Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו רוצה להתנדב למשטרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם חושבים על זה אז למה לא בעצם, עם בארצות הברית היא עולה בערך 250-300 אלף דולר אחרי מיסים וכל השטויות ללקוח פרטי, אז לחברה עולה לייצר אותה גרושים! אז תורמים אחד בשביל היצוגיות והיחודיות של משטרת איטליה וגם לא חסר שם תיירים שיסתובבו ברחוב ויצלמו אותה, לדעתי זה אטרקציה אמיתית לראות למבורגיני שהיא בעצם ניידת משטרה, וגם אני מתאר לעצמי שרוב הזמן היא תהיה בתחנת המשטרה ולא יריצו אותה כמו סקודה אוקטביה בארץ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה כמו לאמר שעדיף להתנדב לחיל האויר ולקבל F15

יותר מהיר

יותר חזק

יותר Gי

יותר מסוכן לאוייב

ובטח המושב עולה יותר מכל הלמבורגיני.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בשביל להתקבל לחיל האוויר ולהיות טייס צריך להיות בן אדם מושלם בעל נתונים פיזיים מרשימים והשכלה גבוהה!

בשביל להיות שוטר תנועה בארץ תספיק כרס עבה ומידלדלת, חזה גדול ורופס, שפם גדול והשכלה מינימלית של 12 שנות לימוד.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
בשביל להתקבל לחיל האוויר ולהיות טייס צריך להיות בן אדם מושלם בעל נתונים פיזיים מרשימים והשכלה גבוהה!

בשביל להיות שוטר תנועה בארץ תספיק כרס עבה ומידלדלת, חזה גדול ורופס, שפם גדול והשכלה מינימלית של 12 שנות לימוד.

ומה שהכי מרגיז זה שיש להם ,כמה שהם אפסים, חוש ריח דפוק והם אוהבים לבדוק כל מי שנוסע באיביזה צהובה.

פורסם
ומה שהכי מרגיז זה שיש להם ,כמה שהם אפסים, חוש ריח דפוק והם אוהבים לבדוק כל מי שנוסע באיביזה צהובה.

אתה מדבר?! יש לי את המכונית הכי חשודה בארץ!!!

כל ניידת חושבת שזאת מכונית של ערבים ועוצרת לביקורת!! חחח

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

פורסם

זה ממש לא בשביל "אטרקציה לתיירים".

זאת המכונית השלישית שלמבורגיני תורמת למשטרת איטליה התרומה הזאת עושה יחסי ציבור טובים ועוזרת לקידום מכירות והמותג.

המכונית משמשת למרדפים בעיקר, ולא סגורה היא רב הזמן על הכביש.

הקודמת עברה כבר מעל 140 אלף קילומטרים והלמבורגיני השניה שניתנה להם בשנת 2005 הגיעה כבר ל100 אלף קילומטרים והיא מסתובבת באזור בולוניה.

S2000

פורסם

השאלה מה קורה שהשוטר מגיע לזה שהוא רודף אחריו ? כי אני אישית ברכב הזה במרדף הייתי שוכח שאני רודף אחריו ופשוט עוקף אותו. (כנראה שיחקתי יותר מידי במירוצי מכוניות):-D

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא מדוייק

אתה צריך להגר לאיטליה

להיות גם אזרח חוקי

להגיע למשטרה שזה בטוח יותר קשה מלהיות פה שוטר

ולהיות שוטר כזה שאיכשהו תגיע לעשות משמרת על למבו זה "טיפה" יותר קשה מלגדל כרס.

בקיצור, יש יותק סיכוי להיות טיס בחיה'א 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
גם אם מעימים לי אחת כזו צמודה לא מתנדב לכחולי המדים.

אם נותנים לי אחת כזאת צמודה אני בורח להם איתה! ושינסו לתפוס אותי :twisted:

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...