Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תל אביבים - זו העיר שלכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ת"א - רמת החיים שלהם טובה יותר. .

הרבה יותר טובה.

לא יעזור כלום, הציצים פה יותר גדולים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה בחורות כבר יש לך במושב?

אני מדבר איתך כאן על מאות. בבית הקפה, בסופר, ברחוב, בבית הספר, בכל מקום. אתה מוקף!

פורסם

זה לא מאות, אם כבר - אלפים.

כמו כן, גם לדברים הטובים בחיים אתה מתרגל, אז איפה הריגוש? :roll:

ובינינו, תיכף יגיעו הנשים ויסבירו לשנינו בדיוק מה דעתן על בהייה של כ"א מאיתנו בדדיים של אחרות :-D.

פורסם

כמה בחורות כבר יש לך במושב?

אני מדבר איתך כאן על מאות. בבית הקפה, בסופר, ברחוב, בבית הספר, בכל מקום. אתה מוקף!

אבל בעיר לכל אחת יש רק זוג פטמות. ראית כמה פטמות יש לכל אחת ברפת?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ובינינו, תיכף יגיעו הנשים ויסבירו לשנינו בדיוק מה דעתן על בהייה של כ"א מאיתנו בדדיים של אחרות :-D.

סליחה!

מי שמגדילה ומבליטה דדיה, הרי לא לשם שמים עושה זאת. לטובת הציבור ומבטיו היא עושה זאת. ומכיוון שהשקיעה ממון בעלה כי רב בהגדלת ההיצע לציבור, הרי גסות רוח וחוסר התחשבות תהיה זאת מלפניה (ומלפני המממן!) לא להעריך את ההשקעה (או יותר נכון ההרמה) בנעיצת מבט מודגשת, מלאת הערכה ורוממות רוח (ורוממויות אחרות).

פורסם

אני פשוט מתעב את תל אביב. בקיץ חם מדי, אין תחבורה נורמלית, צריך ללכת המון ממקום למקום ולמרות שהכל קרוב, מטריף פשוט ללכת ברגל.

אנשים שם כל הזמן עם הפוזות שלהם יושבים בבתי קפה כאילו שאין להם בעיות ומוכנים לבזבז בחודש 3000 ש"ח על דירה פצפונת ומסריחה, כשזה מה שאני משלם על דירת 5 חדרים חדשה בצפון.

חוץ מזה אין אפשרות אמיתית להיכנס לעיר עם אוטו ולהשאיר אותו באיזשהו מקום, ככה שצריך להגיע ברכבת.

לא משנה מה נעשה, להגיע לשם עולה כסף. אם לא בתחבורה אז בשתיה (כי הולכים הרבה וצריך לשתות).

העיר עצמה די מגעילה ומחניקה. הייתי שם במהלך המלחמה במשך חודש ורציתי למות. הייתי צריך לנסוע עד רמת אביב ג' (אל אחי) ולחנות שם, ואחרי זה לחזור לכיכר רבין (אל אחותי) באוטובוס. עד כמה זה אבסורד?

אני באמת לא מבין איך אפשר חוץ מזה לחיוב בעיר שאין בה אפילו לא תחנת דלק אחת. לפני שבועיים ההורים שלי נתקעו שם על רכב שכור כי הם חיפשו תחנת דלק ולא מצאו.

גרתי בחיים שלי בכמה מקומות די נוראיים, כולל ערים של 6 מליון איש בדרום אמריקה. תל אביב פשוט מגעילה.

אני נמנע מלהגיע לשם במהלך השבוע.

מישהו יכול להסביר לי מה כל כך טוב בתל אביב?

פורסם
סליחה!

מי שמגדילה ומבליטה דדיה, הרי לא לשם שמים עושה זאת. לטובת הציבור ומבטיו היא עושה זאת. ומכיוון שהשקיעה ממון בעלה כי רב בהגדלת ההיצע לציבור, הרי גסות רוח וחוסר התחשבות תהיה זאת מלפניה (ומלפני המממן!) לא להעריך את ההשקעה (או יותר נכון ההרמה) בנעיצת מבט מודגשת, מלאת הערכה ורוממות רוח (ורוממויות אחרות).

את הסיפורים האלה תשמור לבית, לא כאן בפורום (ואם לא איכפת לך, אני אשתמש בהם גם כן, כי אשתי מרביצה ממש חזק לאחרונה, אז תירוץ חדש מאוד יעזור לי) :lol:

פורסם

מה כל כך טוב בה?

