Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו קורע - הדור הבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וושינגטון אמצע הלילה, הטלפון של בוש מצלצל בוש עונה....מהעבר השני סאדם "וואלה יא בוש אל תשאל איזה חלום היה לי" בוש עונה לסדאם "אני מקווה מאוד שה משהו מספיק טוב בשביל זה שהערת אותי באמצע הלילה!!" סדאם עונה לו "וואלה יא בוש, היה לי חלום ובחלום אני רואה את ניו יורק סיטי יפה מתמיד, עם מגדלי התאומים בנויים מחדש כשהם אפילו גבוהים ממקודם. ועל כל גג של כל בניין יש שלט גדול ויפה". שואל אותו בוש "ומה כתוב בשלט" עונה סאדם "כתוב שאללה הוא אלוהים ואלוהים הוא אללה".

בוש אומר לסאדם " אתה יודע סאדם אני שמח שהתקשרת כי גם לי היה חלום ובחלום אני רואה את בגדד יפהיפיה יפה יותר מלפני ההפצצות במלחמת המפרץ. וגם שם על כל גג של כל בנין ובית יש שלט גדול ויפה". שואל אותו סאדם "ומה יא בוש מה כתוב בשלט???"

עונה לו בוש" אין לי מושג, אני לא מבין עברית"

פורסם

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

אני מוחה על השימוש שנעשה במפעל כמו אולימפיאדת המיוחדים ובפרט בתמונה של אדם מוגבל לצורך הלצה(אותי זה לא הצחיק),פרסום או כל דבר תועבה אחר.

נמאס לי מאנשים שצוחקים על מוגבליות של אחרים.

זה מראה על מוגבליותו של המפרסם שאינו יכול ל"קדוח" ממוחו משהו מתוחכם על אמת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יקירי כתבתי בהתחלה שההומור לא נחמד, אין צורך להתרגז.

אני גם לא אוהב בדיחות שחורות על השואה אבל בכל זאת לפעמים אנשים מספרים ולפעמים מה לעשות גם זה מצחיק אפילו שהנושא כאוב, אז לא התכוונתי לפגוע בך ועובדה שיש מי שזה הצחיק אותו. אתה תמיד יכול להתעלם מזה אם זה לא מצחיק אותך.

ולגבי המפרסם איו לי מושג, לא יודע מי המציא את זה.

פורסם

טוב בשביל אלה שזה לא מצחיק אותם, למרות שקיבלתי כמה תגובות מכאלה שהתפקעו, אני אוריד אותה ואחליף בבדיחה שקראתי באיזה פורום.

למען שמירה על הסדר הטוב.

רק שלא יבואו כאלה ויתלוננו שזה מדיניות כיבוש וכל מיני כאלה :wink:

פורסם

חזר החיוך !!!!!!!

באמת חזק ! אני כבר דקה לא יכול להוריד את החיוך מהפנים.... ( כן , לוקח לי הרבה זמן להקליד.... :lol: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
וושינגטון אמצע הלילה, הטלפון של בוש מצלצל בוש עונה....מהעבר השני סאדם "וואלה יא בוש אל תשאל איזה חלום היה לי" בוש עונה לסדאם "אני מקווה מאוד שה משהו מספיק טוב בשביל זה שהערת אותי באמצע הלילה!!" סדאם עונה לו "וואלה יא בוש, היה לי חלום ובחלום אני רואה את ניו יורק סיטי יפה מתמיד, עם מגדלי התאומים בנויים מחדש כשהם אפילו גבוהים ממקודם. ועל כל גג של כל בניין יש שלט גדול ויפה". שואל אותו בוש "ומה כתוב בשלט" עונה סאדם "כתוב שאללה הוא אלוהים ואלוהים הוא אללה".

בוש אומר לסאדם " אתה יודע סאדם אני שמח שהתקשרת כי גם לי היה חלום ובחלום אני רואה את בגדד יפהיפיה יפה יותר מלפני ההפצצות במלחמת המפרץ. וגם שם על כל גג של כל בנין ובית יש שלט גדול ויפה". שואל אותו סאדם "ומה יא בוש מה כתוב בשלט???"

עונה לו בוש" אין לי מושג, אני לא מבין עברית"

משהו ח-ז-ק-!

172

פורסם

לא היה יותר מצחיק:

אתה יודע סאדם אני שמח שהתקשרת כי גם לי היה חלום ובחלום אני רואה את בגדד יפהיפיה יפה יותר מלפני ההפצצות במלחמת המפרץ. וגם שם על כל גג של כל בנין ובית יש שלט גדול ויפה". שואל אותו סאדם "ומה יא בוש מה כתוב בשלט???"

עונה לו בוש "בוש הוא אלוהים ואלוהים הוא בוש "

:?:

:D:D:D

פורסם

לא פנצטה אתה מוציא מזה את כל הצחוק ככה,חוץ מזה שאולי אם היית מספר את בבגדד זה היה מצחיק אותם כי אתה יורד על בוש שהוא חושב שהוא אלוהים. אבל פה בארץ נראה לי עניין העברית תופס יותר טוב :wink:

• תוכן חדש...