Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תל אביבים - זו העיר שלכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נחזור לסרטון- הוא די מעצבן.

הרי האמנים הללו, שחלקם נוסעים בג'יפים, הם בדיוק חלק ממה שעושה את העיר הזו ליקרה ופלצנית.

קחו לדוגמה את זו שלא מתאים לה לנסוע לנמל בשביל שליש גולדסטאר- סעי באפניים. מה עם האנשים שממש חיים מעל הפאבים והמועדונים הללו והמוזיקה הנובעת מהם בשעות הלילה הקטנות מחרישת אזניים?

מה הם חושבים שכשדב חנין יהיה ראש העיר- לא יוקמו פרוייקטים חדשים בעיר? ושפתאום דירת שלושה חדרים תעלה כמו בב"ש?

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
את הסיפורים האלה תשמור לבית, לא כאן בפורום

הביטוח הרפואי שלי כבר דורש השתתפות עצמית ותוספת סיכון לתשלומי הפרמיה עבור סיפור סיפורים כאלו בבית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ה-ר-ב-ה מאוד כסף.

דירת 3 חדרים באיזור טוב עולה בין 1,400,000 ל 2,000,000 ש"ח.

דירות בפתח תקווה עולות חצי מזה.

איציק

גם אני חשבתי ככה,והייתי בטוח שרק שכבה מסויימת באוכלוסיה יכולה להרשות לעצמה לקנות דירות באיזור זה, עד שחרשתי את השוק וגיליתי שהכל סטיגמות.

מסתבר שאפשר לקנות דירה מעולה באיזור איכותי (3 חדרים) במחיר זהה למה שעולה דירת 3 חדרים

במקומות כמו : ראשל"צ, הרצליה, נתניה( ואפילו בת ים רחמנא ליצלן) וכו'.

ואפילו הפלא ופלא הארנונה יותר נמוכה מערים כמו נתניה והרצליה למשל. (על אותו שטח במ"ר)

בלי קשר לכך :אני מסכים שמחירי הדירות בפתח תקווה הם מחירי ריצפה ביחס לשאר הערים, עכשיו רק נותר לשאול את עצמך אם זה שווה את החסכון של 300-350 אלף ש"ח.

שמר, פי 5 ביחס למה? אני נוסע ברכב שנת 2001 עם מחירון של 58 אלף ש"ח... לא נראה לי שזה עונה על הסטיגמה שלך. זה אפילו לא פי 5 מהגרוטאה הלבנה שאתה מנסה למכור כבר חודשים על גבי חודשים :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נ.ב. בנושא הציצים , יש נסיגה בשנים האחרונות באיזור ת"א, דווקא גיליתי שקיים ריכוז גבוה של ציצים איכותיים באיזור הצפון : חיפה והקריות שצריך לייבא אותם לאיזור ת"א ויפה שעה אחת קודם :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בלי קשר לכך :אני מסכים שמחירי הדירות בפתח תקווה הם מחירי ריצפה ביחס לשאר הערים, עכשיו רק נותר לשאול את עצמך אם זה שווה את החסכון של 300-350 אלף ש"ח.

אני מניח שהכל עניין של פרופורציות; עבור חלק מהאנשים סכום של 300K-350K ש"ח הוא סכום גבוה מאוד - ועבור חלק אחר מדובר בסכום זניח.

כיום אפשר לקנות דירות 4 חדרים, "על הנייר" (חדשות מהקבלן), עם מרפסת (באיזור ה 12 מ"ר) בפתח תקוה בסכום התחלתי של כ-1,100,000 שח. אחרי כל הניג'וסים זה בטח מגיע לאיזור ה 1,200,000-1,300,0000 ש"ח (ניג'וסים = מדד תשומות הבניה ושידרוגים קלים). אני בספק אם אפשר למצוא דירות דומות בתל אביב בסכום כפול מזה.

מה שכן, במקומות הללו אתה מוותר כמעט לחלוטין על איכות החיים שלך; הבניה מאוד צפופה וגבוהה, התשתית (דרכי גישה) לא מוצלחת ורחבה מספיק והדירות (מבחינת בידוד ותיכנון פנימי) לא מושקעות ורואים שהקבלנים חוסכים בתכנון (חדרים מאוד קטנים, קורות השלד של הבניין בולטים לעין כמו בבתים הישנים והביוב מועבר בצורה שהיא גם כן בולטת לעין).

