Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן לחיצה פתאומית ובזמן עקיפה מורגש בבירור שאין קיק דאון ,ולאחר ניקוי בית מצערת ומנוע צעדים לא חל שיפור. מהו הגורם העקרי לבעיה זו?

פורסם

יש לי את אותה בעיה עם סוזוקי בלנו 97.

נאמר בעקיפה אני מצמיד דוושה וההילוך לא באמת יורד כמו שצריך. נאמר ואני על 40 אז כשאני מצמיד הוא מוריד אחד ואז אמור להוריד עוד הילוך ולתת את התנופה החזקה וזה לא תמיד קורה.

אני מאמין שזו אותה בעיה כמו אצלו כי אלו שני רכבים מקבילים פחות או יותר.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

רק מעל מהירות מסויימת תוכל לעשות קיק דאון.

מה קורה כאשר אתה לוחץ על hold? יש קיק דאון?

יתכן והכבל קיק דאון לא מכוון, לדעתי הוא רופף מידי.

פורסם

יכול להיות שהסל"ד לא מתאים למהירות המסויימת שאתה נמצא בה בעת לחיצה על כל דוושת הגז.

זאת אומרת נגיד ואתה ב-3.0k סל"ד בהילוך שני ומדביק את הדוושה, הוא לא יכנס למצב קיק דאון אלא יעלה את הסל"ד יותר מהר וימשוך את ההילוך לתחום הסל"ד המקסימלי.

תגיע למצב של 2.0k סל"ד בהילוך 3 והדבק את הדוושה, בדוק מה קורה אז, בהצלחה.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
יכול להיות שהסל"ד לא מתאים למהירות המסויימת שאתה נמצא בה בעת לחיצה על כל דוושת הגז.

זאת אומרת נגיד ואתה ב-3.0k סל"ד בהילוך שני ומדביק את הדוושה, הוא לא יכנס למצב קיק דאון אלא יעלה את הסל"ד יותר מהר וימשוך את ההילוך לתחום הסל"ד המקסימלי.

תגיע למצב של 2.0k סל"ד בהילוך 3 והדבק את הדוושה, בדוק מה קורה אז, בהצלחה.

אה ככה זה הולך באוטומט?

כי אצלי הוא גם מגיב אחרי הילוך שני כשאני על 40 ואני מדביק אז הוא מוריד לראשון בעצם ומושך עד 60 בשניה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם
רק מעל מהירות מסויימת תוכל לעשות קיק דאון.

מה קורה כאשר אתה לוחץ על hold? יש קיק דאון?

יתכן והכבל קיק דאון לא מכוון, לדעתי הוא רופף מידי.

יקיר לא נסיתי בלחיצת הולד, אבל יש בעיה בזמן נסיעה בירידה ובהפעלת ההולדבd נתפס ולא ניכבה הנורית ,עד שאני מוריד הילוך לs1 .

פורסם

חוץ מהנושאים שהזכירו פה, הבעיה יכולה להיגרם כתוצאה מכיוון הצתה לא תקין, מומלץ לבדוק כיוון הצתה עם ציוד יעודי.

פורסם
אה ככה זה הולך באוטומט?

כי אצלי הוא גם מגיב אחרי הילוך שני כשאני על 40 ואני מדביק אז הוא מוריד לראשון בעצם ומושך עד 60 בשניה.

בגיר אוטו' סטנדרטי 4 מהלכים - כן.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

בדוק את הדבר הבא : בקש ממישהו ללחוץ על דוושת הדלק עד לרצפה (מנוע מכובה) , מתח ביד את הכבל הפנימי של הקיק דאון ובדוק כמה מ"מ הוא עוד נמשך , כוון עד שיתרת הכבל שניתן למשיכה ביד (בפול גז) תהיה 4 מ"מ. בצע נסיעה ובדוק אם עדיין אין קיק דאון במהירות שאתה חפץ שיתבצע במצב זה אזי יש בעייה במוח. אם הקיק דאון חריף מדי ניתן לשחרר בהדרגה את הכיוון עד לרמה הרצוייה לך.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אגב, לא בהכרח שיש בדגם שלך כבל קיק-דאון! באמצע 1997 דגמי BA עברו "מתיחת פנים" שכללה שינוים מעטים בחלקי המנוע; כבל קיק-דאון מכני בוטל בדגמי BAבמחצית השנייה של דגמי 1997 והוחלף באלקטרוני.

האם יש לך באמת 2 כבלים שמגיעים לגלגלת שעל בית המצערת? אם יש רק כבל אחד אז הדגם שלך לאחר "מתיחת פנים".

אם אתה רוצה שאני אבדוק זאת במדוייק אני אצטרך שתשלח לי בה"פ את מספר השילדה של הרכב או מספר רישוי, וכעבור כמה דקות אני יכול לבדוק זאת בודאות בתוכנה ה-EPC2.

פורסם
בדוק את הדבר הבא : בקש ממישהו ללחוץ על דוושת הדלק עד לרצפה (מנוע מכובה) , מתח ביד את הכבל הפנימי של הקיק דאון ובדוק כמה מ"מ הוא עוד נמשך , כוון עד שיתרת הכבל שניתן למשיכה ביד (בפול גז) תהיה 4 מ"מ. בצע נסיעה ובדוק אם עדיין אין קיק דאון במהירות שאתה חפץ שיתבצע במצב זה אזי יש בעייה במוח. אם הקיק דאון חריף מדי ניתן לשחרר בהדרגה את הכיוון עד לרמה הרצוייה לך.
לברזלי לחצתי פול גז הכבל מתוח ואין אפשרות לתת שפיל חופש כיוון שהאום במתיחה עד הסוף והכבל עדיין מתוח. מסקנה אין אפשרות לעשות חופש כאשר הכבל לחוץ בעת לחיצה מלאה של הדוושה.
פורסם

יצחק כדי לכוון את הכבל יש צורך בחיבור שעון לחצים לגיר לכוון.

אל תסתמך על "תשאיר 4 מ"מ חופש" וכד' זה ממש לא מקצועי ולא מדוייק, התוצאות יהיו גרועות הגיר יבעט בין מעבר ההילוכים.

פנה למוסך מורשה כדי לקבל חו"ד.

• תוכן חדש...