כל יום בתל אביב ולפעמים מבלה שם, צר לי להגיד אבל אני מסכים ב-1000% עם שלומי.

העיר הזאת נהפכת לעיר של עשירים, פקקי תנועה בכל מקום, אין כמעט חנייה, המחירים מופקעים כמעט בכל דבר... אתה צריך להיות עשיר כדי לגור שם. נקודה.

קחו לדוגמא שיש מקומות שאתה אוכל בהם, ומזמין קולה בזכוכית (קטן) עולה 12 שקל!!!

אני גר בפתח תקוה, ופ"ת זו עיר עם פחות פקקים ועם מחירים יותר שפויים.

עם הזמן העיר התחילה להרגיש צעירה, בגלל כל הפיתוח של אם המושבות... היא כיום העיר הכי מבוקשת אם לא מהמבוקשות.

נ.ב. אתה יכול לגור בקריית מטלון ליד סוכנות פורשה.:wink:

עם כל הכבוד, גם בחינם לא הייתי גר בעיר כמו פתח תקווה.

זאת עיר מיותרת שחייבים לבטל אותה, אין שם כלום!

יוצא לי להיות שם אצל חברים, וגם עבדתי בקריית אריה תקופה לא קצרה.

כמו שאמר השיר של להקת אינפקציה: " אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה...." מומלץ לשמוע ב YOUTUBE.

מכיוון שבמצב הנוכחי של תל אביב, הגענו לתקופה שבה אין הבדל במחירים בין צפון העיר לבין מרכז העיר הצפופה והפקוקה וגם אין הבדל בין ת"א לרמת השרון,רמת גן, הרצליה ,גבעתיים וכל הערים בסביבה : הפתרון הוא לגור בצפון העיר, רצוי כמה שיותר בצפון. אין בעיות חניה,אין פקקים - תמיד נוסעים נגד כיוון הפקקים, יש איכות חיים, קרוב לכל מקום. מה צריך יותר מזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מודה באשמה.

תודה במה שתרצה, אבל אנחנו לא נסבול התבטאויות גזעניות בפורום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תודה במה שתרצה, אבל אנחנו לא נסבול התבטאויות גזעניות בפורום.

למה כשאנשים "יקרים" כמו אחמד טיבי, דב חנין (שהוא ממפלגת חד"ש למי שלא יודע), וכל שאר הכוכבים

מתבטאים נגד יהודים - זאת לא גזענות?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חביבי, אחמד טיבי קיבל 3 התראות, 2 על העלבת חבר פורום (יהודי) ואחת על שימוש מיותר בסימני פיסוק.

דב חנין עדיין לא נרשם אבל איך שהוא נכנס, רזי דופק בו צרור.

פורסם
בנוגע לפתח תקוה , הצטרפו עוד היום LINK

מכיר את זה כבר מזמן, סתם בכיינים...

אני גר כל חיי בפתח תקוה, חוץ ממקומות בילויי (כמו מועדונים) העיר הזאת ברמה יפה מאוד ומתפתחת לא רע.

אם אני רוצה ללכת עם חברים למועדון או כל מקום בילויי בתל אביב מתניע את הקטנוע שלי ופשוט תוך חצי שעה בתל אביב.

אני מקווה שאתה לא מאלה שמתבכיינים בקבוצה הזאת.

עם כל הכבוד, גם בחינם לא הייתי גר בעיר כמו פתח תקווה.

זאת עיר מיותרת שחייבים לבטל אותה, אין שם כלום!

יוצא לי להיות שם אצל חברים, וגם עבדתי בקריית אריה תקופה לא קצרה.

כמו שאמר השיר של להקת אינפקציה: " אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה...." מומלץ לשמוע ב YOUTUBE.

מכיוון שבמצב הנוכחי של תל אביב, הגענו לתקופה שבה אין הבדל במחירים בין צפון העיר לבין מרכז העיר הצפופה והפקוקה וגם אין הבדל בין ת"א לרמת השרון,רמת גן, הרצליה ,גבעתיים וכל הערים בסביבה : הפתרון הוא לגור בצפון העיר, רצוי כמה שיותר בצפון. אין בעיות חניה,אין פקקים - תמיד נוסעים נגד כיוון הפקקים, יש איכות חיים, קרוב לכל מקום. מה צריך יותר מזה.