אם נחזור רגע למה שדיברנו קודם אזי סכום של 300K-350K שח הוא סכום לא קטן למי שלוקח משכנתא אפילו עם דירה של מיליון עד מיליון ורבע שקל. המלצות הבנקים כיום עומדות על כך שהתשלום החודשי למשכנתא לא יעלה על 30% מסך ההכנסה (נטו) של בני הזוג. ברור לי שרוב האנשים ש"קופצים מעל הפופיק" (ורוב הישראלים הם כאלה, אין מה לעשות) לא מתייחסים להמלצות האלו ובסופו של דבר מממנים את המינוס בבנק וגם נקרעים עם תשלומי המשכנתא, אפילו כשהם מנסים למתוח את המשכנתא לתקופה של 28 שנים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא בוטח ולא סומך על אף אחד מהפוליטיקאים .

לא בממשלה ולא ברשויות !

כולם נחמדים לפני הבחירות וכולם מבטיחים הבטחות עד לבחירתם ועלייתם לשלטון .

אני ברחתי מהעיר הזו כבר לפני כעשור .

פורסם
המלצות הבנקים כיום עומדות על כך שהתשלום החודשי למשכנתא לא יעלה על 30% מסך ההכנסה (נטו) של בני הזוג. ברור לי שרוב האנשים ש"קופצים מעל הפופיק" (ורוב הישראלים הם כאלה, אין מה לעשות) לא מתייחסים להמלצות האלו ובסופו של דבר מממנים את המינוס בבנק וגם נקרעים עם תשלומי המשכנתא, אפילו כשהם מנסים למתוח את המשכנתא לתקופה של 28 שנים.

איציק

זו לא המלצה אלא קו שמעליו הסיכויים שיתנו לך משכנתא אפסיים.

לגבי הקו זו שטות גמורה כי זוג שמשתכר 6000 ש"ח יחד יתקשה מאוד לעמוד ב 2000 ש"ח לחודש ולעומתו זוג שמשתכר 200,000 ש"ח ישלם בלי בעייה גם 100,000 ש"ח בחודש.

אישית העדפתי לפרוס את המשכנתא לתקופה מקסימלית מתוך החלטה שאני מעדיף לסגור את חלקה אם יהיו לי עודפים מאשר להיחנק כשיש מחסור בידיעה שההחלטה הזו תעלה לי עוד כמה שקלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
פתח תקווה "רחוקה שנות אור" מתל אביב?

אולי פתח תקווה לא רוצה להיות תל אביב? חשבת על זה?

נולדתי ואני גר עד היום בפ"ת,בתקופה לפחות שהייתי נער זו הייתה תקופה טובה ביותר רוב האנשים בפ"ת ובעיקר בשכונות הכירו אחד את השני,ואגב זה עד היום הנוער אומנם השתנה קצת אבל ציביון העיר נשאר דומה

תל אביב - בשבילי זה מקום שנחמד לפעמים לצאת אליו אבל המקום האחרון לגור בו

יש מקומות שהרגשת הסאבתנות והניכור לא דומה לשום מקום אחר שהכרתי

ואני אומר את זה בצער

תל אביב רחוקה שנות אור מפתח תקווה...

אולי לטובה :mm_wink:

נכון מאוד.

אני מרגיש מסופק מאיפה שאני חיי, חוץ מזה שחסר מקומות בילוי כמו מועדונים, העיר הזאת נפלאה וצומחת לכיוון חיובי.

גם עלות הדירות פה שפוייה, כמו שאמרו כמה תגובות מעליי.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
( ואפילו בת ים רחמנא ליצלן)

תלך לפרוייקטים החדשים שנבנים בבת ים באיזור הים ותראה כמה צפונבונים פלצנים עברו לגור בבת ים.

גם הם פעם אמרו כמוך "רחמנא ליצלן", עד שהם פתחו את העיניים והבינו את ההזדמנות, הן מבחינה כלכלית (בת ים נחשבת היום לאחת הערים הכי טובות להשקעה) והן מבחינת מערכת חינוך (כיום הטובה בארץ עם מודלים שהועתקו ממנה לעוד כ-50 ערים אחרות) והן מבחינת הנגישות הנוחה לכל מקום.