מי שמכיר אותה, יודע בדיוק איפה התחנות דלק, איפה בדיוק אפשר למצוא חניות- בתשלום או בחינם, יודע בדיוק לאן ללכת לאיפה ומתי בשביל להנות הכי שאפשר.

תל אביב בלילות עיר אחרת לגמרי, ואין מה לעשות, אין עוד עיר שאפשר לבלות בה כל הלילה ב20 שח או ב800 פשוט תענוג.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

בתור מישהו שלא ממש אוהב את ת"א - וגם לא ממש מכיר, יש שם כמה תחנות דלק :)

אבל!

העיר הזאת מפוצצת בטירוף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני פשוט מתעב את תל אביב. בקיץ חם מדי, אין תחבורה נורמלית, צריך ללכת המון ממקום למקום ולמרות שהכל קרוב, מטריף פשוט ללכת ברגל.

אנשים שם כל הזמן עם הפוזות שלהם יושבים בבתי קפה כאילו שאין להם בעיות ומוכנים לבזבז בחודש 3000 ש"ח על דירה פצפונת ומסריחה, כשזה מה שאני משלם על דירת 5 חדרים חדשה בצפון.

חוץ מזה אין אפשרות אמיתית להיכנס לעיר עם אוטו ולהשאיר אותו באיזשהו מקום, ככה שצריך להגיע ברכבת.

לא משנה מה נעשה, להגיע לשם עולה כסף. אם לא בתחבורה אז בשתיה (כי הולכים הרבה וצריך לשתות).

העיר עצמה די מגעילה ומחניקה. הייתי שם במהלך המלחמה במשך חודש ורציתי למות. הייתי צריך לנסוע עד רמת אביב ג' (אל אחי) ולחנות שם, ואחרי זה לחזור לכיכר רבין (אל אחותי) באוטובוס. עד כמה זה אבסורד?

אני באמת לא מבין איך אפשר חוץ מזה לחיוב בעיר שאין בה אפילו לא תחנת דלק אחת. לפני שבועיים ההורים שלי נתקעו שם על רכב שכור כי הם חיפשו תחנת דלק ולא מצאו.

גרתי בחיים שלי בכמה מקומות די נוראיים, כולל ערים של 6 מליון איש בדרום אמריקה. תל אביב פשוט מגעילה.

אני נמנע מלהגיע לשם במהלך השבוע.

מישהו יכול להסביר לי מה כל כך טוב בתל אביב?

אתה פשוט לא מכיר אותה.

אנשים עם פוזות יש בכל מקום (תאמין לי שבתי הקפה בעיר התחתית או במדרחוב באשקלון לא פחות מלאים. נכון שבטיפוסים אחרים שחיים על חשבון משלם המיסים אבל מלאים) ובכל מקום כולל ת"א יש אנשים טובים ונורמטיביים.

יותר קל להיכנס עם רכב לת"א מאשר לחיפה (ואני מכיר טוב את שתיהן כיליד ר"ג שגדל במרכז עד שעברתי ל 5 שנים לחיפה ללימודים). בת"א מי שמכיר נכנס בלי יותר מידי בעיות ומוצא חנייה בקלות יחסית ברוב המקומות.

מבחינת תחנות דלק ממש לא חסר. בכל חור יש לך כמה תחנות ואפילו באיזורים כמו רמת אביב ג', כיכר דיזינגוף, הקריה וכו' לא חסרות תחנות דלק.

אישית אני לא הייתי רוצה לגור בת"א כי אני מחפש את השקט והמרחבים אבל היא רחוקה ממה שאתה מתאר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מלא כוסיות.

ובנוסף, אין כמעט ערסים, אני חושב שזה שתי סיבות מצויינות לגור כאן.

האמת, אני יכול לכתוב מגילות שלמות על מה כלכך כיף כאן, אבל אני מוותר, עד שלא גרים כאן כמה תקופה מסויימת, לא מתחברים למקום הזה.

פורסם

מה שכן לנהוג בת"א זה מעצבן תחת. כל רחוב הוא חד סיטרי ואי אפשר להיכנס אליו, אין פניות שמאלה או פרסה, פקקים פקקים פקקים ועוד פקקים. לגבי חניה, אכן בעיה למצוא חניה בחינם, אבל מקסימום משלמים עבור חניה בחניון ויש חניה. אבל מה שדפוק הוא שיש מקרים שאפילו לדיירים אין איפה לחנות ליד הבית שלהם, במיוחד באזור מרכז העיר ליד העירייה:|.

בקיצור ת"א עיר לצאת אליה ולגור לידה, אבל לא לגור בה. חולוניה אימפריה. :twisted:

ROOONEEYY

• תוכן חדש...