Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתן , כבל הנתונים זה רק בפלאפון. בסלקום קיבלתי הכל (כבל USB סטנדרטי).

ב K3 אין את ההמגבלות שציינת לשעון המעורר רק 2 לחיצות (ניתן להגדיר גם מקש מהיר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מצטרף לתגובות לגבי הממשק של מוטורולה.

יש לי KZR K1 ואין לי אלטרנטיבות, כי הטלפון הוא של מקום העבודה ואני לא יכול לקנות מכשיר אחר, כי אין פה כרטיס סים להעביר.

לאחר שנים עם נוקיה, פשוט קשה לי עם מוטורולה.

נכון, המכשיר מעוצב יפה, נעים למגע ושומעים טוב, אבל:

1. לכתוב SMS יכול להיות סיוט, כי אי אפשר ללמד את המילון מילים חדשות, כמו בנוקיה.משום מה אצלי המוטורולה יודעת טוב מאוד ללמוד מילים חדשות

2. מוטורולה דורשים תשלום נוסף לתוכנה וכבל לסנכרון למחשב. למזלי העבודה מממנת לי, אבל זו חוצפה שאין בנוקיה.מוטורולה לא דורשים תשלום נוסף, פלאפון דורשים. באורנג' זה היה כלול בערכה. וחוץ מזה, כדי להעביר שירים/תמונות/תוכנות/משחקים מתאים כבל מיני USB סטנדרטי ואין צורך בשום תוכנה (בחלונות 2000/XP/ויסטה/לינוקס אובונטו)

3. כדי להגיע ליישומים, כמו למשל שעון מעורר, צריך ללחוץ על 4 כפתורים.אפשר לשים קיצורים מהירים

4. העברת שירים ותמונות רק דרך התוכנה (כמו באייפוד) ואפשר לגשת דרך המחשב רק לכרטיס הזכרון הפנימי ולא לנשלף.שוב פעם, עניין של הגדרות במכשיר

5. בחירת רינגטונים רק מתוך הכרטיס הפנימי שיש בו למיטב זכרוני 16 מגה. זה אומר שאם יש על הכרטיס גם כמה תמונות, אז אפשר לבחור כרינגטון רק 3-4 שירים.נראה כי הכרטיס זיכרון שלך תקול

קודם תלמד לתפעל את המכשיר ואז תתלונן.

נ.ב. שומר נפשו ירחק מחברת פלאפון

יש סיכוי שאני מוצא את מוטורולה כזבל של חברה, כי כשהייתי צעיר יותר הייתי עושה שימוש ממש עצבני במכשיר,מחבר למחשב ומעביר דברים,מוריד דברים... מעייף את המכשיר :wink:

יש לי את ה-RAZR יותר משנה, והתקלה היחידה שהייתה לי בו היא כפתור OK שהתפרק מהמקום שלו במילואים.

ואצלי זה אותו שימוש. עזוב...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קודם תלמד לתפעל את המכשיר ואז תתלונן.

נ.ב. שומר נפשו ירחק מחברת פלאפון

יש לי את ה-RAZR יותר משנה, והתקלה היחידה שהייתה לי בו היא כפתור OK שהתפרק מהמקום שלו במילואים.

ואצלי זה אותו שימוש. עזוב...

קראתי את חוברת ההפעלה ואני יודע לתפעל מצויין את המכשיר.

איך אתה מלמד את המכשיר מילים חדשות ב SMS?

פורסם

אתה נכנס לחלון כתיבת הודעה > אפשרויות > הגדרת הזנה > להוסיף מילים ב-ITAP > פועל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני משתמש ב- V6X.

לטעמי מדובר במכשיר מצוין עם איכות שמע טובה מאוד.

הממשק הוא עניין של הרגל, תשתמש שנים במוטורולה, ממשקים אחרים יראו לך בעייתיים.

לשעון מעורר ושאר יישומים ניתן להגיע בהקשה אחת או שתיים - זה הכל עניין של הגדרה.

ה- SMS לומד באופן אוטומטי את המילים הנפוצות שאני משתמש בהן, השלמת המילים נעשיית בצורה טובה למדי.

פורסם

מחלון כתיבת הודעה > אפשרויות אני מגיע לתפריט שיש בו את האפשרויות הבאות:

הוספה (להוספת נוסח קבוע מראש)

שמור כטיוטה

העתק טקסט

גזור טקסט

העתק את כל הטקסט

גזור את כל הטקסט

הדבק

שפת עריכה

הגדרות שפת עריכה

אצלי אין את האפשרות שציינת.

לכן, אם אני במשרד אני כותב תמיד הודעות דרך המחשב. אם אני מחוץ למשרד, אני מתחיל לכתוב עם מילון ITAP ומהר מאוד מגיע למילים שאין במילון. אני מתעצבן, כי אני צריך למחוק את המילה שכבר התחלתי לכתוב (המחיקה היא אות-אות, אי אפשר למחוק מילה בבת אחת), לעבור מהשפה העיקרית (עברית ITAP) למשנית (הזנה עברית), מה שדורש 3 הקשות מקש ואז להתחיל לכתוב את המילה ללא מילון. מייגע במיוחד לכתוב מילים עם צירוף של ל' ו-י', כי צריך לחכות כמה שניות עד שהאות נקלטת, כדי ללחוץ על אותו מקש שוב.

אולי נראה שאני קטנוני, אבל אני משתמש המון ב SMS וזה מפריע לי.

פורסם

אני דווקא אוהב את מוטורולה V3I. מכשיר מצויין סה"כ. יחסית לדגמים ישנים יותר של V3 - קידום. ממשק השתפר, מצלמה קצת יותר טובה -1.3MP במקום VGA שלא מתאימה לשום דבר.

יש לו תוכנת ניווט, טלויזיה עם ערוצים של HOT, איכות שמע טובה, הוא דק וסוללה מחזיקה הרבה זמן.

השאלה, כמובן בסופו של דבר: מה אתה רוצה ממכשיר שלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מחלון כתיבת הודעה > אפשרויות אני מגיע לתפריט שיש בו את האפשרויות הבאות:

הוספה (להוספת נוסח קבוע מראש)

שמור כטיוטה

העתק טקסט

גזור טקסט

העתק את כל הטקסט

גזור את כל הטקסט

הדבק

שפת עריכה

הגדרות שפת עריכה

אין "הגדרת הזנה"?

כנראה אצלך זה באמת שונה מה-RAZR V3XX שלי

פורסם

כמעט שנתיים עם V6MAXX מכשיר חזק מאוד שסובל הרבה התעללות כולל פעמיים התעופפות מהאופנוע, המכשיר נוח לשימוש ורוב האפשרויות מאוד ברורות ונגישות.

מלבד תקלה ברמקול לא היו בעיות נוספות, הבעיה היחידה שלו ציפוי הזכוכית שנשבר לי בשלושה מקומות שונים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...