Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעייה של זינוק בעלייה שיש לקורולה, יש גם ל-DSG של VAG. נהגים מנוסים בנהיגת רכבים עם גירים כאלו, בד"כ משתמשים בבלם יד לצורך פתרון בעיית זינוק בעלייה.

לא הרגשתי זאת מעולם, מצטער.

ואני, כאחד שמשווק מזון בכפרים ערביים (שם יש עליות מטורפות של מעלות הזויות) ולפעמים יוצא עם הוואגית שלי לעשות הזמנות, בחיים לא חוויתי בעיה של זינוק בעליה.

כמובן שאני מנסה כמה שפחות להגיע בכלל למצב הזה, של זינוק בעליה, אבל אף פעם הרכב לא התקשה לעלות את העלייה, ורק פעמים רחוקות נראה שהרכב רעד מחוסר גז (אחרי הכל, זה לא אוטו' רגיל).

הפעמים היחידות שאני משתמש בהנד-ברקס בזינוק בעליה זה עם המשאית שלי, בעליות כאלו חובה להשתמש בהנד-ברקס, כי המשאית פשוט מתדרדרת מחוסר כוח.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יכול להיות שבעייה של זינוק בעלייה פתרו בגירסאות המאוחרות יותר של DSG. אולי הפתרון עדכון גירסת תוכנה.

אבל, בזמנו כשהוא רק יצא, הבעייה הייתה קיימת. הרכב היה מתדרדר כ-30ס"מ לפני שהוא מתחיל לנסוע בעלייה.

אני מכיר נהג מונית, שבגלל עיניין הזה, ב-VW טאורן, בכל עלייה משתמש בבלם יד. מכונית הזאת הייתה מבין ראשונות כאלו בארץ עם DSG, לפני כמה שנים. הרכב הזה אכן מתדרדר בעלייה. עד אכשיו הוא עשה בערך 140K ק"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים, רכשתי את המכונית החדשה...

לאחר נסיעות מבחן, ולאחר שיחות עם חברים ומכרים בעלי מיצובישי או טויטה נפל הפור.

באופן מפתיע, ובניגוד לכל מה שניכתב בפורום הזה ולשמועות בציבור - הנהיגה בקורולה החדשה עם הגיר הרובוטי היתה יותר נעימה מאשר בסופר לנסר החדשה עם המנוע 1800 והגיר הרציף. המכונית זריזה יותר, ונוחה יותר.

לפי נתוני היצרן - הקורולה חסכונית יותר בדלק. ומשהו מאוד חשוב:ביקשתי לראות חשבוניות תחזוקה ממכרים שמחזיקים קורולה במשך כ-4 שנים לעומת חבר שמחזיק לנסר 4 שנים - ההבדל הית בסדר גודל של 4 ספרות בטיפולים שוטפים.

אני מאמין שעשיתי בדיקה מעמיקה. ולבסוף: בטויטה הורידו את המחיר ב- 6K לדגם GLI PLUS עם בקרת יציבות ו-7 כריות אויר ל- 117K והסיפו גם חיישני רברס "עלוקה" וקודן פסי הגנה לדלתות ולפינות ומראה פנורמית. מיצובישי התעקשו על המחיר של 128K.

הם הורידו מחיר 4K כשכבר רכישת הטויטה היתה מאחורי...

אני נוהג בקורולה החדשה שלי בכיף, והנה מהתאוצות ומהזריזות. מכיוון שאני גם רגיל לנהיגה בגיר ידני, אני נוהג להשתמש בבלם יד בזינוקים בעליה, ממש כמובגיר ידני. שמתי לב אחרי שבוע נהיגה במכונית שאני מרבה להשמש במצב ידני, וזה כיף. אישתי נוהגת במצב אוטמטי, כך שהמכונית מתאימה לשנינו...

• תוכן חדש...