אז צר לי לאכזב אותך, "יוצא לי להיות שם אצל חברים..." וזה שעבדת שם לא אומר הרבה...

העיר הזאת לאחרונה מתפתחת יפה מאוד, במיוחד באזור ז'בוטינסקי ואם המושבות.

פעם היא הייתה עיר ללא רוח חיים, מאז שפיתחו את אם המושבות וכל ציר ז'בוטינסקי העיר הזאת התפתחה לכיוון חיובי והרבה צעירים הגיעו לפה.

אפילו גם מבחינת גניבות, פעם היו הרבה גניבות, כיום בשכונה שלי כבר אני לא שומע על גניבות.

המחירים פה דיי סבירים ושפויים ייחסית לתל אביב ששוחטת לך את הכיס עוד לפני שהתיישבת במסעדה, אל תשווה בכלל.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
לתת לשמאלן קיצוני כזה את העיר זאת התאבדות.
וואלה. התאבדות. לא פחות.

מהדברים שלך אני מבין שחולדאי יוצא כל בוקר בראש פלוגה של גבעתי למארבים כדי להדוף את גלי הערבים שמסתערים על העיר, ושאחת לשבוע החיילים שלו דואגים להניח שדות מוקשים מסביב לת"א כדי להתמודד עם גלי המהגרים מרמאללה.

אם וכשחנין יבחר, אין ספק שהמארבים החודרים האלה יפסקו, ואז מגדלי YOU יכבשו תוך יום בהמוני מהגרים מג'סר-א-זרקה.

ובמקרה הגרוע , העיר תיהפך לסניף של החמאס.
במה זה יתבטא בדיוק ? ישגרו קסאמים מככר רבין לגבעתיים?
פורסם
שלומי,

לשלומי יש ים של כח (מנהל הפורום, כן?) ו-BMW שחורה. לפיכך,

.

בלי קשר, תפסיקו לייבב לגבי בקבוקי קולה ב-12 ש"ח ומחירי הנדל"ן. נסו לגור בברצלונה

ואז אולי תתחילו לקחת דברים בפרופורציה. רציתם לחיות בבוהמה, להיות עיר בלי הפסקה?

שאפתם להיות כמו הערים הגדולות באירופה ובארה"ב? אז הנה, עכשיו אתם יודעים איך זה.

אני מסכים שאת חולדאי צריך להעיף, שיש יותר מדי פרוייקטים יוקרתיים ויותר מדי ג'יפים על

המדרכות של שנקין וכיכר המדינה. עם זאת, נראה לי שכל התופעות שמתוארות בסרטון של

דב חנין הן אוניברסליות, כלל עולמיות, וקיימות בכל עיר גדולה, ואפילו בכאלה שרק שואפות

למעמד הזה. אני לא רואה בסרטון הזה תכנית פעולה, מצע בחירות או התחייבות ללו"ז.

לדבר גם אני יכול, אבל בין זה לבין לבצע יש הבדל. נקווה שהביצוע של חנין וחבריו יהיה

מוצלח לפחות כמו מסע הפרסום שלו.

פורסם
מכיר את זה כבר מזמן, סתם בכיינים...

אני גר כל חיי בפתח תקוה, חוץ ממקומות בילויי (כמו מועדונים) העיר הזאת ברמה יפה מאוד ומתפתחת לא רע.

אם אני רוצה ללכת עם חברים למועדון או כל מקום בילויי בתל אביב מתניע את הקטנוע שלי ופשוט תוך חצי שעה בתל אביב.

אני מקווה שאתה לא מאלה שמתבכיינים בקבוצה הזאת.

אז צר לי לאכזב אותך, "יוצא לי להיות שם אצל חברים..." וזה שעבדת שם לא אומר הרבה...

העיר הזאת לאחרונה מתפתחת יפה מאוד, במיוחד באזור ז'בוטינסקי ואם המושבות.

פעם היא הייתה עיר ללא רוח חיים, מאז שפיתחו את אם המושבות וכל ציר ז'בוטינסקי העיר הזאת התפתחה לכיוון חיובי והרבה צעירים הגיעו לפה.

אפילו גם מבחינת גניבות, פעם היו הרבה גניבות, כיום בשכונה שלי כבר אני לא שומע על גניבות.

