Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פיגו 106 S16] שמן מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמן - אתה בטוח? יכול להיות שאתה מדבר על דגם 1.4 או 1.6 רגיל? אני חושב שב-16V זה שונה (אבל לא בטוח לחלוטין...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הרמן - אתה בטוח? יכול להיות שאתה מדבר על דגם 1.4 או 1.6 רגיל? אני חושב שב-16V זה שונה (אבל לא בטוח לחלוטין...)

רוני

תבדוק בהיינס

אני בדקתי, יכול להיות שאני טועה :roll:

לפי מה שהבנתי מדובר על בלוקים די דומים בגודל ורק הראש שונה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אני ממליץ למלא 3.5 להניע את הרכב למספר שניות ואז לכבות ולהוסיף כמה שחסר. ב S16 יש גם שעון גובה שמן בלוח שעונים שמניסיון הוא מדוייק להפליא...

אלון

רק לוודא שהאוטו נמצא במצב מאוזן , כלומר לא בעלייה או ירידה !

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם
אני ממליץ למלא 3.5 להניע את הרכב למספר שניות ואז לכבות ולהוסיף כמה שחסר. ב S16 יש גם שעון גובה שמן בלוח שעונים שמניסיון הוא מדוייק להפליא...

אלון

לא טוב.

לשמן יקח המון זמן לרדת לאגן השמן.

הכי בריא זה:

א. לדעת את הכמות המדוייקת ע"פ החלפות שבוצעו בעבר.

ב. למלא עד ה FULL MARK ורק בבוקר, לאחר שהרכב נח כמה שעות, לבדוק שוב ולהוסיף 200-300 מ"ל (הכמות ש"נעלמה" לפילטר שמן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...