Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא כשמתרגלים הממשק לא רע (פרט לכמה מוזריות מטומטמות בסגנון הנדסת אוכלי צפרדעים).

העניין הוא שהיום זה מכשיר מיושן למדי, למה לך להחליף דווקא לזה ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כל המכשירים של מוטורולה זוועה, לא סתם המחירים שלהם נמוכים.

איכות ההרכבה זוועה,ממשק סביר,איכות שמע טובה,תקלות ללא סוף!

היו לי 8 מכשירי מוטורולה עד היום,ביניהם V3 ,E398,מה שלא תרצה בקיצור...

פורסם

לא יודע על RAZR ישן, אבל יש לי V3XX דור 3.5 ואני מרוצה ממנו, מכשיר נוח ואמין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש סיכוי שאני מוצא את מוטורולה כזבל של חברה, כי כשהייתי צעיר יותר הייתי עושה שימוש ממש עצבני במכשיר,מחבר למחשב ומעביר דברים,מוריד דברים... מעייף את המכשיר :wink:

פורסם

איזה רייזר?

החל מה V3I יש להם ממשק מאוד נוח. אני עברתי אליו מנוקיה שפשוט היה עונה לשיחות עצמאית כשהיה בכיס ומהר מאוד התרגלתי ואפילו העדפתי את הממשק החדש של מוטורולה.

כיום אני עם K3 שהוחלף ביוזמת סלקום אחרי שהשבתתי את ה V3I 3 פעמים תוך חודש (פעם אחת תקלה בתאורת המקשים ופעמיים באשמתי) ואני מאוד מרוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היה לי V3X למשך שנה, המכשיר מאוד נוח לשימוש ומאוד אמין , סוס עבודה.

אבל אחרי שעבדתי לSE אני לא מסוגל לחשוב על חברה אחרת ...

נ.ב

אני ממש לא מתלהב מנוקיה..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הרוב זה עניין של הרגל, פעם היה לי נוקיה וחשבתי שנוקיה זה הכי טוב אחרי זה עברתי למוטורולה (מכשיר 2.5) אחרי שהתרגלתי המכשיר נהיה לי הרבה יותר נוח מהנוקיה, עכשיו יש לי סמסונג שני כבר, ואחרי שמתרגלים אז גם הממשקים שלהם מאוד נוחים.גם במכשירי נוקיה של היום יש תקלות ובעיות תוכנה. מה שכן מוטורולה נכון להיום בהחלט לא נמצאים בתקופת טובה.

פורסם

דווקא היום מוטורולה נמצאים בתקופה טובה,המכירות שלהם בשמיים לפחות יחסית למקודם -בארץ.

והמכשירים שלהם נהיים יותר איכותיים.

פורסם

מצטרף לתגובות לגבי הממשק של מוטורולה.

יש לי KZR K1 ואין לי אלטרנטיבות, כי הטלפון הוא של מקום העבודה ואני לא יכול לקנות מכשיר אחר, כי אין פה כרטיס סים להעביר.

לאחר שנים עם נוקיה, פשוט קשה לי עם מוטורולה.

נכון, המכשיר מעוצב יפה, נעים למגע ושומעים טוב, אבל:

1. לכתוב SMS יכול להיות סיוט, כי אי אפשר ללמד את המילון מילים חדשות, כמו בנוקיה.

2. מוטורולה דורשים תשלום נוסף לתוכנה וכבל לסנכרון למחשב. למזלי העבודה מממנת לי, אבל זו חוצפה שאין בנוקיה.

3. כדי להגיע ליישומים, כמו למשל שעון מעורר, צריך ללחוץ על 4 כפתורים.

4. העברת שירים ותמונות רק דרך התוכנה (כמו באייפוד) ואפשר לגשת דרך המחשב רק לכרטיס הזכרון הפנימי ולא לנשלף.

5. בחירת רינגטונים רק מתוך הכרטיס הפנימי שיש בו למיטב זכרוני 16 מגה. זה אומר שאם יש על הכרטיס גם כמה תמונות, אז אפשר לבחור כרינגטון רק 3-4 שירים.

• תוכן חדש...