Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני שוקל לקנות את דגם 785 של קלריון, השאלה ביא האם ניתן לכייל עצמאית את הרדיו שלו לישראלי, או שנדרשת פתיחת מכשיר? (עצמאית הכוונה במפסק חיצוני או פונקצייה פנימית דרך תפריט)

אני פשוט לא מצליח למצוא את הדגם עם רדיו ישראלי (786) בחו"ל.

שבת שלום לכולן

מתחדשת*

פורסם

יש לי את אותו הדגם DXZ785USB. אין פונקציה לכייל אותו לתדרים של הארץ דרך התפריטים שלו. בגלל זה יש לו כמה דגמים שמיועדים לארצות שונות. הדגם שמתאים לארץ הוא 786. אם אתה קונה את ה-785 אתה יכול לכייל אותו במעבדה של S.G היבואן של CLARION בסניף בתל אביב. לי זה עלה 200 שקל- http://www.sge.co.il/labs.asp.

ועדיף לך לייבא אותו מחול במחיר נמוך משמעותית (חצי מחיר אולי אפילו יותר) תחפש אותו ב- WWW.EBAY.CO.UK עם אפשרות להזמין לארץ. גם ה786 נמצא שם אבל הוא יקר ממנו פי 2 ככה שיוצא יותר זול להביא את ה785 להוסיף 200 שקל ולכייל אותו בארץ אצל S.G.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

הזמנתי היום את ה 786 מאוסטרליה, עם משלוח ומיסים אמור לעלות טיפה פחות מ1500 ש"ח.

את המעבדה של SG אני מכיר (לקח להם יותר מחודש להחליף לי flat cabel בקלריון הנוכחי (646)

בכל אופן אני מעדיף לקנות מכוייל ולא לפתוח את המכשיר במעבדה, אפילו שזה עולה עוד כמה שקלים.

תודה על התגובה בכל מקרה, שמחתי לראות שלא סתם שפכתי כסף.

מתחדשת*

• תוכן חדש...