המחירים פה דיי סבירים ושפויים ייחסית לתל אביב ששוחטת לך את הכיס עוד לפני שהתיישבת במסעדה, אל תשווה בכלל.

כן, זה היה מאוד נחמד אם העיר היתה נגישה בצורה נוחה מכיוון כלשהו.

ז'בוטינסקי הוא פקק אחד גדול וכביש מקולל לכל הכיוונים, מבוקר ועד ערב, בשעות העומס ובכלל.

נסיעה מפ"ת לת"א מלווה בפקק אדיר בכביש 5 ( אם לא בחרת להתאבד על ז'בוטינסקי) בשעות הבוקר,

ונסיעה מת"א חזרה לפ"ת מלווה בדיוק באותו פקק בכביש 5 רק בכיוון ההפוך. (לעומת זאת בבוקר מאוד נוח להגיע מת"א לפ"ת)

כשעבדתי באיזור אכלתי בערך בכל המסעדות שאפשר לחשוב עליהן, בכל אזורי התעשיה (סגולה, קריית אריה, קרית מטלון וכו'), בקניונים וגם בתוך העיר ,

תסלח לי אבל המחירים לא כאלה רחוקים מת"א ולפעמים גם יקרים יותר שלא בצדק.

(ראית לאחרונה את התפריט של מסעדת אחלה על גיסין או אולי בפתיליה שנמצאת שם גם באיזור ? אולי במסעדות במתחם יכין סנטר או אולי אפילו בקניון "הגדול",אבנת וכו'. במחירים האלה אני נכנס למוזס / אוונגרד למשל, או מסעדות איכותיות נוספות בת"א ועוד יוצא עם עודף וגם אוכל אוכל איכותי).

אז כן, אם אתה מחפש מסעדות פועלים ב20 שקל, בלב אזור המוסכים היוקרתי, אולי תמצא משהו יותר זול מת"א,

אבל תאמין לי שפ"ת לא יוצאת טוב במבחן ההשוואתי הזה.

בכל מקרה, גם אני שונא את התנועה בת"א, ואת נושא החניה, ולכן משתדל לא להגיע למרכז העיר אלא אם כן מדובר במקרה חירום קריטי במיוחד , אבל מכאן ועד לומר שפ"ת עדיפה - אנחנו רחוקים שנות אור.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פתח תקווה "רחוקה שנות אור" מתל אביב?

אולי פתח תקווה לא רוצה להיות תל אביב? חשבת על זה?

נולדתי ואני גר עד היום בפ"ת,בתקופה לפחות שהייתי נער זו הייתה תקופה טובה ביותר רוב האנשים בפ"ת ובעיקר בשכונות הכירו אחד את השני,ואגב זה עד היום הנוער אומנם השתנה קצת אבל ציביון העיר נשאר דומה

תל אביב - בשבילי זה מקום שנחמד לפעמים לצאת אליו אבל המקום האחרון לגור בו

יש מקומות שהרגשת הסאבתנות והניכור לא דומה לשום מקום אחר שהכרתי

ואני אומר את זה בצער

תל אביב רחוקה שנות אור מפתח תקווה...

אולי לטובה :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בקיצור, האלטרנטיבה השפוייה לת"א היום,למי שמחפש קירבה לים ולבילויים היא בת ים.

העיר שינתה את פנייה מקצה לקצה בשנים האחרונות,אוכלוסייה הרבה יותר איכותית (לאחר שלפני כ-10 שנים היתה הגירה של אלפי תושבים מבת ים לראשל"צ),תחנת רכבת שאוטוטו תפתח וגם רכבת קלה בעוד כמה שנים,עם הטיילת הכי יפה בארץ כיום, ומחירים שפויים בהרבה מאלה שבתל אביב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הפתרון הוא לגור בצפון העיר, רצוי כמה שיותר בצפון. אין בעיות חניה,אין פקקים - תמיד נוסעים נגד כיוון הפקקים, יש איכות חיים, קרוב לכל מקום. מה צריך יותר מזה.

כסף והרבה !

פורסם
כן, זה היה מאוד נחמד אם העיר היתה נגישה בצורה נוחה מכיוון כלשהו.

