Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסט 2005 עם 120,000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב גדול (2000 סמ"ק) ויש לי באיזור 60,000 שקל

הוצעה לי פאסט 1800 של חבר של המשפחה שנת 2005 מטופלת במוסך המרכזי ושמורה אבל עם 120,000 ק"מ

בעיקרון לא הייתי נוגע ברכב עם כל כך הרבה ק"מ אבל אני מכיר את הבעלים ויודע שהרכב טופל כמו שצריך.

השאלה שלי היא האם הק"מ הגבוהה צריך להיות מנורת אזהרה או שרכב כזה יכול לנסוע גם 300K ו400K ללא בעיה.

פורסם

רציתי לחדד אתה הנושא

האופציה השניה העומדת מול הפאסט היא היונדאי סונטה 2000 שנת 2004-5 (60-80K ק"מ)

זה בערך אותו המחיר (65K ש"ח)

ורציתי לשאול מה דעתכם בנושא מבחינת :

תחזוקה שוטפת

צריכת דלק

תודה מראש למגיבים

פורסם

בעקרון, מנוע ה-2 ליטר קצת (הרבה) קטן על הפאסאט. אם אתה צודק והמדובר ב-1800 אז זהו מנוע הטורבו שנותן זמינות כוח טובה מאוד בצירוף עם חסכון יחסי בדלק ואמינות טובה בסה"כ. כ"כ, היא עולה על היונדאי בכל פרמטר - גיר טיפ' 5 הילוכים, 6 כריות אוויר, ESP ועוד. לגבי הקיומטראז' - מדובר ברכב בן 3-4 שנים שגמע אפוא 30 עד 40 אלף ק"מ בשנה. בערך כפול מהממוצע הרגיל. אם אתה מתעתד להחזיק בו 3 שנים ומעלה ונוסע עד 10000 ק"מ בשנה, תאזן אותו די מהר. מבחינת אמינות לא אמורה להיות בעיה להגיע גם ל-200 אלף ק"מ - הגיר והמנוע עמידים ולא בעייתיים. רק הטורבו יכול "ללכת" אם לא הוחלף כבר אבל למרות מה שמספרים זה לא כ"כ יקר להשיג אחד חדש/משופץ. בעצם - למה לא ללכת על רכב קטן יותר? אתה באמת זקוק למשפחתית גדולה עם מנוע שמעבר ל-1600 סמ"ק?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה למגיבים

אני לא ממש צריך רכב כל כך גדול

אני פשוט רוצה

הרבה אנשים פה בפורום לא קונים מכוניות יעילות - אלא מכוניות שהם אוהבים

מוזר לי שאף אחד לא התיחס למחיר אני יכול להשיג אותה ב פחות מ65K

זה לא מחיר אטרקטיבי?

פורסם

לא יודע בקשר למחיר, אבל זה נשמע מחיר טוב.

ידוע שהמחירונים של הפסאט יורדים משמעותית משנה לשנה.

אחלה אוטו, אם האוטו מתוחזק הוא יחזיק לך גם ל300 אלף בקלות.

בהצלחה בבחירה

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

• תוכן חדש...