Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תל אביבים - זו העיר שלכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך 2 חדרים בבית רק לצורך זה:,אחד לפינג פונג והשני ענק בשביל השולחן סנוקר כדי שיהיה מקום תנועה למקלות...

תמיד חלמתי שיהיה לי שולחן סנוקר בבית, ואני חייב לציין שאחרי ההתלהבות של השבוע-שבועיים הראשונים , לא יצא לי לשחק... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וסנוקר ?

ודוגמגישות בבריכה?

ברצינות, אף אחד לא צריך את כל האבזור הזה בבניין והוא עולה הרבה כסף.

זה פינוק נטו.

מי שרוצה ויכול לשלם, שיהיה לו לבריאות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נ.ב. בנושא הציצים , יש נסיגה בשנים האחרונות באיזור ת"א, דווקא גיליתי שקיים ריכוז גבוה של ציצים איכותיים באיזור הצפון : חיפה והקריות שצריך לייבא אותם לאיזור ת"א ויפה שעה אחת קודם :D

על מה אתה מדבר יא GTI אחד :p תבוא צפונה יותר ותראה כוסיות אמיתיות מה הן! (קיבוצים סביב הכנרת,ק"ש,מושבים,רמת הגולן וכו')

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...