Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאבי יש מסחרית מסוג מרצס ספרינטר, אני מחפש בשבילו פתרון לחיפוי רצפת הארגז.

היות והוא עובד עם פרחים אני מעוניין להשיג סוג כלשהוא של גומי קשיח כדי לחפות את הרצפה וכך לא תהיה חלודה כתוצאה מהמים.

האםיש מישהו שיכול לכוון אותי למקום שניתן למצוא בו את מבוקשי?

תודה לעוזרים:wink:

פורסם

אזור בארץ?

במרכז אתה יכול לנסות אצל "ירגום" ליד התחנה המרכזית. אני די בטוח שראיתי אצלו יריעות PVC תעשייתיות.

אגב, אני לא בטוח שהיריעות האלו ימנעו חלודה, אבל הם בטוח יעזרו למנוע החלקה של ציוד על רצפת תא המטען ועל הניקוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אזור בארץ?

במרכז אתה יכול לנסות אצל "ירגום" ליד התחנה המרכזית. אני די בטוח שראיתי אצלו יריעות PVC תעשייתיות.

אגב, אני לא בטוח שהיריעות האלו ימנעו חלודה, אבל הם בטוח יעזרו למנוע החלקה של ציוד על רצפת תא המטען ועל הניקוי.

אאל"ט ששמים חיפוי כלשהו, עושים ציפוי בזפת של המשטח המיועד משהו כזה, לא?

פורסם

יציקת פיברגלס תעזור גם, או אולי אפילו רצפת אפוקסי (כמו שיש במפעלים ובמוסכים). כמובן שכדאי לדאוג לפתח ניקוז למים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אזור בארץ?

צביהה אני מאזור השרון...באיזה תחנה מרכזית איפה בדיוק הוא נמצא?

פורסם

מער להנחת יריעות באופן עצמאי אתה יכול ליצור קשר עם בעלי המקצוע שמבצעים יציקות גומי בגני השעשועים. יש אחד כזה מפ"ת שאני לא מצליח לאתר את פרטיו בשליפה.

• תוכן חדש...