אז במקום להתנשא תפקח גם אתה את העיניים,ותראה שגם אם יתהפך העולם, תל אביב לעולם לא תשתווה ליתר ערי הפרפריה במחירי הדירות (ואל תשווה לי דירת 3 חדרים בבניין בן 80 שנה בסימטה בדרום תל אביב לבניין בן 10 שנים,קו ראשון למים בבת ים).

תל אביב יקרה בצורה חסרת פרופורציות,בטח ובטח ביחס לתמורה שהיא נותנת.

אתה יכול להשאר בבועה שלך,אבל המון אחרים כבר הבינו שהבועה של תל אביב התנפצה, אין כבר הצדקה לשלם כל כך יקר על דירות מזופטות,כשאפשר פשוט לצאת לערי הפריפריה ולקנות דירה יותר חדישה בחצי מחיר.

אני באמת ממליץ לך לבדוק את הפרוייקטים החדשים בבת ים לאורך הים, תופתע לגלות כמה רוכשי דירות שם היו תושבי איזור השרון (הרצליה,רעננה,הוד השרון) וכמה מהם תושבי ת"א לשעבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מבחינתי אפשר לתמצת את השרשור לזה :

חביבי, אחמד טיבי קיבל 3 התראות, 2 על העלבת חבר פורום (יהודי) ואחת על שימוש מיותר בסימני פיסוק.

דב חנין עדיין לא נרשם אבל איך שהוא נכנס, רזי דופק בו צרור.

הרבה יותר טובה.

לא יעזור כלום, הציצים פה יותר גדולים.

עוד לא ראית ציצים של מושבניקיות ...

כמה בחורות כבר יש לך במושב?

אני מדבר איתך כאן על מאות. בבית הקפה, בסופר, ברחוב, בבית הספר, בכל מקום. אתה מוקף!

זה לא מאות, אם כבר - אלפים.

כמו כן, גם לדברים הטובים בחיים אתה מתרגל, אז איפה הריגוש? :roll:

ובינינו, תיכף יגיעו הנשים ויסבירו לשנינו בדיוק מה דעתן על בהייה של כ"א מאיתנו בדדיים של אחרות :-D.

אבל בעיר לכל אחת יש רק זוג פטמות. ראית כמה פטמות יש לכל אחת ברפת?

סליחה!

מי שמגדילה ומבליטה דדיה, הרי לא לשם שמים עושה זאת. לטובת הציבור ומבטיו היא עושה זאת. ומכיוון שהשקיעה ממון בעלה כי רב בהגדלת ההיצע לציבור, הרי גסות רוח וחוסר התחשבות תהיה זאת מלפניה (ומלפני המממן!) לא להעריך את ההשקעה (או יותר נכון ההרמה) בנעיצת מבט מודגשת, מלאת הערכה ורוממות רוח (ורוממויות אחרות).

מלא כוסיות.

את הסיפורים האלה תשמור לבית, לא כאן בפורום (ואם לא איכפת לך, אני אשתמש בהם גם כן, כי אשתי מרביצה ממש חזק לאחרונה, אז תירוץ חדש מאוד יעזור לי) :lol:

הביטוח הרפואי שלי כבר דורש השתתפות עצמית ותוספת סיכון לתשלומי הפרמיה עבור סיפור סיפורים כאלו בבית...

תקשיבו , מה שיש לי להגיד לכם זה שאפו !

לא , לא בגלל שהצחקתם . טוב , גם בגלל זה .

אבל בעיקר כי עכשיו אני יודע שאני צריך לחפש מושבניקית מצפון ת"א .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מה שאני אוהב בתל אביב זה הצומת הגדולה שאחרי גלילות בין דרך נמיר לכביש המוביל לכוון איילון וקניון רמת אביב/אוניברסיטה ושוסטר

אם מחכים שם 5 דקות אפשר לראות את המכוניות הכי מטורפות שיש.

ואני מדבר על כל סוגי הפורשים וSLK AMG קורבטים... כל יום אני רואה שם הפתעה אחרת ואפילו לפני כמה ימים עברה שם S5

S2000

• תוכן חדש...