ז'בוטינסקי הוא פקק אחד גדול וכביש מקולל לכל הכיוונים, מבוקר ועד ערב, בשעות העומס ובכלל.

נסיעה מפ"ת לת"א מלווה בפקק אדיר בכביש 5 ( אם לא בחרת להתאבד על ז'בוטינסקי) בשעות הבוקר,

ונסיעה מת"א חזרה לפ"ת מלווה בדיוק באותו פקק בכביש 5 רק בכיוון ההפוך. (לעומת זאת בבוקר מאוד נוח להגיע מת"א לפ"ת)

החיים הם לא ת"א-פ"ת או ת"א-ת"א.

כביש 5 הוא ציר מצויין מכיוון מורשה לפתח תקוה (ויתר הישובים מזרחה) וחזרה - ובבוקר, כמו בכל מקום, הציר מתחיל להיות בעייתי משעה 7 ואילך בכניסות לתל אביב.

החל ממורשה ועד לתל אביב אתה בבעיה, אבל עובדתית מה שקורה בשטח הוא (וגם היו על זה הרבה כתבות בעיתונים לאחרונה) שחברות נוטשות את תל אביב בגלל דמי השכירות האסטרונומיים ובעיות החניה - לטובת מושבים ואיזורים באיזור השרון ופתח תקוה (נחלים, חגור, נחשונים, פארק סיבל, גבעת השלושה וכד'). אגב, עיקר העומס בכביש 5 באיזור מורשה נובע אך ורק מהצטמצמות הנתיבים מ-3 ל-2 על המחלף עצמו. מי שמגיע מכיוון גהה דרום או מרעננה ונכנס לכביש 5 לכיוון מערב - נכנס חלק.

מי שמשתמש בכביש 5 ממורשה מזרחה ולכיוון ההפוך יודע שמדובר בציר טוב מאוד כשברוב הזמן אין בו פקקים או תקלות. ממורשה מערבה (לכיוון תל אביב) הסיפור שונה, בעיקר בשעות הבוקר. אני משתמש בכביש הזה בשנה האחרונה באופן רציף יום יום, ולמעט עומס לקראת מורשה בבוקר, אין שום בעיה לחזור דרכו בשעות אחר הצהריים או לצאת דרכו. הכביש הוא כביש מצויין והוא מחבר את הפריפריה עם כל האיזור ה"תוסס" במרחק של 20 דקות נסיעה.

מה שכן, יצא לי מספר פעמים בתקופה האחרונה לדגום את ציר ז'בוטינסקי (ממחלף גהה לפתח תקוה - ולהפך) ולמען האמת הופתעתי לראות שחל שיפור משמעותי במצב התנועה והפקקים בשעות העומס, הודות לכביש מכבית שנפתח והוריד המון לחץ שם.

הגישה לפתח תקוה, כיום, היא לא רעה בכלל (ואם משווים אותה לתל אביב אז היא לא פחות טובה מתל אביב ולא אגזים אם אומר שהיא יותר טובה). הבעיה היא שהצרות לא נגמרות רק בכבישים הללו אלא גם בדרכים העירוניות הקטנות - ושם פ"ת לא מצטיינת בלשון המעטה.

הפתרון הוא לגור בצפון העיר, רצוי כמה שיותר בצפון. אין בעיות חניה,אין פקקים - תמיד נוסעים נגד כיוון הפקקים, יש איכות חיים, קרוב לכל מקום. מה צריך יותר מזה.

ה-ר-ב-ה מאוד כסף.

דירת 3 חדרים באיזור טוב עולה בין 1,400,000 ל 2,000,000 ש"ח.

דירות בפרפריה עולות חצי מזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

החיים הם לא ת"א-פ"ת או ת"א-ת"א.

ה-ר-ב-ה מאוד כסף.

דירת 3 חדרים באיזור טוב עולה בין 1,400,000 ל 2,000,000 ש"ח.

דירות בפרפריה עולות חצי מזה.

איציק

עזוב יאצק, יש מספיק פלצנים שחושבים שאם הם מוציאים פי 5 על "רכב גרמני" או על דירות ג'יפה בצפ' ת"א - רמת החיים שלהם טובה יותר. שיבושם להם (אהלן שלומי, מה שלומך? לא, לא אתה :lol:).

• תוכן חדש...